Stoiximan Super League

ΑΕΚ: «Κλείνει» του Μάκου

Αισιοδοξία στην ΑΕΚ για θετική κατάληξη στην υπόθεση της μεταγραφής του Γρηγόρη Μάκου από τον Πανιώνιο. Εντός της ημέρας θα γίνει η κρίσιμη επαφή με τη διοίκηση του Πανιωνίου, στην οποία η «Ένωση» προσφέρει 700.000 ευρώ και 25% ως ποσοστό μεταπώλησης. Ακολουθεί πρόταση στον Λεβαδειακό για Λεονάρντο, έντονη φημολογία για Κανακούδη. «Θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τις προσδοκίες», δήλωσε στη «SportDay» ο Ίλιε Ιορντάκε. μετά τη συνάντηση με τον μάνατζέρ του.

Αισιοδοξία στην ΑΕΚ για θετική κατάληξη στην υπόθεση της μεταγραφής του Γρηγόρη Μάκου από τον Πανιώνιο. Εντός της ημέρας θα γίνει η κρίσιμη επαφή με τη διοίκηση του Πανιωνίου, στην οποία η «Ένωση» προσφέρει 700.000 ευρώ και 25% ως ποσοστό μεταπώλησης του νεαρού μέσου. Η προσφορά της Μόναχο 1860 είναι λίγο μεγαλύτερη, ωστόσο η επιθυμία του παίκτη είναι να αγωνιστεί στην ΑΕΚ και μάλιστα ο ίδιος φέρεται διατεθειμένος να κάνει οικονομικές «θυσίες» για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Η πλευρά της ΑΕΚ ποντάρει στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν άλλες μεγάλες προτάσεις για τον διεθνή άσο.

Μετά την ολοκλήρωση, θετική ή αρνητική, της συγκεκριμένης υπόθεσης, αναμένεται να κατατεθεί πρόταση στον Λεβαδειακό για τον Λεονάρντο. Εκτιμάται πως με ένα ποσό της τάξεως των 400.000 ευρώ και την παραχώρηση κάποιων δανεικών, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα αποκτηθεί. Παράλληλα, φημολογείται πως υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον για τον Πέτρο Κανακούδη. Ο 25χρονος άσος, που μπορεί να αγωνιστεί ως μέσος αλλά και ως μπακ, μένει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης και αρέσει στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ιορντάκε: «Θα δικαιώσω τις προσδοκίες»

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Αθήνα ο Ίλιε Ιορντάκε για να υπογράψει στην ΑΕΚ. «Περιμένω πώς και πώς να ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και ήρθα και προπονήθηκα για τρεις μέρες με την ομάδα, δεν έκρυψα πως ήθελα πολύ να γίνει η μεταγραφή. Θεωρώ την ΑΕΚ πολύ ελκυστική προοπτική και θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τις προσδοκίες», δήλωσε ο 23χρονος Ρουμάνος αριστερός χαφ και πρόσθεσε: «Είναι τιμή μου να αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα και υπό τις οδηγίες του Μπάγεβιτς. Ηταν δίπλα μου εκείνες τις τρεις μέρες και πιστεύω πως θα με βοηθήσει να βγάλω στον αγωνιστικό χώρο τον καλύτερο εαυτό μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x