Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Κοντά σε λάτιν στόπερ

Μια… ανάσα από την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού από την Αργεντινή βρίσκεται ο Άρης, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Οι «κίτρινοι» θέλουν να προσθέσουν ακόμη μία λύση στα χέρια του Ιομάρ Μαζίνιο, ο οποίος υπολογίζει τους Γιάχιτς, Κουλουχέρη, Ρομπέρζ και ενδεχομένως τον Ρονάλντο για την επόμενη σεζόν. Δύο ακόμη περιπτώσεις, πέραν του Σεμπαστιάν Αμπρέου, φαίνεται πως εξετάζουν οι Θεσσαλονικείς για τη γραμμή «κρούσης». Για την απόκτηση του Βαλεντίν Ρομπέρζ ενδιαφέρονται τρεις ομάδες από τη Γαλλία.

Μια… ανάσα από την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού από την Αργεντινή βρίσκεται ο Άρης, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Οι «κίτρινοι» θέλουν να προσθέσουν ακόμη μία λύση στα χέρια του Ιομάρ Μαζίνιο, ο οποίος υπολογίζει τους Γιάχιτς, Κουλουχέρη, Ρομπέρζ και ενδεχομένως τον Ρονάλντο για την επόμενη σεζόν. Οι διοικούντες συζητούν το τελευταίο διάστημα με κάποιον στόπερ και περιμένουν τη θετική του απάντηση, ώστε να προχωρήσουν στις επίσημες ανακοινώσεις.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος παίκτης αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Αργεντινής και έχει καλή παρουσία στις ομάδες από τις οποίες έχει περάσει. Σε ό,τι αφορά τον Τσάβι Τόρες, ο 22χρονος άσος δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να έρθει στην Ελλάδα και προτιμά να δοκιμάσει σε κάποια ομάδα της Primera Division την τύχη του.

Βρήκαν κάτι άλλο

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα του Άρη, οι «κίτρινοι» φαίνεται πως ασχολούνται, πέραν του Σεμπαστιάν Αμπρέου που θεωρείται κλεισμένος, με ακόμη δύο περιπτώσεις επιθετικών, οι οποίες είναι εξίσου καλές. Αυτός ίσως είναι ο λόγος για τον οποίο δεν ανακοινώνεται ο 32χρονος φορ. «Υπάρχουν μια δυο ακόμα προτάσεις εξαιρετικών επιθετικών ποδοσφαιριστών, που τις εξετάζουμε», είπε ο Δημήτρης Σαρρής, επιβεβαιώνοντας την πληροφορία ότι οι κ.κ. Κόντης και Μαζίνιο εξετάζουν μία ακόμα περίπτωση για τη γραμμή «κρούσης», που αναμένεται να προκαλέσει έκπληξη. Σε ό,τι αφορά το θέμα του αριστερού μπακ, οι «κίτρινοι» εξετάζουν 2-3 περιπτώσεις από την Ισπανία.

«Τρεις ομάδες παρακολουθούν τον Ρομπέρζ»

Για την απόκτηση του Βαλεντίν Ρομπέρζ ενδιαφέρονται τρεις ομάδες από τη Γαλλία, σύμφωνα με το «maxifoot.fr». Η γαλλική ιστοσελίδα επικαλείται το περιβάλλον του παίκτη, τον οποίο θεωρεί μία από τις αποκαλύψεις της Superleague. «Προερχόμενος από τις ρεζέρβες της Παρί, το περασμένο καλοκαίρι ο αμυντικός του Αρη, Βαλεντίν Ρομπέρζ, συμπεριλαμβάνεται στις αποκαλύψεις του ελληνικού πρωταθλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη, τρεις ομάδες από τα μεσαία στρώματα της πρώτης κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος τον παρακολουθούν. Το συμβόλαιό του τρέχει μέχρι το 2011. Ο ίδιος αισθάνεται καλά στη Θεσσαλονίκη και δεν έχει στις άμεσες προτεραιότητές του να αποχωρήσει. Παρ' όλα αυτά, μια καλή πρόταση θα μπορούσε ίσως να τον κάνει να ξανασκεφτεί το ενδεχόμενο αποχώρησης», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται από σήμερα ο Γιάννης Κόντης, έπειτα από τετραήμερο ταξίδι στην Ευρώπη για μια σειρά από ζητήματα που αφορούν την ενίσχυση της ομάδας. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ βρέθηκε και στην Πολωνία, στην οποία οι «κίτρινοι» αναζητούν κοινοτικό γκολκίπερ. Από την πλευρά του, ο Μεχντί Ναφτί αναμένεται στη συμπρωτεύουσα την επόμενη εβδομάδα για να παρουσιαστεί επίσημα από τη διοίκηση.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x