Ελλάδα

Κρίσιμη μέρα για Μπουρούση

Καθοριστική για το μέλλον του Γιάννη Μπουρούση θα είναι η συνάντηση που θα έχει την Τρίτη με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Το συμβόλαιο του Καρδιτσιώτη σέντερ λήγει, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τον κρατήσουν, ωστόσο οι Σαν Αντόνιο Σπερς ασκούν ασφυκτικό πρέσινγκ στον διεθνή άσο. Από την έκβαση των διαπραγματεύσεων με τον Γιάννη Μπουρούση θα εξαρτηθεί ολόκληρος ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού. Τι γίνεται με Μπεν Γκόρντον και Άντονι Πάρκερ. πως τον πρότεινε στον Ολυμπιακό και τονίζει πως προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στο Σικάγο.

Καθοριστική για το μέλλον του Γιάννη Μπουρούση θα είναι η συνάντηση που θα έχει την Τρίτη με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Το συμβόλαιο του Καρδιτσιώτη σέντερ λήγει, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τον κρατήσουν, ωστόσο οι Σαν Αντόνιο Σπερς ασκούν ασφυκτικό πρέσινγκ στον διεθνή άσο. Από την έκβαση των διαπραγματεύσεων με τον Γιάννη Μπουρούση θα εξαρτηθεί ολόκληρος ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού, μιας και εφόσον αποχωρήσει θα πρέπει να αντικατασταθεί από έναν παίκτη ανάλογης αξίας που δεν υπάρχει στην ελληνική αγορά και δύσκολα θα βρεθεί κάποιος κοινοτικός αντίστοιχης αξίας.

Στο μεταξύ, τα ονόματα ΝΒΑερ που φέρονται να απασχολούν τον Ολυμπιακό είναι πολλά, από τον Ρον Αρτέστ και τον Τζέιμς Πόουζι μέχρι τον Μπεν Γκόρντον. Ο τελευταίος φαίνεται πως είναι η μοναδική περίπτωση από το ΝΒΑ που πραγματικά αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας. Ο Βρετανός σούτινγκ γκαρντ μένει ελεύθερος από τους Σικάγο Μπουλς και παρά την εξαιρετική σεζόν που έκανε είναι αμφίβολο αν θα βρει τα χρήματα που ζητά στις ΗΠΑ. Χρήματα που ίσως είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν οι διοικούντες τον Ολυμπιακό. Πιο εφικτός και οικονομικός στόχος είναι ο Άντονι Πάρκερ, που έχει μείνει ελεύθερος από τους Τορόντο Ράπτορς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x