Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Τελειώνει σύντομα του Μπομπό

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπομπό στον Ολυμπιακό. Πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες θα έχουν αύριο συνάντηση με τη διοίκηση της Μπεσίκτας, παρουσία του Χουάν Φίχερ, για το ενδεχόμενο ο Βραζιλιάνος φορ από την επόμενη περίοδο να φοράει την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Την ελπίδα ότι θα κλείσει θετικά η υπόθεση του Ιβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς έχουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας. Εξελίξεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα για τις περιπτώσεις του Ντάρμπισαϊρ και του Λέτο. «Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Μπελούτσι στη «SportDay». «», τόνισε ο Χρήστος Πατσατζόγλου για την αποχώρησή του.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπομπό στον Ολυμπιακό. Πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες θα έχουν αύριο συνάντηση με τη διοίκηση της Μπεσίκτας, παρουσία του Χουάν Φίχερ, για το ενδεχόμενο ο Βραζιλιάνος φορ από την επόμενη περίοδο να φοράει την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας εκτιμάται ότι μπορούν να γίνουν έναντι 6-7 εκατ. ευρώ κάτοχοι του 100% των δικαιωμάτων του 24χρονου άσου, ο οποίος περιμένει το «πράσινο φως» της τουρκικής ομάδας και να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει, αφού έχει ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες από τον μάνατζέρ του.

Ελπίζουν ότι θα κλείσει θετικά

Προβληματισμός επικρατεί στον Ολυμπιακό όσον αφορά τις οικονομικές απαιτήσεις και την ηλικία του Ιβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς. Ο 34χρονος αμυντικός φέρεται να ζητά 1,4 ετησίως, ενώ οι Πειραιώτες προσφέρουν 1 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους. Το κόστος της μεταγραφής, μαζί με το 1 εκατ. ευρώ που αξιώνει η Σεβίλλη για την παραχώρησή του, αναμένεται να φτάσει περίπου τα 3 εκατ. ευρώ. Οι «ερυθρόλευκοι», όμως, συνεχίζουν τις επαφές, ελπίζοντας ότι η συγκεκριμένη περίπτωση θα έχει τελειώσει θετικά μέχρι αύριο.

Το… μέτωπο της Αγγλίας

Συνάντηση με τη διοίκηση της Μπλάκμπερν θα έχει αύριο ή μεθαύριο ο μάνατζερ του Ματ Ντάρμπισαϊρ. Ο ατζέντης του Άγγλου επιθετικού θα ζητήσει από τα «ρόδα» να μειώσουν τις απαιτήσεις τους, ώστε ο πελάτης του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό την καριέρα του. Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του 23χρονου άσου θα προσπαθήσει να «ρίξει» στα 3 εκατ. το κόστος της μεταγραφής και την υπόθεση στη συνέχεια θα αναλάβουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας.

Σε ό,τι αφορά τον Σεμπαστιάν Λέτο, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει μια απάντηση από τη Λίβερπουλ για την υπόθεση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι «κόκκινοι» δεν επιθυμούν να παραχωρήσουν τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκαθαρίσει ότι διαθέτουν μέχρι 3-4 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Μπελούτσι: «Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό»

Ξεκάθαρος για την επόμενη σεζόν εμφανίστηκε ο Φερνάντο Μπελούτσι, μιλώντας στη «SportDay». Ο Αργεντινός μέσος δήλωσε χαρούμενος στον Ολυμπιακό και σκοπεύει την νέα αγωνιστική περίοδο να κατακτήσει και άλλους τίτλους με την «ερυθρόλευκη» φανέλα. «Μια χαρά είμαι εδώ, θέλω να μείνω. Όλα είναι μια χαρά στον Ολυμπιακό, όλα μου πάνε καλά. Στο μέλλον θα δούμε τι θα γίνει. Για τώρα αυτό που με νοιάζει είναι να γυρίσω, να ξαναβάλω τη φανέλα του Ολυμπιακού και να παλεύουμε συνεχώς για τίτλους», είπε μεταξύ άλλων ο 26χρονος άσος.

Στη συνέχεια, ο πρώην παίκτης της Ρίβερ Πλέιτ αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, λέγοντας: «Εξαιρετική. Πολύ καλύτερη από ό,τι περίμενα. Δεν ήλπιζα ότι σε 1,5 χρόνο θα είχα πάρει τέσσερις τίτλους. Ήξερα ότι είναι άλλο πρωτάθλημα και άλλο ποδόσφαιρο, ευρωπαϊκό. Είμαι ευτυχισμένος και θέλω να γυρίσω για να πιάσουμε δουλειά άμεσα ώστε να τα πάρουμε όλα και πάλι. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και με έκαναν να νιώθω σημαντικός και να περνάω όμορφα».

«Αν γίνει αποδεκτό το αίτημά μας…»

Από τον Ολυμπιακό εξαρτάται η επιστροφή του Κριστιάν Λεντέσμα στο ελληνικό πρωτάθλημα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο μάνατζερ του Αργεντινού μέσου. «Φαίνεται ότι ο Λεντέσμα επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Συναντήθηκα με τη διοίκηση, τους είπα ότι έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, αλλά γίνεται συζήτηση για επέκτασή του για άλλα τρία χρόνια. Στην περίπτωση που δεν γίνει αποδεκτό το αίτημά μας, ο Λεντέσμα θα αποφασίσει να μη συνεχίσει στην Ελλάδα», είπε ο Αντριάν Καστεγιάνο και πρόσθεσε ότι «από τη Σαν Λορέντζο δεν μας έχουν πει τίποτα». Η πλευρά του «λύκου» ζητά διετές ή τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ οι Πειραιώτες επιθυμούν να πουλήσουν τον παίκτη.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x