Stoiximan Super League

Κρουζ: «Θέλω Παναθηναϊκό»

Ο Χούλιο Κρουζ, σε συνέντευξή του στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μέσα στις επιλογές του και πως την επόμενη εβδομάδα όλοι θα ξέρουμε αν αυτή η μεταγραφή θα γίνει.

Ο Χούλιο Κρουζ, σε συνέντευξή του στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μέσα στις επιλογές του και πως την επόμενη εβδομάδα όλοι θα ξέρουμε αν αυτή η μεταγραφή θα γίνει.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Κρουζ:

Θα έρθεις στον Παναθηναϊκό; Ο κόσμος σε περιμένει!

«(σ.σ.: χαμογελάει). Εσύ και ο κόσμος θα πρέπει να κάνετε υπομονή μερικές ημέρες ακόμα. Όπως βλέπεις (σ.σ.: ξαναγελάει) είμαι σε διακοπές. Θέλω να περάσω όμορφα τις λίγες μέρες που έχουν μείνει. Στο τέλος της εβδομάδας θα είμαι πίσω στο Μιλάνο. Θα μιλήσω με τον μάνατζέρ μου, θα δούμε λεπτομερώς κάθε επιλογή και θα αποφασίσω. Τη Δευτέρα ή την Τρίτη πιστεύω θα ξέρουμε όλοι τι θα γίνει».

Θέλει να έρθεις όμως; Υπολογίζεις σοβαρά την πρόταση του Παναθηναϊκού;

«Φυσικά! (σ.σ.: κοιτάει με απορία) Γιατί όχι; Δεν θα είχα το παραμικρό πρόβλημα να παίξω στον Παναθηναϊκό, αν συμφωνήσουμε. Αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα, για αυτό δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω».

Από όσο ξέρω και από ό,τι είπες και εσύ, έχει ήδη συμβουλευτεί και τον Ρεκόμπα και τον Καραγκούνη… Ψάχτηκες για τον Παναθηναϊκό. Οπότε αυτό κάτι πρέπει να σημαίνει;

(σ.σ.: χαμογελάει) «Ξεκάθαρα σημαίνει. Αυτό που σου είπα και πριν. Ότι ο Παναθηναϊκός είναι στις επιλογές μου και για αυτό θέλω να μάθω περισσότερα από αυτά που ξέρω. Μίλησα μαζί τους και μου είπαν πολύ καλά πράγματα. Θα δούμε… Υπομονή».

Αντιμετώπισες τον Παναθηναϊκό φέτος; Σου έχει μείνει κάτι;

«Η πίκρα της ήττας στο Μιλάνο, αν και δεν μας επηρέασε βαθμολογικά πολύ. Χάσαμε την ευκαιρία μιας καλύτερης κλήρωσης όμως και ίσως μιας καλύτερης πορείας. Θυμάμαι την ωραία ατμόσφαιρα στην Αθήνα από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Πραγματικά δύσκολο να παίζεις ως αντίπαλος εκεί».

Αλλά ωραίο ως παίκτης του Παναθηναϊκού…

«Έτσι μου είπαν… (σ.σ.: ξαναγελάει). Μη βιάζεσαι. Την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x