Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Περιμένουν απάντηση…

Τα τηλέφωνα της ΠΑΕ ΑΕΚ περιμένουν μία κλήση. Ακόμη δεν έχουν χτυπήσει και το θέμα της μεταγραφής του Άκη Μάκου έμεινε για ακόμη μία μέρα στάσιμο. Στην «Ένωση» δεν χάνουν την αισιοδοξία τους και αναμένουν την απάντηση του Κωνσταντίνου Τσακίρη στην πρόταση που έχουν καταθέσει για τον Έλληνα μέσο. Τη Δευτέρα θα βρίσκεται στη χώρα μας ο Ιορντάκε για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ανανέωσε ο Καφές, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να γευτεί επιτυχίες με το «δικέφαλο». Οικονομική «ανάσα» η πώληση του Σορεντίνο στην Κιέβο.

Τα τηλέφωνα της ΠΑΕ ΑΕΚ περιμένουν μία κλήση. Ακόμη δεν έχουν χτυπήσει και το θέμα της μεταγραφής του Άκη Μάκου έμεινε για ακόμη μία μέρα στάσιμο. Στην «Ένωση» δεν χάνουν την αισιοδοξία τους και αναμένουν την απάντηση του Κωνσταντίνου Τσακίρη στην πρόταση που έχουν καταθέσει για τον Έλληνα μέσο. Τη Δευτέρα θα βρίσκεται στη χώρα μας ο Ιορντάκε για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ανανέωσε ο Καφές, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να γευτεί επιτυχίες με το «δικέφαλο». Οικονομική «ανάσα» η πώληση του Σορεντίνο στην Κιέβο.

Στην αναμονή…

Ακόμη αναμένουν στο ακουστικό τους. Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ δεν πήραν απάντηση στην πρόταση που κατέθεσαν για την αγορά του Άκη Μάκου από τον Πανιώνιο και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να περιμένουν να χτυπήσει το τηλέφωνό τους. Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης επεξεργάζεται την προσφορά των 800.000 ευρώ συν 25% ποσοστό μεταπώλησης για τον Έλληνα μέσο και λογικά μέχρι τη Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Στο «δικέφαλο» πιστεύουν ότι το ποσό που προσφέρουν είναι ικανοποιητικό για έναν παίκτη που το συμβόλαιο του λήγει του χρόνου και αισιοδοξούν πως θα πάρουν το «ok». Άλλωστε, ποντάρουν στην επιθυμία του ίδιου να αγωνιστεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα και μένει να διαπιστωθεί αν ο ισχυρός άντρας των «κυανέρυθρων» αποφασίσει να τους τον δώσει…

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για τον Μάκο, η ΑΕΚ θα στραφεί στην περίπτωση του Λεονάρντο. Το 1εκατ. ευρώ που φαίνεται να αξιώνει ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, για την πώληση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού δύσκολα θα καταβληθεί και στην «Ένωση» θεωρούν πως θα βρεθεί η άκρη με έμψυχα ανταλλάγματα… Οι Βοιωτοί δεν είναι αρνητικοί να πάρουν παίκτες από την ΑΕΚ, οι οποίοι με την εμπειρία τους μπορούν να φέρουν εις πέρας τους στόχους που έχουν θέσει οι «πράσινοι» για τη νέα περίοδο.

Ιορντάκε ο τρίτος

Την τρίτη μεταγραφή της ΑΕΚ αναμένεται να αποτελέσει ο Ιλιε Ιορντάκε, μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Νίκου Καράμπελα και της συμφωνίας με τον τερματοφύλακα, Μίλαν Λούκατς. Οι διοικούντες την «Ένωση» αποφάσισαν να καλέσουν τον Ρουμάνο αριστερό χαφ στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο. Τη Δευτέρα ο 22χρονος άσος θα έρθει στη χώρα μας και θα γίνει επίσημα παίκτης της ομάδας. Το τελευταίο διάστημα υπήρξε η ανησυχία για το αν ο παίκτης είναι ελεύθερος, αφού έχει κερδίσει από την Παντούρι την υπόθεση στο αθλητικό δικαστήριο και την έχει χάσει στο πολιτικό. Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να προχωρήσουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Καφές: «Μένω για τις επιτυχίες που θα' ρθουν»

Τέλος καλό, όλα καλά με τον Παντελή Καφέ. Το τέταρτο ραντεβού του με τους ιθύνοντες της ΑΕΚ ήταν το τελευταίο, αφού συμφώνησε με τους όρους του νέου συμβολαίου που του προσφέρθηκε. Ο Έλληνας μέσος δέχτηκε την μικρή μείωση αποδοχών (με μπόνους επίτευξης στόχων) και θα συνεχίσει την καριέρα του στον «δικέφαλο» μέχρι το καλοκαίρι του 2012.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Παντελή Καφέ o οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ. Αξίζει να σημειώσουμε, πως μέχρι πρότινος ο διεθνής άσος αμειβόταν με 400.000 ευρώ ετησίως, αλλά λέγεται ότι η μικρή διαφορά στη μείωση μπορεί να καλυφτεί με τα μπόνους.

Μετά την οριστικοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου του, ο Παντελής Καφές δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας πως: «Είμαι ικανοποιημένος που οι συζητήσεις με την ομάδα είχαν αίσιο τέλος καθώς και δική μου επιθυμία ήταν να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ΑΕΚ. Νομίζω ότι έχω ακόμη πολλά να προσφέρω ώστε μαζί να βοηθήσουμε για να έρθουν στην ομάδα οι επιτυχίες που όλοι επιθυμούμε.Είναι θετικό για εμένα ότι τόσο η διοίκηση όσο και το τεχνικό επιτελείο με εμπιστεύονται και θα συνεργαστούμε για τα επόμενα τρία χρόνια.Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, το βέβαιο είναι ότι η ΑΕΚ πλέον αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της καριέρας μου και στόχος μου είναι να συνεχίσω να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερο στην ομάδα».

Πουλήθηκε στην Κιέβο ο Σορεντίνο

Σημαντική οικονομική «ανάσα» για την ΑΕΚ, μετά την πώληση του Στέφανο Σορεντίνο! Ο Ιταλός τερματοφύλακας θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κιέβο, η οποία έμεινε ικανοποιημένη με την παρουσία του την περίοδο που αγωνίστηκε δανεικός και αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ, λοιπόν, αποδέχτηκαν την πρόταση των 600.000 ευρώ που πρόσφερε η ιταλική ομάδα και άναψαν το «πράσινο φως» για την παραχώρησή του. Μάλιστα, στα υπέρ τους είναι και το ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, το οποίο φτάνει το 20%!

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Κιέβο ο Σορεντίνο δήλωσε: «Επιτέλους το φαξ που περίμενα τόσο πολύ έφτασε. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη μεταγραφή, τη θεωρώ ως την τέλεια επιβράβευση για το δύσκολο πρωτάθλημα που ολοκληρώσαμε με την Κιέβο, με τον καλύτερο τρόπο. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και την ομάδα για την εμπιστοσύνη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και τώρα μπορώ να ξεκινήσω τις διακοπές μου».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x