Stoiximan Super League

ΑΕΚ… μπορείς;

Τις δικές τους… εξετάσεις δίνουν οι μέτοχοι και διοικούντες την ΑΕΚ, που καλούνται να αποδείξουν αν μπορούν να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας, ώστε να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ την επόμενη περίοδο. Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τσακίρη περί… Κωτσόβολου σε ό,τι αφορά τη μεταγραφή του Γρηγόρη Μάκου, αλλά και του Γιάννη Κομπότη πως πιο πιθανή πρόταση για τον Λεονάρντο από την ΑΕΚ… Λάρνακας, δείχνουν πως η οικονομική δυσπραγία της «Ένωσης» εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Μένει να φανεί αν οι ιθύνοντες της ΑΕΚ απαντήσουν με πράξεις. «Ο Σκευοφύλακας ήταν αρχηγός μέσα κι έξω απ’το γήπεδο», στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μίμης Παπαϊωάννου για την απώλεια του Στέλιου Σκευοφύλακα.

Τις δικές τους… εξετάσεις δίνουν οι μέτοχοι και διοικούντες την ΑΕΚ, που καλούνται να αποδείξουν αν μπορούν να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας, ώστε να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ την επόμενη περίοδο. Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τσακίρη περί… Κωτσόβολου σε ό,τι αφορά τη μεταγραφή του Γρηγόρη Μάκου, αλλά και του Γιάννη Κομπότη πως πιο πιθανή πρόταση για τον Λεονάρντο από την ΑΕΚ… Λάρνακας, δείχνουν πως η οικονομική δυσπραγία της «Ένωσης» εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Μένει να φανεί αν οι ιθύνοντες της ΑΕΚ απαντήσουν με πράξεις. «Ο Σκευοφύλακας ήταν αρχηγός μέσα κι έξω απ’το γήπεδο», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μίμης Παπαϊωάννου για την απώλεια του Στέλιου Σκευοφύλακα.

Αναμονή για Μάκο

Η πλευρά της ΑΕΚ πρόσφερε στον Πανιώνιο 800.000 ευρώ συν 25% σε περίπτωση μεταπώλησης για τον Γρηγόρη Μάκο. Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης φαίνεται πως δεν υποχωρεί από τις 950.000 ευρώ που ζητεί και μένει να φανεί αν το χάσμα θα γεφυρωθεί. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του 22χρονου μέσου, ειδικά από τη στιγμή που ο Αγκουστίν Πελετιέρι αποτελεί παρελθόν για την ομάδα.

Σε ό,τι αφορά στον Λεονάρντο, η πρόταση στον Λεβαδειακό θα γίνει αφού κλείσει το θέμα του Γρηγόρη Μάκου, μιας και από τα χρήματα που θα δαπανηθούν για τον Έλληνα άσο θα κριθεί το ποσό που μπορεί να διαθέσει η ΑΕΚ για την περαιτέρω ενίσχυσή της.

Οι δύο αυτές προσθήκες αναμένεται να είναι και οι μοναδικές μη ελεύθερων παικτών. Ήδη η ΑΕΚ έχει αποκτήσει τον Νίκο Καράμπελα, ενώ απομένουν οι ανακοινώσεις για τους Μίλαν Λούκατς και Ίλιε Ιορντάκε.

Στο κόλπο για Σορεντίνο και η Τζένοα

Ο Στέφανο Σορεντίνο είναι, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η πρώτη επιλογή της Τζένοα για τη θέση του τερματοφύλακα, αν ο βασικός πορτιέρο της ομάδας, Ρουμπίνιο, εμμείνει στην απόφασή του να φύγει. «Ελπίζω ο Ρουμπίνιο να το ξανασκεφτεί και να ανανεώσει το συμβόλαιό του, αλλά αν δεν το κάνει, υπάρχουν διαθέσιμοι δύο τερματοφύλακες παγκόσμιας κλάσης», δήλωσε ο πρόεδρος της Τζένοα, Ενρίκο Πρετσιόζι, και σύμφωνα με τους Ιταλούς ο ένας εξ αυτών είναι ο άσος της ΑΕΚ, που έχει δοθεί δανεικός στην Κιέβο. Η ομάδα της Βερόνα προσπαθεί να πείσει τη διοίκηση της «Ένωσης» να μειώσει την οψιόν αγοράς του για να αποκτήσει τα δικαιώματά του και να τον μεταπωλήσει. Αν η Τζένοα αποκτήσει τον Στέφανο Σορεντίνο, τότε θα ανταμώσει και πάλι με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην ΑΕΚ, Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Οι διοικούντες την ΑΕΚ ευελπιστούν πως με την πώληση του Σορεντίνο και του Εντίνιο (έχει κοστολογηθεί στο 1,5 εκατ. ευρώ) θα πάρει σημαντικές ανάσες το… ταμείο της ΠΑΕ.

Γκολ ο Μαϊστόροβιτς, βασικός ο Εντίνιο

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς πέτυχε στο 52ο λεπτό το δεύτερο γκολ της Σουηδίας στη νίκη επί της Μάλτας με 4-0 για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Ο Εντίνιο αγωνίστηκε βασικός και σε ολόκληρη τη διάρκεια του φιλικού αγώνα της Πορτογαλίας με την Εσθονία στο Ταλίν, που έληξε 0-0.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x