Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Θετικός ο Ένχελααρ!

Δεν λέει όχι στην προοπτική του Παναθηναϊκού. Ο μεσοαμυντικός στη Σάλκε, Ορλάντο Ένχελααρ είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησής του στον Παναθηναϊκό, αρκεί φυσικά να τα βρουν μεταξύ τους οι δύο ομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η «πράσινη» ΠΑΕ επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της για τον Ολλανδό, για τον οποίο σημερινό δημοσίευμα της «Bild» ανέφερε ότι έχουν ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 3.5εκατ. ευρώ. Πρέσινγκ σε .

Δεν λέει όχι στην προοπτική του Παναθηναϊκού. Ο μεσοαμυντικός στη Σάλκε, Ορλάντο Ένχελααρ είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησής του στον Παναθηναϊκό, αρκεί φυσικά να τα βρουν μεταξύ τους οι δύο ομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η «πράσινη» ΠΑΕ επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της για τον Ολλανδό, για τον οποίο σημερινό δημοσίευμα της «Bild» ανέφερε ότι έχουν ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 3.5εκατ. ευρώ.

Ο 30χρονος άσος έχει μιλήσει με τον Χενκ Τεν Κάτε, αποκαλύπτοντας του ότι θα τον ενδιέφερε να μετακινηθεί στο «τριφύλλι». Πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση αμυντικού και σίγουρα θα απασχολήσει έντονα τους ιθύνοντες της ελληνικής ομάδας.

Η καριέρα του διεθνούς άσου σε αριθμούς:

2000-04: Μπρέντα 99συμμ. 22 γκολ
2004-06: Γκενκ 59συμμ. 12 γκολ
2006-08: Τβέντε 56συμμ. 8 γκολ
2008-: Σάλκε 20συμμ. 0 γκολ

Ο Ορλάντο Ένχελααρ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας. Βρισκόταν στις πρώτες επιλογές του τότε ομοσπονδιακού του προπονητή, Μάρκο Φαν Μπάστεν, στο Euro 2008. Αγωνίζεται με το εθνόσημο από το 2007, μετρώντας συνολικά 11 συμμετοχές χωρίς γκολ.

Δείτε τον Ένχελααρ εν δράσει:



Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να οριστικοποιηθεί και να ανακοινωθεί η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Ο 29χρονος αμυντικός από το Μάλι, Σεντρίκ Καντέ, θα ανοίξει το χορό, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα.

• Αξίζει να σημειωθεί πως την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε σύσκεψη ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νικόλα Πατέρα και τους Αντωνίου- Τεν Κάτε, με κύριο θέμα συζήτησης τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Αυτό που αποφασίστηκε είναι πως μετά την ολοκλήρωση των κινήσεων για την άμυνα, το βάρος θα πέσει αποκλειστικά στο θέμα του επιθετικού.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x