Stoiximan Super League

Πατέρας: «Οι οπαδοί θα ικανοποιηθούν με τις μεταγραφές»

Καθησυχαστικός ως προς το θέμα των μεταγραφικών κινήσεων του Παναθηναϊκού ήταν ο Νικόλας Πατέρας. Με δήλωσή του, στο πλαίσιο του Δ.Σ. για τον ορισμό της συνεδρίασης της Γενικής συνέλευσης που θα εκλέξει το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού υποσχέθηκε στους φιλάθλους της ομάδας πως: « θα μείνουν ικανοποιημένοι από τις μεταγραφές που θα κάνουμε».

Καθησυχαστικός ως προς το θέμα των μεταγραφικών κινήσεων του Παναθηναϊκού ήταν ο Νικόλας Πατέρας. Με δήλωσή του, στο πλαίσιο του Δ.Σ. για τον ορισμό της συνεδρίασης της Γενικής συνέλευσης που θα εκλέξει το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού υποσχέθηκε στους φιλάθλους της ομάδας πως: « θα μείνουν ικανοποιημένοι από τις μεταγραφές που θα κάνουμε». Στις 15 Ιουνίου τα νέα διαρκείας.

«Αντί να είστε σε ένα νησί και να απολαμβάνετε τις διακοπές σας, είστε στο κέντρο της Αθήνας», είπε χαριτολογώντας ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε: «Σήμερα έγινε ένα συμβούλιο με διάφορα διαδικαστικά θέματα γιατί θα γίνει συνέλευση για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ»

Ερωτηθείς για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του, ο κ. Πατέρας είπε: «Υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία μεταξύ του κ.Αντωνίου και του προπονητή. Έχουν βάλει κάποιους στόχους τους οποίους κυνηγάνε. Βάσει προγράμματος πριν την προετοιμασία θα είμαστε έτοιμοι. Ο κ.Αντωνίου ανά τακτά χρονικά διαστήματα με ενημερώνει, ενώ έχω συχνή επικοινωνία και με τον κ.Τεν Κάτε», για να συμπληρώσει πως: «Ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στο να καλύψει τις τρεις θέσεις που έχει ζητήσει ο προπονητής. Ο κ.Αντωνίου μέσα από αυτές τις επιλογές προσπαθεί να φέρει το καλύτερο. Οι μεταγραφές θα είναι ουσίας και θα είναι μετά από απόλυτη συμφωνία Αντωνίου και Τεν Κάτε. Ο κόσμος θα μείνει ικανοποιημένος από τις μεταγραφές που θα γίνουν».

* Όσον αφορά τη συζήτηση των μελών, κράτησε μόλις μισή ώρα και αποφασίστηκε η Γ.Σ να πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου.

Ταξίδι για Ολιβέιρα

Την ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση του Ρικάρντο Ολιβέιρα από τον Παναθηναϊκό θα κάνει ο Κώστας Αντωνίου, ο οποίος αναχωρεί για την Ισπανία. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ είναι διατεθειμένος να ρίξει στο τραπέζι 8 εκατ. ευρώ για τον Βραζιλιάνο φορ, που ανήκει στην Μπέτις και τη Σαραγόσα, οι οποίες διατηρούν 50-50 τα δικαιώματά του. Ο 29χρονος άσος, που φέτος είχε 6 γκολ σε 16 συμμετοχές στην Primera Division, αποτελεί τον πρώτο στόχο για την ενίσχυση της επίθεσης.

Θέλει Μπίσεσβαρ

Την απόκτηση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έχει προτείνει στον Παναθηναϊκό ο Χενκ Τεν Κάτε. Ο 21χρονος αριστερός χαφ, που κατάγεται από το Σουρινάμ, έκανε φέτος εξαιρετική σεζόν με τη Φέγενορντ, έχοντας 28 συμμετοχές και 7 γκολ. Ο Ολλανδός τεχνικός του «τριφυλλιού» και ο σκάουτερ του Παναθηναϊκού στη χώρα, Πιτ Κάιζερ, εκτιμούν το ταλέντο του και θεωρούν πως θα ήταν μία πολύ καλή επένδυση. Ο παίκτης, που είναι διεθνής με τις Ελπίδες της Ολλανδίας και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2012, κοστολογείται στα 3,5-4 εκατ. ευρώ.

Ο Κώστας Αντωνίου αναμένεται να έχει επαφή με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Ρόιστον Ντρέντε. Περίπτωση αγοράς του Ολλανδού αριστερού μπακ-χαφ δεν τίθεται, παρά μόνο δανεισμού του. Για την ίδια θέση, στα υπόψη είναι και ο Λουντοβίκ Ομπρανιάκ, που αγωνίζεται στη Λιλ (παίζει και στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής). Ο 25χρονος άσος που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2011 και κοστολογείται στα 5 εκατ. ευρώ, είχε φέτος 33 συμμετοχές και 8 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Κλείνει ο Καντέ, αναμονή για Πουιγκρενιέ

Εντός της εβδομάδας αναμένεται στην Αθήνα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας ο Σεντρίκ Καντέ. Ο αμυντικός από το Μάλι, που έχει γαλλικό διαβατήριο, θα πλαισιωθεί από έναν ακόμη στόπερ. Οι «πράσινοι» περιμένουν την απάντηση της Ζενίτ για το δανεισμό του Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ, αν και υπάρχει μία καλύτερη περίπτωση που είναι στα υπόψη.

Περιζήτητοι στο εξωτερικό

Πέρα από τις μεταγραφές, είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν και αποχωρήσεις. Η Γουέστ Χαμ κατέθεσε πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ για τον Μπράις Μουν, ωστόσο οι «πράσινοι» αξιώνουν 2,5 εκατ. ευρώ για τον Νοτιοαφρικανό μπακ. Παράλληλα, θεωρείται δεδομένο πως θα πωληθούν οι Βαγγέλης Μάντζιος και Αλέξανδρος Τζιόλης (πιθανώς να παραμείνει στη Βέρντερ Βρέμης), ενώ η Ρούμπιν Καζάν είναι πολύ πιθανό να κάνει προσφορά για τον Σιμάο. Ο Μοζαμβικανός άσος έχει ρήτρα πώλησης 6,5 εκατ. ευρώ. Επίσης, δύσκολα θα παραμείνουν οι Αντρέας Ίβανσιτς και Μαρσέλο Μάτος, που δεν φαίνεται να υπολογίζονται, όπως και ο Γιάννης Γκούμας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x