Δελτία Τύπου

Καλό σου ταξίδι, Αντώνη...

Η οικογένειά μας είναι από χθες φτωχότερη. Ο Αντώνης Μπόκτωρ, o αγαπημένος μας φίλος, που βοήθησε να στηθεί ολόκληρος ο ΣΠΟΡ FM, δεν είναι πια κοντά μας. Έφυγε από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του. Λίγο πριν κλείσει τα 41 του χρόνια. Τα συλλυπητήριά μας πάνε στην οικογένειά του. Θα τον θυμόμαστε για πάντα! Αντώνη, θα είσαι για πάντα στην καρδιά και το μυαλό μας… Την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα, στο Κοιμητήριο Καλλιθέας, το τελευταίο αντίο στον πολυαγαπημένο μας φίλο.

Η οικογένειά μας είναι από χθες φτωχότερη. Ο Αντώνης Μπόκτωρ, o αγαπημένος μας φίλος, που βοήθησε να στηθεί ολόκληρος ο ΣΠΟΡ FM, δεν είναι πια κοντά μας. Έφυγε από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του. Λίγο πριν κλείσει τα 41 του χρόνια. Τον γνωρίσατε και τον αγαπήσατε ως ηχολήπτη του σταθμού αλλά και από τις εκπομπές του. Τα συλλυπητήριά μας πάνε στην οικογένειά του. Θα τον θυμόμαστε για πάντα!

Την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα, στο Κοιμητήριο Καλλιθέας, το τελευταίο αντίο στον πολυαγαπημένο μας φίλο. Ως ελάχιστο δείγμα της αγάπης μας, αποφασίσαμε να καταθέσουμε, αντί για στεφάνια, ένα χρηματικό ποσό για την οικογένεια του αδικοχαμένου φίλου μας. Για τη σύντροφο και το γιο του Αντώνη μας…

Αντώνη, θα είσαι για πάντα στην καρδιά και το μυαλό μας. Καλό σου ταξίδι...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x