Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Νέα προσφορά, νέο «όχι»

Βελτιωμένη πρόταση στην Μπεσίκτας για την απόκτηση του Μπομπό φέρεται να κατέθεσε ο Ολυμπιακός, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα «Sabah», οι «ερυθρόλευκοι» αύξησαν την προσφορά τους στα 5,5 εκατ. ευρώ, όμως η απάντηση των πρωταθλητών της γειτονικής χώρας ήταν αρνητική, καθώς όπως φέρεται να είπε παράγοντας του συλλόγου «… ο παίκτης δεν πωλείται με λιγότερα από 7 εκατ. ευρώ». Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα περιμένουν να μειωθούν οι απαιτήσεις των Τούρκων, ύστερα από την πίεση που θα ασκήσει ο εκπρόσωπος του παίκτη, Χουάν Φίχερ, στους διοικούντες την Μπεσίκτας.

Βελτιωμένη πρόταση στην Μπεσίκτας για την απόκτηση του Μπομπό φέρεται να κατέθεσε ο Ολυμπιακός, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα «Sabah», οι «ερυθρόλευκοι» αύξησαν την προσφορά τους στα 5,5 εκατ. ευρώ, όμως η απάντηση των πρωταθλητών της γειτονικής χώρας ήταν αρνητική, καθώς όπως φέρεται να είπε παράγοντας του συλλόγου «… ο παίκτης δεν πωλείται με λιγότερα από 7 εκατ. ευρώ». Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα περιμένουν να μειωθούν οι απαιτήσεις των Τούρκων, ύστερα από την πίεση που θα ασκήσει ο εκπρόσωπος του παίκτη, Χουάν Φίχερ, στους διοικούντες την Μπεσίκτας. Καμία πρόταση από «Γιούβε» για Γκαλέτι


Τι θα πουν οι Αγγελόπουλοι;

Την απάντηση των Αγγελόπουλων περιμένει ο Σωκράτης Κόκκαλης, ύστερα από την αναλυτική παρουσίαση της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου στον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τούς ενημέρωσε για το ποσοστό που θα διατεθεί (40%) και τον τρόπο που θέλει να λειτουργήσει πλέον η ΠΑΕ. Τα δύο αδέρφια επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν, αφού θέλουν να το σκεφτούν και να αξιολογήσουν την κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», οι κ.κ. Αγγελόπουλοι σκέφτονται να μπουν πολύ δυνατά, αγοράζοντας ακόμα και το 40% των μετοχών με ένα ποσό που φτάνει τα 72-78 εκατ. ευρώ. Υπάρχει ένα σενάριο που θέλει τα δύο αδέρφια να είναι οι βασικοί υποψήφιοι να πάρουν όλη την εταιρεία στο μέλλον. Επίσης, έγινε γνωστό ότι συμφώνησαν με τον κ. Κόκκαλη να πάρουν ένα μεγάλο ποσοστό τώρα, όχι όμως της τάξης του 40%, και να φτάσουν σταδιακά σε αυτό το ποσοστό.

Πάει να τον φέρει

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η περίπτωση ο Ιβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού και σύντομα αναμένεται να υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση. Ο Σωκράτης Κόκκαλης ενημερώθηκε από τον Γιάννη Χρυσικόπουλο και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη για την πορεία των επαφών για τον Σέρβο αμυντικό και άναψε το «πράσινο φως» για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο κ. Χρυσικόπουλος αναμένεται να ταξιδέψει για να κλείσει το θέμα του διεθνούς άσου, με τον οποίο έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο και εκτιμάται ότι θα ξεπεραστεί η διαφορά στο οικονομικό σκέλος (1 εκατ. ευρώ συν μπόνους έδιναν οι «ερυθρόλευκοι», 1,4 εκατ. ήθελε ο Σέρβος).

Οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε επικοινωνία με τον Χουάν Ραμόν Μόντσι και φαίνεται πως πήραν τη θετική απάντηση του τεχνικού διευθυντή της Σεβίλλης για την παραχώρηση του 33χρονου παίκτη. Δεν αποκλείεται, ανάλογα με τα λεφτά της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, οι «ερυθρόλευκοι» να κινηθούν για ακόμη ένα στόπερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x