Stoiximan Super League

Καμπάνταης: «Διψάω για μπάλα»

Ένα από τα ονόματα Ελλήνων ποδοσφαιριστών που μας έχουν απασχολήσει το φετινό καλοκαίρι είναι ο Λεωνίδας Καμπάνταης. Ο πρώην, πλέον, επιθετικός της Αρμίνια μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την εμπειρία του από την Budensliga, και τα μελλοντικά του σχέδια, λέγοντας: ''Τα προηγούμενα δύο χρόνια κέρδισα εμπειρίες, έπαιξα σε ωραία γήπεδα, αλλά δεν αγωνίστηκα όσο θα ήθελα. Τώρα διψάω να παίξω μπάλα''.

Ένα από τα ονόματα Ελλήνων ποδοσφαιριστών που μας έχουν απασχολήσει το φετινό καλοκαίρι είναι ο Λεωνίδας Καμπάνταης. Ο πρώην, πλέον, επιθετικός της Αρμίνια μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την εμπειρία του από την Budensliga, και τα μελλοντικά του σχέδια, λέγοντας: ''Τα προηγούμενα δύο χρόνια κέρδισα εμπειρίες, έπαιξα σε ωραία γήπεδα, αλλά δεν αγωνίστηκα όσο θα ήθελα. Τώρα διψάω να παίξω μπάλα''

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Λεωνίδας Καμπάνταης:

Για το αν τον ενδιαφέρει η επιστροφή στην Ελλάδα

''Φυσικά και με ενδιαφέρει ο επαναπατρισμός, τόσο γιατί θα είναι καλύτερα για την οικογένειά μου, λόγω και του παιδιού, όσο και επειδή θέλω να παίξω. Δεν μου έχει γίνει όμως καμία επίσημη πρόταση από κάποια ελληνική ομάδα. Διαβάζω κι εγώ τα δημοσιεύματα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά ο μάνατζέρ μου δεν με έχει ενημερώσει για κάποια κρούση.''

Για το τι έφταιξε και δεν είχε χρόνο συμμετοχής στην Αρμίνια

''Δεν ξέρω γιατί δεν έπαιξα, σίγουρα δεν ξέχασα την μπάλα στη Γερμανία! Απορούσα γιατί μου έδιναν τόσα λεφτά αφού δεν έπαιζα. Από την πλευρά μου, ήμουν 100% επαγγελματίας αυτά τα δύο χρόνια. Ακόμη και ο προπονητής μου είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για μένα, αλλά δήλωσε πως δεν μπορούσε να εξηγήσει τους λόγους που δεν αγωνιζόμουν. Αυτό τα λέει όλα''.

Για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές στη Γερμανία και τον Γρηγόρη Μάκο

''Νομίζω πως μπορούμε να παίξουμε σε πρωταθλήματα καλύτερα από το γερμανικό. Έχω μιλήσει με τον Γρηγόρη και του έχω πει πως αν έχεις στα χέρια σου πρόταση από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό ή ΑΕΚ, δεν υπάρχει λόγος να αγωνιστείς στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Για τον Αλέξανδρο Τζιόλη είναι διαφορετικά γιατί παίζει σε μια καλή ομάδα και τον εμπιστεύεται ο προπονητής του. Γενικά υπάρχει μεγάλη διαφορά φιλοσοφίας. Εδώ όλα στηρίζονται στη φυσική κατάσταση, αλλά δεν υπάρχει η έντονη πίεση από τον κόσμο για τα αποτελέσματα''.

Για τα μελλοντικά του σχέδια

''Εξετάζω κάθε πρόταση που θα μου γίνει, είτε από Γερμανία είτε από Ελλάδα. Τα προηγούμενα δύο χρόνια κέρδισα εμπειρίες, έπαιξα σε ωραία γήπεδα, αλλά δεν αγωνίστηκα όσο θα ήθελα. Τώρα διψάω να παίξω μπάλα''.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x