Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Πολλά τα ανοικτά μέτωπα

Εννέα ημέρες απέμειναν για την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού και πολλά είναι τα ανοικτά «μέτωπα» στην ομάδα, η οποία οφείλει να είναι πλήρης και έτοιμη μέχρι τα τέλη Ιουλίου, όταν αρχίζουν οι υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Champions League. «Σκληρά» παζάρια με τον Ντραγκουτίνοβιτς για την ενίσχυση της άμυνας. «Πάγωσαν» οι περιπτώσεις Μπομπό και Ντάρμπισαϊρ για την επιθετική γραμμή, λόγω των απαιτήσεων της Μπεσίκτας και της Μπλάκμπερν αντίστοιχα. Καθυστερεί το τέλος στο σίριαλ Λέτο. Προς αποχώρηση ο Λεντέσμα.

Εννέα ημέρες απέμειναν για την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού και πολλά είναι τα ανοικτά «μέτωπα» στην ομάδα, η οποία οφείλει να είναι πλήρης και έτοιμη μέχρι τα τέλη Ιουλίου, όταν αρχίζουν οι υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Champions League. Με εξαίρεση τις υποθέσεις των Ζαουάντ Ζαϊρί και Ούρκο Πάρντο, που έχουν αποκτηθεί εδώ και καιρό, υπάρχει καθυστέρηση στην ενίσχυση της ομάδας σε θέσεις όπου είναι αναγκαίο να υπάρξουν προσθήκες.

Πιο κοντά ο Ντραγκουτίνοβιτς

Η απόκτηση ενός έτοιμου κεντρικού αμυντικού, που θα πλαισιώσει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στα μετόπισθεν, είναι προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό. Ο στόχος έχει εντοπιστεί, λέγεται… Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς και εκτιμάται πως την τρέχουσα εβδομάδα το θέμα θα έχει κλείσει. Επί της παρούσης υπάρχει διαφορά με τον Σέρβο αμυντικό, ο οποίος ζητεί 1,4 εκατ. ευρώ ετησίως και ο Ολυμπιακός προσφέρει 1 εκατ. ευρώ. Το φημολογούμενο ενδιαφέρον αρκετών ομάδων στο πρόσωπό του περιπλέκει την υπόθεση.

«Πάγωσε» του Μπομπό, αναμονή για Ματ

Πέρα από την απόκτηση αμυντικού, αναγκαίο είναι να αποκτηθεί τουλάχιστον ένας επιθετικός. Ο Ντιόγο και ο Μήτρογλου δεν αρκούν για μία ομάδα των φιλοδοξιών του Ολυμπιακού και γίνονται κινήσεις για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης. Ο Μπομπό είναι ο μεγάλος στόχος, ωστόσο οι υπερβολικές απαιτήσεις της Μπεσίκτας μετά το εξαιρετικό φινάλε που έκανε στη σεζόν ο Βραζιλιάνος φορ έχουν «παγώσει» την υπόθεση. Οι Τούρκοι θεωρούν πως μπορούν να βάλουν στα ταμεία τους ακόμη και 8-10 εκατ. ευρώ από την πώληση του παίκτη, αλλά ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να ανέβει πάνω από τα 3-4.

Όσον αφορά στη σίγουρη λύση του Ματ Ντάρμπισαϊρ, όλα εξαρτώνται από τα τερτίπια της Μπλάκμπερν. Οι «ρόβερς» ζητούν 4 εκατ. ευρώ για τον 23χρονο άσο, ενώ σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ δεν δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν παζάρια αν δεν ξεκαθαρίσει το μέλλον των άλλων επιθετικών της ομάδας, Ρόκε Σάντα Κρουζ και Μπένι ΜακΚάρθι. Οι «ερυθρόλευκοι» προτίθενται να αυξήσουν την πρότασή τους (όχι πάνω από 2,5-3 εκατ. ευρώ), ενώ το επικείμενο «μπάσιμο» της Γουλβς δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το έργο τους.

Θα αργήσει του Λέτο

Η πρόθεση του Ολυμπιακού να αγοράσει τον Σεμπαστιάν Λέτο είναι δεδομένη, αλλά η Λίβερπουλ είναι διατεθειμένη να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια για να εξασφαλίσει άδεια εργασίας στον ποδοσφαιριστή και να τον επανεντάξει στο δυναμικό της. Οι Πειραιώτες δεν έχουν πολλά περιθώρια, αλλά κάνουν υπομονή και ελπίζουν πως με ένα ποσό μικρότερο των 5 εκατ. ευρώ θα αποκτήσουν τον Αργεντινό άσο.

Προς αποχώρηση ο Λεντέσμα;

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Κριστιάν Λεντέσμα έγινε την Τετάρτη με θέμα το μέλλον του Αργεντινού μέσου. Ο Ολυμπιακός δεν «καίγεται» να κρατήσει τον παίκτη, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει εξασφαλίσει κοινοτικό διαβατήριο, και το πιθανότερο σενάριο είναι να πωληθεί. Σε αυτή την περίπτωση είναι άγνωστο αν οι «ερυθρόλευκοι» θα πορευτούν με τους Ντουντού, Στολτίδη και Παπαδόπουλο ή θα κριθεί αναγκαίο να υπάρξει μία ακόμη προσθήκη (πιθανότατα από την κοινοτική αγορά).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x