Stoiximan Super League

Ζαγοράκης: «Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει»

«Φυσικά και ο ΠΑΟΚ δεν έχει βγει από το αδιέξοδο. Φυσικά και έχουν γίνει μερικά βήματα που απαιτούνται. Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει», δήλωσε στη «SportDay» ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ανήμερα(13/6) της συμπλήρωσης δύο ετών από όταν δέχθηκε να αναλάβει την ΠΑΕ. «Ο Βίκτορ δεν έχει πρόβλημα να παίξει πάλι στην Ελλάδα», δήλωσε στη «SportDay» ο μάνατζερ του Βιτόλο.

«Φυσικά και ο ΠΑΟΚ δεν έχει βγει από το αδιέξοδο. Φυσικά και έχουν γίνει μερικά βήματα που απαιτούνται. Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει», δήλωσε στη «SportDay» ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ανήμερα(13/6) της συμπλήρωσης δύο ετών από όταν δέχθηκε να αναλάβει την ΠΑΕ.

Απόσπασμα

Συμπληρώνετε δύο χρόνια στην προεδρία της ΠΑΕ. Νιώθετε ότι βγάλατε οριστικά την ομάδα από το αδιέξοδο και ότι τώρα πλέον ο ΠΑΟΚ ξαναθυμίζει… ΠΑΟΚ;

«Δεν είμαι μόνος μου. Είμαστε πολλοί. Ο κόσμος και όλοι οι συνεργάτες. Μπήκαμε με αυτόν τον στόχο. Επειτα από μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Φυσικά και ο ΠΑΟΚ δεν έχει βγει από το αδιέξοδο. Φυσικά και έχουν γίνει μερικά από τα βήματα που απαιτούνται. Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει. Δεν πρέπει, όμως, να μας παρασύρει το κλίμα μίας πολύ καλής χρονιάς που είχαμε. Ο ΠΑΟΚ θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, εφόσον σταθεροποιηθεί στις πρώτες θέσεις και στις διεκδικήσεις μεγάλων στόχων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζαγοράκης, στο σημερινό φύλλο της «SportDay»…

Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βίκτορ Βιτόλο σον ΠΑΟΚ είναι να μείνει ελεύθερος από τη Σανταντέρ. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα, όπως δήλωσε ο μάνατζερ του Ισπανού μέσου στη «SportDay». «Αυτές τις μέρες βρισκόμαστε σε ανοιχτή γραμμή με τους δικηγόρους μας για να δούμε πως θα κινηθούμε. Την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε μια συνάντηση και σε αυτή θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Μας χρωστάει 400.000 ευρώ η Θέλτα και 250.000 ευρώ ο Άρης», είπε ο Ράφαελ Θούρο και πρόσθεσε: «Ο Βίκτορ δεν έχει πρόβλημα να παίξει πάλι στην Ελλάδα».

*Για παραχώρηση του Σίτο Ριέρα στον ΠΑΟΚ κάνουν λόγο οι άνθρωποι της Εσπανιόλ, αλλά μέχρι στιγμής αυτό διαψεύδεται από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

*Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής, καθώς έχουν αγοραστεί ήδη 2.648 κομμάτια.


Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x