Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Τι θα πουν τα αδέρφια;

Την απάντηση των αδερφών Αγγελόπουλων περιμένει ο Σωκράτης Κόκκαλης, ύστερα από την αναλυτική παρουσίαση της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τα δύο αδέρφια επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν, αφού θέλουν να το σκεφτούν και να αξιολογήσουν την κατάσταση. Ποια ήταν η εντολή του πρόεδρου της ομάδας στον Γιάννη Χρυσικόπουλο και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται το θέμα του Ντραγκουτίνοβιτς, τον οποίο πάει να φέρει ο κ. Χρυσικόπουλος. Νέα συνάντηση με την Μπεσίκτας για την υπόθεση του Μπομπό θα έχει ο Χουάν Φίχερ. Τι γίνεται με τον «λύκο».

Την απάντηση των αδερφών Αγγελόπουλων περιμένει ο Σωκράτης Κόκκαλης, ύστερα από την αναλυτική παρουσίαση της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου στον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τους ενημέρωσε για το ποσοστό που θα διατεθεί (40%) και τον τρόπο που θέλει να λειτουργήσει πλέον η ΠΑΕ. Τα δύο αδέρφια επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν, αφού θέλουν να το σκεφτούν και να αξιολογήσουν την κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», οι κ.κ. Αγγελόπουλοι σκέφτονται να μπουν πολύ δυνατά, αγοράζοντας ακόμα και το 40% των μετοχών με ένα ποσό που φτάνει τα 72-78 εκατ. ευρώ. Υπάρχει ένα σενάριο που θέλει τα δύο αδέρφια να είναι οι βασικοί υποψήφιοι να πάρουν όλη την εταιρεία στο μέλλον. Επίσης, έγινε γνωστό ότι συμφώνησαν με τον κ. Κόκκαλη να πάρουν ένα μεγάλο ποσοστό τώρα, όχι όμως της τάξης του 40%, και να φτάσουν σταδιακά σε αυτό το ποσοστό.

Πρώτα ο φορ και ο στόπερ

Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου δεν είναι η μόνη υπόθεση με την οποία ασχολείται ο Σωκράτης Κόκκαλης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε σύσκεψη με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη για τις επόμενες κινήσεις όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο κ. Κόκκαλης έδωσε την εντολή να προχωρήσουν για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού (Ντραγκουτίνοβιτς) και να κλείσει ένας επιθετικός (Μπομπό ή Νταρμπισάιρ), με την προοπτική να παίξουν στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League. Έπειτα θα μπορέσει να κινηθεί για επόμενα μεταγραφικά ζητήματα, εκτιμώντας ότι μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του μετοχικού κεφαλαίου. Οι διοικούντες θεωρούν ότι αυτό το καλοκαίρι θα υπάρξουν σημαντικές «ευκαιρίες», τις οποίες θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν.

Πάει να τον φέρει

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η περίπτωση ο Ιβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού και σύντομα αναμένεται να υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση. Ο Σωκράτης Κόκκαλης ενημερώθηκε από τον Γιάννη Χρυσικόπουλο και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη για την πορεία των επαφών για τον Σέρβο αμυντικό και άναψε το «πράσινο φως» για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο κ. Χρυσικόπουλος αναμένεται να ταξιδέψει για να κλείσει το θέμα του διεθνούς άσου, με τον οποίο υπάρχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο και εκτιμάται ότι θα ξεπεραστεί η διαφορά στο οικονομικό σκέλος (1 εκατ. ευρώ συν μπόνους έδιναν οι «ερυθρόλευκοι», 1,4 εκατ. ήθελε ο Σέρβος).

Οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε επικοινωνία με τον Χουάν Ραμόν Μόντσι και φαίνεται πως πήραν τη θετική απάντηση του τεχνικού διευθυντή της Σεβίλλης για την παραχώρηση του 33χρονου παίκτη. Δεν αποκλείεται, ανάλογα με τα λεφτά της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, οι «ερυθρόλευκοι» να κινηθούν για ακόμη ένα στόπερ.

Το πολύ 3,5 εκατ. ευρώ

Συνάντηση με τη διοίκηση της Μπεσίκτας θα έχει πιθανότατα την Παρασκευή ο Χουάν Φίχερ. Ο Ουρουγουανός μάνατζερ του Μπομπό θα συναντηθεί με τους διοικούντες την τουρκική ομάδα για να συζητήσει την περίπτωση ο πελάτης του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό την καριέρα του. Επίσης, σκοπός του ταξιδιού του Βραζιλιάνου επιθετικού είναι να πάρει μια σαφή απάντηση από τους «μαύρους αετούς», ώστε να ενημερώσεις τους Πειραιώτες και εκείνοι να κινηθούν ανάλογα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να ανεβούν πάνω από τα 3-3,5 εκατ. ευρώ, την ώρα που ακούγεται ότι για το 50% των δικαιωμάτων του χρειάζονται 5 εκατ. ευρώ. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα περιμένουν να μειωθούν οι απαιτήσεις των Τούρκων, ύστερα από την πίεση που θα ασκήσει ο Φίχερ στους διοικούντες.

Πωλείται ο «λύκος»

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε χθες ο μάνατζερ του Κριστιάν Λεντέσμα. Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού ανασταλτικού μέσου συναντήθηκε με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο, ο οποίος του ζήτησε να βρει ομάδα στον «λύκο» για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Στον Ολυμπιακό αποκλείουν το ενδεχόμενου ο παίκτης να δοθεί εκ νέου δανεικός, αφού το επόμενο καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του.

Τα πράγματα αυτή τη στιγμή δεν είναι εύκολα και ο ατζέντης του 31 ετών άσου είχε έρθει για να εξετάζουν την περίπτωση οι δύο πλευρές να υπογράψουν νέο συμβόλαιο. Παρόλα αυτά, η πλευρά του παίκτη υποστήριζε ότι οι Πειραιώτες τους ενημέρωσαν ότι θα τους απαντήσουν την επόμενη εβδομάδα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x