Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Βέβαιοι για Βιτόλο, νέα αναζήτηση φορ

Σιγουριά υπάρχει στις τάξεις του ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Βίκτορ Βιτόλο, κάτι που θα γίνει όταν ο παίκτης μείνει ελεύθερος από τη Ράσινγκ Σανταντέρ. Εντείνεται η φημολογία πως κλείνει και ο Ριέρα. Σε άλλη αγορά στρέφει την προσοχή του πλέον ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση επιθετικού, αφού αυτή της Αργεντινής είναι πολύ ακριβή. Την Παρασκευή φτάνει στη Θεσσαλονίκη και υπογράφει ο Τσιρίλο. Ικανοποίηση για τα διαρκείας.

Σιγουριά υπάρχει στις τάξεις του ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Βίκτορ Βιτόλο, κάτι που θα γίνει όταν ο παίκτης μείνει ελεύθερος από τη Ράσινγκ Σανταντέρ. Για να συμβεί κάτι τέτοιο βέβαια θα πρέπει να τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες προς τον παίκτη, κάτι που συνεχώς αναβάλλουν οι Ισπανοί. Ο 26χρονος Ισπανός μεσοαμυντικός έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ πιθανότατα για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στο μεταξύ, ένας ακόμη Ισπανός φημολογείται πως θα αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Σίτο Ριέρα, τον 22χρονο επιθετικό που πέρυσι αγωνίστηκε στον Πανθρακικό.

Ακριβή η Αργεντινή

Σε άλλη αγορά στρέφει την προσοχή του πλέον ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση επιθετικού, αφού αυτή της Αργεντινής είναι πολύ ακριβή. Η περίπτωση του Λουτσιάνο Λεγκισαμόν απορρίφθηκε, αφού η Άρσεναλ Σαραντί ζητάει 1,2 εκατ. ευρώ και ο 27χρονος φορ περίπου 600.000 ευρώ ετησίως. Ανάλογα ή ακόμη και μεγαλύτερα ποσά απαιτούνται για την απόκτηση ενός εκ των Χοακίν Λαριβέι και Αντρές Ρίος. Πλέον, η αναζήτηση επιθετικού αρχίζει από το μηδέν.

Έρχεται ο Μπρούνο

Το μεσημέρι της Παρασκευής αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Μπρούνο Τσιρίλο για να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός θα αναχωρήσει εν συνεχεία για διακοπές και θα επιστρέψει για την προετοιμασία της ομάδας στις 29 Ιουνίου.

Ικανοποίηση για τα διαρκείας

Ολοκληρώθηκε χθες η πρώτη εβδομάδα διάθεσης των διαρκείας της νέας περιόδου και 2.016 φίλαθλοι ανανέωσαν τις κάρτες τους. Οι διοικούντες είναι ικανοποιημένοι από τον αριθμό αυτό και αισιοδοξούν πως μέχρι το τέλος της σχετικής διορίας για την ανανέωση των θέσεων (3 Ιουλίου) θα έχει καλυφθεί ένα μεγάλο μέρος από τα 19.259 διαρκείας που διατέθηκαν πέρυσι.

*Το απόγευμα της Πέμπτης ο Βλάνταν Ίβιτς θα ενωθεί στο Βελιγράδι με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του, η οποία είναι Ελληνίδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x