Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: «Πέφτει» του Ματ

Η Μπλάκμπερν μειώνει τις απαιτήσεις της για την παραχώρηση του Ματ Ντάρμπισαϊρ, σύμφωνα με όσα είπε ο μάνατζερ του 23χρονου επιθετικού στη διοίκηση του Ολυμπιακού. . Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές των Πειραιωτών τόσο με τη Σεβίλλη όσο και με την πλευρά του Ιβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς. Υπομονή και επιμονή χρειάζονται οι «ερυθρόλευκοι» για την περίπτωση απόκτησης του Σεμπαστιάν Λέτο. Οι απαιτήσεις της Μπεσίκτας για την παραχώρηση του Μπομπό πηγαίνουν πίσω τη μεταγραφή του στους νταμπλούχους Ελλάδας. Στην Αθήνα αναμένεται σήμερα ο μάνατζερ του Κριστιάν Λεντέσμα.

Η Μπλάκμπερν μειώνει τις απαιτήσεις της για την παραχώρηση του Ματ Ντάρμπισαϊρ, σύμφωνα με όσα είπε ο μάνατζερ του 23χρονου επιθετικού στη διοίκηση του Ολυμπιακού. Ο ατζέντης του Άγγλου φορ είχε συνάντηση με τον πρόεδρο των «ρόδων», Τζον Γουίλιαμς, και μετέφερε στους Πειραιώτες την επιθυμία της αγγλικής ομάδα να πέσει στα 3 εκατ. ευρώ.

Η ΠΑΕ, όμως, δεν επιβεβαίωνε τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αφού οι παράγοντες αναφέρουν ότι «δεν κάνουμε πίσω στην πρόταση που έχουμε καταθέσει, ωστόσο οι συζητήσεις συνεχίζονται». Οι «ερυθρόλευκοι» θα περιμένουν στην επίσημη κίνησή τους να διαπιστώσουν αν η Μπλάκμπερν άλλαξε στάση, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της ολοκλήρωσης της μεταγραφής.

Η διαφορά που υπάρχει είναι της τάξεως των 500.000 ευρώ, αφού η αρχική προσφορά των νταμπλούχων Ελλάδας φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ και έχουν τη διάθεση να ανέβουν μέχρι τα 2,5 εκατ. ευρώ. Όπως γίνεται αντιληπτό, η παραπάνω διαφορά δεν φέρεται να είναι ικανή να σταθεί εμπόδιο για να συνεχίσει ο διεθνής με την Ελπίδων της Αγγλίας άσος στην Ελλάδα την καριέρα του. Σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις θα παίξει η πίεση που θα ασκήσει ο Ντάρμπισαϊρ στη διοίκηση της Μπλάκμπερν.

Και άλλο ενδιαφέρον για «Ντράγκο»

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές του Ολυμπιακού τόσο με τη Σεβίλλη όσο και με την πλευρά του Ιβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς. Ο Σέρβος αμυντικός βρίσκεται στο «στόχαστρο» των Πειραιωτών και έχουν προχωρήσει αρκετά την υπόθεση. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν προτείνει διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον 34χρονο άσο, αλλά υπάρχει διαφορά στο οικονομικό σκέλος. Συγκεκριμένα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν προσφέρει στον παίκτη 1 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ εκείνος επιθυμεί οι απολαβές του να αγγίζουν το 1,4 εκατ. ετησίως.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες από την Ισπανία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης και αναφέρουν ότι τέσσερις ομάδες καλοβλέπουν την περίπτωσή του. Πρόκειται για δύο ομάδες που παίζουν στο Champions League και δύο συλλόγους που προσφέρουν την παραπάνω προοπτική για την επόμενη περίοδο. Στον Ολυμπιακό περιμένουν ο «Ντράγκο» να τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα, ώστε να προχωρήσουν σε πιο έντονο ρυθμό τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του διεθνούς άσου.

Θα τραβήξει του Λέτο

Υπομονή και επιμονή χρειάζονται στον Ολυμπιακό για την περίπτωση απόκτησης του Σεμπαστιάν Λέτο. Η Λίβερπουλ εμφανίζεται διατεθειμένη να περιμένει όσο χρειαστεί για την έκδοση της άδειας εργασίας του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, αφού ο Ράφα Μπενίτεθ τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» δεν παρουσιάζονται αποφασισμένοι να σηκώσουν «λευκή πετσέτα» για την περίπτωση του 23χρονου άσου. Οι Πειραιώτες αισιοδοξούν ότι οι «κόκκινοι» θα δώσουν τον παίκτη με λιγότερα από 5 εκατ. ευρώ.

Εν αναμονή του ραντεβού

Οι απαιτήσεις της Μπεσίκτας για την παραχώρηση του Μπομπό πηγαίνουν πίσω τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Οι «μαύροι αετοί» φέρονται να αξιώνουν πάνω από 6 εκατ. ευρώ για τον Βραζιλιάνο επιθετικό και οι Πειραιώτες έχουν αφήσει στα χέρια του Χουάν Φίχερ (σ.σ.: του μάνατζερ του παίκτη) την υπόθεση. Ο Ουρουγουανός ατζέντης υποστηρίζει ότι πελάτης του θα έρθει στην Ελλάδα και η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί με 2,5-3 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας παραμένουν αισιόδοξοι και περιμένουν το τελικό ραντεβού με τους Τούρκους, που είναι πιθανό να καθυστερήσει. Όπως αναφέρει η «SportDay», χθες υπήρξε η φήμη που θέλει τον Φίχερ «ψάχνεται» για τον Μπομπό, χωρίς να έχει γίνει κάτι περισσότερο γνωστό.

Έρχεται για να ενημερωθεί

Στην Αθήνα αναμένεται σήμερα ο μάνατζερ του Κριστιάν Λεντέσμα. Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού ανασταλτικού μέσου θα έρθει για να συζητήσει το μέλλον του πελάτη του. Η πλευρά του παίκτη θέλει να ενημερωθεί για το αν ο 31χρονος παίκτης θα συνεχίσει στους Πειραιώτες την καριέρα του ή θα αποχωρήσει για να αδειάσει μια θέση στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων». Το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον «Λύκο» να φεύγει, αφού δεν πρόκειται να γίνει κάτοικος κοινοτικού διαβατηρίου.

Ουκ ολίγα θέματα είναι ανοιχτά στον Ολυμπιακό και είναι πιθανή η περίπτωση ο Σωκράτης Κόκκαλης να μεταβεί ακόμα και σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ, για να «τρέξουν» αρκετές υποθέσεις. Χθες υπήρξε φημολογία ότι έγινε η συνάντηση του κ. Κόκκαλη με τους Αγγελόπουλους για τη μεταβίβαση της ΚΑΕ και την είσοδό τους στην ΠΑΕ, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώθηκε από καμία πλευρά.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x