Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Σταδιακά και… μπαμ

Σταδιακά αναμένεται να γίνουν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάτοχοι του 40% των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τα δύο αδέρφια θέλουν να μπουν με ένα ποσό της τάξεως των 30-40 εκατ. και να αυξήσουν τα επόμενα χρόνια το ποσοστό τους. «Θέλω να έρθω. Η προοπτική του Ολυμπιακού είναι πολύ καλή», δήλωσε ο Ιβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς στη «SportDay». Αισιοδοξία για Νταρμπισάιρ στους Πειραιώτες. Ανοιχτό παραμένει το θέμα του Κριστιάν Λεντέσμα, ο οποίος επιθυμεί να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους».

Σταδιακά αναμένεται να γίνουν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάτοχοι του 40% των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τα δύο αδέρφια θέλουν να μπουν με ένα ποσό της τάξεως των 30-40 εκατ. και να αυξήσουν τα επόμενα χρόνια το ποσοστό τους. Η όποια απόφασή τους εκτιμάται ότι θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τις μεταγραφικές κινήσεις των Πειραιωτών. Ο λόγος είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να κινηθούν διαφορετικά για την απόκτηση κάποιων ποδοσφαιριστών, αν μπει αυτό το καλοκαίρι «ζεστό» χρήμα στα ταμεία της ομάδας

Το τελευταίο διάστημα δεν έχει προχωρήσει καμία υπόθεση, πλην του Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς και κάποιοι εκτιμούν ότι αυτό έρχεται σε συνάρτηση με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ. Στο προσκήνιο επανέρχονται τα ονόματα του Βάγκνερ Λοβ και του Κεϊρίσον, οι οποίοι έχουν απασχολήσει τους νταμπλούχους Ελλάδας στο παρελθόν, αλλά οι περιπτώσεις τους δεν προχώρησαν λόγων των οικονομικών τους δεδομένων.

Ντραγκουτίνοβιτς: «Θέλω να έρθω»

Την επιθυμία να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Ιβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς, μιλώντας στη «SportDay». Ο Σέρβος αμυντικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της πατρίδας του και τώρα βρίσκεται σε διακοπές, όμως εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Θέλω να έρθω. Η προοπτική του Ολυμπιακού είναι πολύ καλή, διότι μπορεί να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, πρέπει να τα βρουν οι δύο ομάδες. Δεν εξαρτάται από μένα, δεν είμαι ελεύθερος. Εχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο και είμαι σε μία ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που με ενδιαφέρει πολύ», τόνισε ο 34χρονος άσος.

Ερωτηθείς αν ισχύει η πληροφορία ότι έχει άλλες τρεις προτάσεις, απάντησε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τις ομάδες που με θέλουν».

Ο «Ντράγκο» ανέφερε πως διατηρεί καλές σχέσεις με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος τον έχει ενημερώσει για το τι εστί «Ολυμπιακός»: «Εχουμε μιλήσει με τον ''Τζόλε''. Μιλάμε, άλλωστε, τακτικά. Μου έχει πει τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό. Και όχι μόνο τώρα, αλλά και παλιότερα. Ο ''Τζόλε'', άλλωστε, είναι ένας λόγος για τον οποίο μπορεί να έρθω ούτως ή άλλως σύντομα στην πατρίδα σας για διακοπές».

Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι η μεταγραφή του Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς είναι κλεισμένη και δεν αποκλείεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο. Χθες οι Πειραιώτες αντάλλασαν φαξ με τη Σεβίλλη για να προκύψει η συμφωνία και να τελειώσει η υπόθεση του Σέρβου αμυντικού. Ο ισπανικός Τύπος ανέφερε ότι οι Ανδαλουσιάνοι ζήτησαν περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του διεθνούς άσου, κάτι που δεν υπολόγιζαν οι Πειραιώτες. Δεν αποκλείεται οι δύο ομάδες να τα βρουν και με λιγότερα χρήματα.

Από Δευτέρα για Ματ

Αισιοδοξία επικρατεί όσον αφορά την περίπτωση ο Ματ Νταρμπισάιρ στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», ο μάνατζερ του Άγγλου επιθετικού θα έχει από Δευτέρα συνάντηση με τη διοίκηση της Μπλάκμπερν, προκειμένου να συζητήσει το μέλλον του πελάτη του.

Οι Πειραιώτες εκτιμούν ότι οι απαιτήσεις των «ρόδων» θα πέσουν στα 3 εκατ. ευρώ και ο 23χρονος άσος θα φορέσει την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Την ίδια ώρα, ο Αγγλικός τύπος αναφέρει ότι όλες οι μεταγραφικές κινήσεις πάνε πίσω μέχρι να ξεκαθαρίσει η παραχώρηση του Κρουζ, ωστόσο η πλευρά του Νταρμπισάιρ θεωρεί ότι δεν θα υπάρξει τέτοιο πρόβλημα.

Το θέμα του «λύκου»...

Το θέμα του Κριστιάν Λεντέσμα παραμένει ανοιχτό, αφού στον Ολυμπιακό θέλουν να τον πουλήσουν και δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού σε κάποια ομάδα. Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο ο Αργεντινός να παραμείνει και να συνεχίσει στη Σαν Λορέντσο την καριέρα του, ο ατζέντης του 31 ετών άσου τόνισε: «Καλά-καλά δεν έχει χρήματα να τον πληρώσει. Πώς να τον αγοράσει;». Από την πλευρά του, ο παίκτης ανέφερε: «Εγώ θέλω να επιστρέψω και να μείνω στον Ολυμπιακό, αλλά περιμένω την απόφασή του».

Σύμφωνα με μερίδα του Τύπου, ο Καστεγιάνο πρότεινε στον Ολυμπιακό για «αντι-Λέτο» τον Ντιέγκο Μάριο Μπουονανότε. Πρόκειται για τον 21 ετών μεσοεπιθετικό της Ρίβερ Πλέιτ, που αποκαλείται και «παιδί-θαύμα» της αργεντίνικης ομάδας. Ο νεαρός άσος τη φετινή σεζόν μετράει 28 συμμετοχές, έχοντας πετύχει δύο τέρματα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x