Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Πρόταση για «Ντράγκο»

Επίσημα εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για τον Ίβιτσα Ντραγκουντίνοβιτς ο Ολυμπιακός, όπως προκύπτει από την Ισπανία, ενώ είναι πιθανόν να γίνει το ίδιο και για τον Έντσο Μαρέσκα. «Να είσαι έτοιμος για ταξίδι», είπε στον Μπομπό ο Φίχερ. Ποια είναι η οικονομική διαφορά για αυτή τη μεταγραφή. «Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να μείνω» δήλωσε στη «SportDay» ο Λέτο. Φήμες ότι εναλλακτική λύση για τη θέση του αριστερού χαφ είναι ο Λεονάρντο του Λεβαδειακού.

Σήμερα(9/6) αναμενόταν να επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ίβιτσα Ντραγκουντίνοβιτς, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, αυτό έγινε χθες. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την κίνηση τους, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν έγινε συγκεκριμένη πρόταση ή αν απλά εκδηλώθηκε επίσημα το ενδιαφέρον προς τη Σεβίλλη. Η εφημερίδα «Diario de Sevilla» εκτιμά πως ο Ολυμπιακός δεν θα προσφέρει περισσότερο από 1,5 εκατ. ευρώ στους Ανδαλουσιάνους.

Στον Ολυμπιακό θέλουν να μάθουν τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής, αλλά πιστεύουν πως το κόστος δεν θα είναι υπερβολικό, διότι ο Σέρβος αμυντικός είναι 34 ετών. Ακούγεται πάντως πως οι Ανδαλουσιάνοι αξιώνουν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. Επιπλέον, θα «ενεργοποιηθεί» και ο παίκτης μετά το αυριανό παιχνίδι της Εθνικής Σερβίας με τα Νησία Φερόε. Ο Νταγκουντίνοβιτς έχει πει στον Ολυμπιακό πως θέλει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και εκτιμάται πως η οικονομική διαφορά θα ξεπεραστεί.

Ο παίκτης της Σεβίλλης θέλει 1,4 εκατ. ευρώ ετησίως για διετές συμβόλαιο, ενώ η ομάδα του Πειραιά προσφέρει 1 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους. Θεωρείται πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα και θα τα βρουν οι δύο πλευρές. Επιπλέον, είναι πιθανόν να υπάρξει εξέλιξη και στο θέμα του Έντσο Μαρέσκα, ενώ σήμερα θα γίνει συνάντηση με εκπρόσωπο γραφείου μάνατζερ που έχει δικαιώματα παικτών όπως ο Ερνέστο Σεβαντόν και ο Φαμπιάν Εστογιανόφ.

* Ακούστηκε χθες ότι ο Ολυμπιακός ασχολείται με τον Λεονάρντο του Λεβαδειακού και ο παίκτης φέρεται να είναι η εναλλακτική λύση εφόσον δεν προχωρήσει του Λέτο.

Φίχερ σε Μπομπό: «Να είσαι έτοιμος»

Δύο εκατομμύρια ευρώ φαίνεται πως είναι η... απόσταση που πρέπει να καλυφθεί για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπομπό. Αρχικά, προέκυπτε από τον Φίχερ πως θα ολοκληρωθεί με ένα ποσό μικρότερό από τα έξι εκατ. ευρώ, δηλαδή να δώσει ο Ολυμπιακός από δύο έως τρία εκατ. ευρώ για να αποκτήσει το 50% και άλλα τόσα ο μάνατζερ. Στα τουρκικά ρεπορτάζ αναφέρεται πως υπάρχει ενδιαφέρον από Μαρσέιγ, Λιόν και Λιλ, με την Μπεσίκτας να ζητά 8 εκατ. ευρώ. Δηλαδή θα πρέπει να δοθεί ένα εκατ. ευρώ παραπάνω από τον Φίχερ και άλλο ένα από την ελληνική ομάδα.

Το αν μπορεί να κλείσει η μεταγραφή με το αρχικό ποσό θα το μάθουμε μετά τη συνάντηση Ολυμπιακού- Μπεσίκτας, η οποία θα γίνει μέχρι τη Δευτέρα(15/6). Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φίχερ είπε στον Μπομπό να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή για να κάνει ταξίδι και να υπογράψει. Δεν είναι γνωστό αν αυτό το ταξίδι θα έχει προορισμό την Ελλάδα, αλλά σίγουρα θα αφορά συζητήσεις σχετικά με μεταγραφή.

Λέτο: «Καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολα»

Στην προετοιμασία της Λίβερπουλ πρέπει να είναι στις 5 Ιουλίου ο Λέτο, όπως τον ειδοποίησε ο αγγλικός σύλλογος. Πάντως, πρόκειται για κάτι τυπικό και αναμενόμενο, διότι ο δανεισμός του Αργεντινού μέσου στον Ολυμπιακό έχει λήξει. Για το μέλλον του στην Ελλάδα ο 23χρονος μέσος δήλωσε στη «SportDay»:

«Περιμένω, δεν έχω κάποιο νεότερο. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά ελπίζω να βρεθεί μια λύση. Εχω πει πολλές φορές ότι εγώ θέλω να παραμείνω στον Ολυμπιακό, αλλά δεν εξαρτάται από μένα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις Λέτο στο σημερινό φύλλο της «SportDay»…

* Συνάντηση με τους ανθρώπους της Μπλάκμπερν θα έχει τις επόμενες μέρες ο μάνατζερ του Ματ Ντάρμπισαϊρ, ώστε να πείσει τον αγγλικό σύλλογο να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x