Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Πετροδόλαρα για Τζεμπούρ!

Για την απόκτηση του Ραφίκ Τζεμπούρ ενδιαφέρεται η Αλ Ιτιχάντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της αραβικής εφημερίδας «Okaz» και », δήλωσε ο Παντελής Καφές για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Για την απόκτηση του Ραφίκ Τζεμπούρ ενδιαφέρεται η Αλ Ιτιχάντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της αραβικής εφημερίδας «Okaz» και αναπαράγει το «lexpressiondz.com». Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Σαουδικής Αραβίας, Τζαμάλ Αμπουεμάρ, έχει προσφέρει 4 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για να προσθέσει τον Γαλλοαλγερινό επιθετικό στο ρόστερ της ομάδας του.

Ο μάνατζερ του 25χρονου παίκτη φέρεται να ζήτησε λίγο χρόνο για να τον πείσει, παρότι ο πελάτης του προτιμά να αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα. Η «Okaz» υποστηρίζει ότι δεν είναι απίθανό ο «τρομοκράτης» την επόμενη σεζόν να φορά τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ και να τη βοηθήσει στην κατάκτηση του Champions League Ασίας.

Έρχεται ο Ιορντάκε

Στην Αθήνα φτάνει αύριο ο Ιλιε Ιορντάκε για να γίνει περάσει από ιατρικές εξετάσεις και, εφόσον δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, να γίνει παίκτης της ΑΕΚ. Ο Ρουμάνος αριστερός χαφ εμφανίζεται χαρούμενος για την εξέλιξη της υπόθεσής του και ανυπομονεί να υπογράψει στην «Ένωση».

Για την απόκτηση του 24χρονου άσου άναψε το «πράσινο φως» ο Ντούσαν Μπάγεβις, ο οποίος εκτιμά ότι ο παίκτης αν και αριστεροπόδαρος, μπορεί να βοηθήσει αγωνιζόμενος και στη δεξιά πλευρά. Στα θετικά, επίσης, του Ιορντάκε είναι η ταχύτητα και η τεχνική του κατάρτιση, όπως και το δυνατό σουτ που διαθέτει.

Αρνητικό θεωρείται το γεγονός ότι έχει μείνει αρκετό διάστημα χωρίς αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του, αλλά προπονείται κανονικά για να μην βρίσκεται πίσω σε ό,τι αφορά τη φυσική του κατάσταση.

Τα ανοικτά… μέτωπα

«Καυτή» αναμένεται για τον Νίκο Θανόπουλο η εβδομάδα που έρχεται. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα έχει αύριο συνάντηση με τον Νίκο Γεωργέα και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, προκειμένου οι δύο ποδοσφαιριστές να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους. Ο αρχηγός της «Ένωσης» θεωρείται σίγουρο ότι θα κλείσει σε αυτή την καριέρα του, ενώ στον διεθνή με την Ελπίδων άσο θα προταθεί τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Εκτός των ανανεώσεων, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται η απάντηση του Πανιωνίου στην πρόταση των «κιτρινόμαυρων» για τον Γρηγόρη Μάκο. Στην ΑΕΚ ισχυρίζονται ότι δεν πρόκειται να ανεβάσουν πάνω από τις 800.000 ευρώ (σ.σ.: συν το 25% σε περίπτωση μεταπώλησης) την προσφορά τους, αφού ο 22χρονος άσος μένει ελεύθερος τον Ιανουάριο. Αν τελικά οι «κυανέρυθροι» επιμείνουν να αξιώνουν πάνω από 1 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του διεθνούς άσου, τότε η «Ένωση» θα κάνει υπομονή μέχρι τον Ιανουάριο για να τον κάνει δικό της.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x