Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Ντεμαράζ επαφών!

Ημέρα συνεχόμενων συναντήσεων και επαφών ήταν η σημερινή για τους ιθύνοντες της ΑΕΚ. Την αρχή έκανε η κουβέντα του προέδρου της ΠΑΕ, Νίκου Θανόπουλου, με τον μάνατζερ του .

Ημέρα συνεχόμενων συναντήσεων και επαφών ήταν η σημερινή για τους ιθύνοντες της ΑΕΚ. Την αρχή έκανε η κουβέντα του προέδρου της ΠΑΕ, Νίκου Θανόπουλου, με τον μάνατζερ του Παντελή Καφέ και ακολούθησαν αυτές με τους εκπροσώπους των Εντίνιο, Ζεράλντο, Σορεντίνο και τον Στέλιο Μανωλά. Προσπάθεια να αλλάξει απόφαση και να συνεχίσει από τον πόστο του τεχνικού διευθυντή έγινε στον παλαίμαχο άσο της «Ένωσης». Αισιοδοξία πως θα τα βρουν με τον Πανιώνιο για την αγορά του Γρηγόρη Μάκου επικρατεί στους «κιτρινόμαυρους». Παρελθόν ο Κούλης.

«Μείνε στην ΑΕΚ»

Συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή, Στέλιο Μανωλά είχε την Τρίτη ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Νίκος Θανόπουλος. Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο για διάφορα, τρέχοντα θέματα της ομάδας, ο ισχυρός άντρας της «Ένωσης» βρήκε την ευκαιρία και επανέλαβε στον παλαίμαχο άσο την επιθυμία του να συνεχίσει από το πόστο που του έχει ανατεθεί. Καθαρή απάντηση δεν δόθηκε από τον κ. Μανωλά, ο οποίος θυμίζουμε ότι έχει γνωστοποιήσει πως θα παραδώσει την παραίτησή του στα τέλη Ιουνίου. Επομένως, οποιαδήποτε εξέλιξε αναμένεται τις προσεχείς ημέρες.

Μένει ο Ζεράλντο, αποκάλυψαν τα «θέλω» για Εντίνιο

Πέραν του διοικητικού σκέλους, στην ΑΕΚ τρέχουν και τα αγωνιστικά θέματα. Σήμερα υπήρχε συνάντηση με τον μάνατζερ των Εντίνιο και Ζεράλντο Άλβες, προκειμένου να διευκρινιστεί το μέλλον τους στην ομάδα.

Αρχικά ο εκπρόσωπος του γραφείου που μανατζάρει τον Πορτογάλο επιθετικό, Σιτριάνο, ζήτησε να μάθει από τους ιθύνοντες το ποσό που κοστολογούν τον πελάτη του. Με δεδομένο ότι ο διεθνής άσος αναζητεί νέα ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, από την ΑΕΚ ξεκαθαρίστηκε ότι κοστολογείται περί τα 2εκατ. ευρώ και δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή καμία πρόταση χαμηλότερη του 1.5εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά τον Ζεράλντο Άλβες, ζητήθηκε να ανανεώσει άμεσα το συμβόλαιό του για τρία χρόνια. Οι διοικούντες την ΠΑΕ αποδέχτηκαν το αίτημα για τον Πορτογάλο σέντερ μπακ και έκαναν πρόταση για επέκταση ως το 2012 (το τρέχον έληγε το επόμενο καλοκαίρι), με ελαφρώς μειωμένες αποδοχές συν πριμ και μπόνους, όπως άλλωστε σε κάθε ποδοσφαιριστή.

Έσοδα από τον Σορεντίνο

Στην Αθήνα βρέθηκε σήμερα και ο μάνατζερ του Στέφανο Σορεντίνο, Φεντερίκο Παστορέλο. Ο λόγος της… επίσκεψης του ήταν να πείσει την ΑΕΚ να χαμηλώσει τη ρήτρα που έχει συμφωνήσει με την Κιέβο (600.000 ευρώ και όχι 800.000 που αναφέρουν στην Ιταλία). Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες αρνήθηκαν να κουβεντιάσουν αυτό το ενδεχόμενο και εκτός απροόπτου ο Ιταλός τερματοφύλακας θα πωληθεί. Στα ταμεία του «δικεφάλου» θα μπει το προβλεπόμενο ποσό, σε δύο δόσεις των 300.000 ευρώ (η μία στις 30 Αυγούστου του 2009 και η άλλη στις 30 Ιανουαρίου του 2010).

Τι γίνεται με Μάκο

Αισιοδοξία στην ΑΕΚ για θετική κατάληξη στην υπόθεση της μεταγραφής του Γρηγόρη Μάκου από τον Πανιώνιο. Εντός των επόμενων ωρών θα γίνει η κρίσιμη επαφή με τη διοίκηση του Πανιωνίου, στην οποία η «Ένωση» προσφέρει 800.000 ευρώ και 25% ως ποσοστό μεταπώλησης του νεαρού μέσου. Η προσφορά της Μόναχο 1860 είναι λίγο μεγαλύτερη, ωστόσο η επιθυμία του παίκτη είναι να αγωνιστεί στην ΑΕΚ και μάλιστα ο ίδιος φέρεται διατεθειμένος να κάνει οικονομικές «θυσίες» για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Η πλευρά της ΑΕΚ ποντάρει στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν άλλες μεγάλες προτάσεις για τον διεθνή άσο.

Στην «Ένωση» υποστηρίζουν ότι το θέμα θα κλείσει θετικά (θεωρούν ότι η πρότασή τους είναι πολύ καλή για έναν παίκτη που μένει ελεύθερος σε έναν χρόνο), ασχέτως αν στις δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο κ. Τσακίρης εμμέσως πλην σαφώς ξεκαθάρισε ότι δεν θα συζητήσει για προτάσεις χαμηλότερες του ενός εκατομμυρίου ευρώ...

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x