Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Κοντά σε Νασούτι

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Κριστιάν Χαβιέ Νασούτι με τη μορφή δανεισμού βρίσκεται ο Άρης, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής. Ο 27χρονος αμυντικός ανήκει στη Ρίβερ Πλέιτ και φέτος αγωνίστηκε στην Μπάνφιλντ. Διαφωνία της διοίκησης με τον Βανγκέλι. Εντυπωσιασμένος παραμένει ο Γκαρσιάν με την υποδοχή των φίλων της ομάδας κατά την άφιξη του.

Ο Κριστιάν Χαβιέ Νασούτι φαίνεται πως θα είναι ο παίκτης που θα αποκτηθεί από τον Άρη για βασική επιλογή στο κέντρο της άμυνας. Σύμφωνα με τον Τύπο της Αργεντινής οι «κίτρινοι» βρίσκονται μια ανάσα από το να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον 27χρονο που ανήκει στη Ρίβερ Πλέιτ και φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπάνφιλντ . Ο Αργεντινός δεν θα πιάσει θέση ξένου- εφόσον αποκτηθεί- καθώς έχει ιταλικό διαβατήριο.

Το 2007 ο Ολυμπιακός ήταν έτοιμος να πάρει τον Νασούτι, αλλά τελευταία στιγμή η Ρίβερ αύξησε τις απαιτήσεις της, με αποτέλεσμα να μην γίνει η μεταγραφή. Φέτος, ο Αργεντινός παίκτης έχει κάνει μια γεμάτη χρονιά, καθώς απουσίασε από ένα μόνο παιχνίδι της ομάδας του και συνολικά έπαιξε σε 27 αγώνες.

Η καριέρα του

2003-04 Ρίβερ Πλέιτ 14 (0)
2004-05 Ρίβερ Πλέιτ 14 (0)
2005 Μονάρκας 12 (1)
2005-06 Μονάρκας 32 (2)
2006-07 Ρίβερ Πλέιτ 20 (1)
2007-08 Ρίβερ Πλέιτ 5 (1)
2008-09 Μπάνφιλντ 27 (0)

Διαφωνία με Βανγκέλι

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής ή όχι του Κρίστι Βανγκέλι στον Άρη. Ο 24χρονος αμυντικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο Θανάση Αθανασιάδη και τον εκτελεστικό διευθυντή, Γιάννη Κόντη και του προτάθηκε τριετές συμβόλαιο με βελτιωμένες οικονομικές απολαβές, αλλά ο παίκτης ζητάει περισσότερα χρήματα.

* Στη Μάλαγα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τσάβι Τόρες, που βρισκόταν στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του Άρη.

Γκαρσιάν: «Πίστεψα ότι έρχονται οι Στόουνς»

Εντυπωσιασμένος με την υποδοχή των οπαδών του Άρη κατά την άφιξη του στην Ελλάδα παραμένει ο Λεάντρο Γκαρσιάν. «Αυτό σου συμβαίνει μια φορά σε όλη τη ζωή. Μόλις είχα κατέβει από το αεροπλάνο και ένας οπαδός του Αρη με τη φανέλα της Μπόκα, χωρίς να μου πει κουβέντα, μου έβαλε ένα καπέλο και μια φανέλα του Αρη και μια αργεντίνικη σημαία στην πλάτη. Οταν βγήκα από την αίθουσα συνάντησα ένα σωρό κόσμο με σημαίες, βεγγαλικά, φανέλες της Μπόκα που τραγουδούσαν συνθήματα. Πίστεψα ότι ερχόταν κάποιος σταρ της μουσικής ή οι Ρόλινγκ Στόουνς», δήλωσε στην «Ole» o 27χρονος παίκτης.

Ο Αργεντινός μέσος δήλωσε οπαδός του Άρη. «Επειτα από αυτά που έζησα ο καθένας θα γινόταν οπαδός του Αρη. Ηταν μια υποδοχή που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Πίεση δεν νιώθω, αλλά δέσμευση απέναντι στον σύλλογο», ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε πως στο μέλλον θα ήθελε να παίξει σε ένα μεγαλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. «Από μικρός ονειρευόμουν να παίξω στην Ευρώπη. Αν και ως μη κοινοτικός είναι πιο δύσκολο να αγωνιστώ στο ιταλικό και στο ισπανικό πρωτάθλημα, η μεταγραφή μου στον Αρη είναι το πρώτο βήμα για να μπορέσω να φτάσω σε αυτόν τον στόχο. Ο Αρης με το σχέδιο που έχει ως ομάδα είναι ο ιδανικός προορισμός». κατεληξε ο Γκαρσιάν.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x