Stoiximan Super League

«Μοιρασμένες πιθανότητες για Ένχελααρ»

Χθες προέκυψε ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Ορλάντο Ένχελααρ της Σάλκε. Σύμφωνα, όμως, με τα όσα δήλωσε στη «SportDay» ο μάνατζερ του Ολλανδού μέσου, η «καψούρα» του Χενκ Τεν Κάτε για τον πελάτη του… κρατά από τον περασμένο Ιανουάριο. Ο διεθνής άσος είναι ο πρώτος στόχος του «τριφυλλιού» και: «οι πιθανότητες να ντυθεί στα πράσινα είναι μοιρασμένες». Δεν υπάρχει συμφωνία με Πουιγκρενιέ. Τα ονόματα των Μπομπό και Αντουρίθ έπεσαν στο τραπέζι της χθεσινής συνάντησης του Πατέρα, Αντωνίου και Τεν Κάτε. «Θα κάνω τα πάντα για να κατακτήσουμε τίτλους», μετά την υπογραφή του τριετούς συμβολαίου του ο Σεντρίκ Καντέ.

Χθες προέκυψε ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Ορλάντο Ένχελααρ της Σάλκε. Σύμφωνα, όμως, με τα όσα δήλωσε στη «SportDay» ο μάνατζερ του Ολλανδού μέσου, η «καψούρα» του Χενκ Τεν Κάτε για τον πελάτη του… κρατά από τον περασμένο Ιανουάριο. Ο διεθνής άσος είναι ο πρώτος στόχος του «τριφυλλιού» και: «οι πιθανότητες να ντυθεί στα πράσινα είναι μοιρασμένες». Δεν υπάρχει συμφωνία με Πουιγκρενιέ. Τα ονόματα των Μπομπό και Αντουρίθ έπεσαν στο τραπέζι της χθεσινής συνάντησης του Πατέρα, Αντωνίου και Τεν Κάτε. «Θα κάνω τα πάντα για να κατακτήσουμε τίτλους», δήλωσε μετά την υπογραφή του τριετούς συμβολαίου του ο Σεντρίκ Καντέ.

Εισήγηση Τεν Κάτε ο Ένχελααρ!

Είναι ψηλά στη λίστα και θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για την απόκτησή του. Ο Ορλάντο Ένχελααρ είναι το… πουλέν του Χενκ Τεν Κάτε και οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού είναι αποφασισμένοι να ικανοποιήσουν το αίτημά του να τον δει στα πράσινα. Χθες προέκυψε πρόταση του «τριφυλλιού» για τον Ολλανδό μέσο της Σάλκε (από τη Bild) ύψους 3.5εκατ. ευρώ. Οι πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι δεν έχει γίνει επίσημη προσφορά, αλλά μια επαφή του Κώστα Αντωνίου για να μάθει τις προθέσεις της γερμανικής ομάδας.

Με δηλώσεις του στην «SportDay», ο μάνατζερ του 30χρονου άσου επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, λέγοντας: «Γνωρίζουμε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού από τον περασμένο Ιανουάριο. Για διάφορους λόγους δεν προχώρησε παραπάνω η φιλολογική συζήτηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ορλάντο δεν διατηρεί επαφή με τον κύριο Τεν Κάτε. Συνεργάστηκαν μαζί 4 χρόνια, έχουν αμοιβαία εκτίμηση, διατηρούν άριστες σχέσεις και από τότε και μετά έχουν τακτική επικοινωνία. Είναι δεδομένο ότι ο Ορλάντο δεν θα συνεχίσει στη Σάλκε. Η σεζόν δεν ήταν καλή γι' αυτόν. Είναι αμοιβαίο σκεπτικό τόσο για την ομάδα όσο και για τον ίδιο να αλλάξει ομάδα. Η προοπτική του Παναθηναϊκού σαφώς και είναι ενδιαφέρουσα. Πέραν της παρουσίας του Χενκ, είναι γνωστός σύλλογος με παρουσίες στην Ευρώπη, που καλύπτει τις φιλοδοξίες του παίκτη, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν είναι ο μόνος ενδιαφερόμενος. Υπάρχουν κι άλλες προτάσεις, τις οποίες μαζί με αυτή του Παναθηναϊκού θα αξιολογήσουμε την επόμενη εβδομάδα, όταν ο Ορλάντο θα επιστρέψει από τις διακοπές του. Είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Πιθανότητες; Πιστεύω ότι είναι 50%-50% για να έρθει στον Παναθηναϊκό».

Επί τάπητος για Μπομπό και Αντουρίθ

Πέραν του Ένχελααρ, στη χθεσινή συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας με τους Αντωνίου και Τεν Κάτε έγινε αναφορά στις περιπτώσεις επιθετικών που εξετάζονται. Ανεξάρτητα από τον Χούλιο Κρουζ, για τον οποίο υπάρχει αισιοδοξία πως θα απαντήσει θετικά τη Δευτέρα, ειπώθηκαν άλλα δυο ονόματα κυνηγών. Του Μπομπό της Μπεσίκτας και του Αντουρίθ της Μαγιόρκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα προκριθεί μία εκ των δύο περιπτώσεων- αν δεχτεί ο Κρουζ- ή και οι δύο εφόσον πάρουν αρνητική απάντηση από τον Αργεντινό.

Για τον στόχο του Ολυμπιακού, στην ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο με την ομάδα του και μένει να τα βρουν με τον παίκτη. Μάλιστα, στον Παναθηναϊκό είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν καλό συμβόλαιο, που θα καλύψει την προσφορά του «αιωνίου» αντιπάλου.

Όσον αφορά τον Αντουρίθ, είναι θετικός να αγωνιστεί στη χώρα μας, αλλά το ποσό που αξιώνει η Μαγιόρκα για να τον παραχωρήσει κρίνεται υψηλό (6εκατ. ευρώ). Το «τριφύλλι» σκέφτεται να δαπανήσει μέχρι 4.5εκατ. ευρώ… Πάντα στα υπ’ όψη βρίσκονται οι Ούτσε, Λεβαντόφσκι, ενώ στο συρτάρι μπήκε η περίπτωση του Σισέ λόγω του προβληματικού του χαρακτήρα.

«Δεν έχουμε συμφωνήσει με Πουιγκρενιέ»

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που αναφέρουν ότι επήλθε συμφωνία με τη Ζενίτ για την απόκτηση του Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ προέβη ο μάνατζερ του Γάλλου αμυντικού στη «SportDay». Πάντως, υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο παίκτης θα μαζέψει τα πράγματά του για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα.

• Κύριε Μανουέλο, ακούγεται ότι η Ζενίτ απάντησε θετικά χθες στον Παναθηναϊκό. Ξέρετε κάτι;

«Οχι, σίγουρα δεν ισχύει. Τις επαφές με τη Ζενίτ εγώ τις κάνω και μπορώ να σας πω ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία. Υπάρχει η πρόταση του Παναθηναϊκού με οψιόν αγοράς. Είμαστε σε φάση συζητήσεων. Υπάρχουν κάποια πράγματα να διευθετηθούν και το θέμα είναι οικονομικό. Εχει να κάνει με τη Ζενίτ. Το δεδομένο είναι ότι η Ζενίτ θέλει να δώσει δανεικό τον παίκτη».

• Ο παίκτης μίλησε με τον προπονητή του στη Ζενίτ, τον Αντβοκαάτ;

«Δεν έγινε συζήτηση με τον Αντβοκαάτ. Είναι δεδομένη η θέληση και του προπονητή και του παίκτη να πάει κάπου αλλού. Πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει οριστικό τέλος. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να διευθετηθούν και να γίνουν με τον σωστό τρόπο. Το κυρίαρχο πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι οικονομικό».

Οπως έχουμε πει, αυτό που προσπαθεί ο μάνατζερ είναι να μειώσει τις απαιτήσεις της Ζενίτ για τον δανεισμό του παίκτη (από 700.000 ευρώ στις 350.000 ευρώ) και τη διαφορά αυτή να την προσθέσει ο παίκτης στο δικό του συμβόλαιο για να φθάσει περίπου στο 1,2 εκατ. ευρώ καθαρά. Ολα δείχνουν ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει αίσιο τέλος.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x