Stoiximan Super League

Νασούτι: «Περιμένω τη Ρίβερ και έρχομαι»

Θετικός στο ενδεχόμενο να γίνει παίκτης του Άρη εμφανίστηκε ο Κριστιάν Νασούτι, μιλώντας στη «SportDay». Ο Αργεντινός αμυντικός επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται στο «στόχαστρο» των Θεσσαλονικέων και προανήγγειλε τον ερχομό του, λέγοντας ότι «θέλω να παίξω στην Ευρώπη». «Ζεστή» υποδοχή ετοιμάζουν οι φίλοι της ομάδας στον Σεμπαστιάν Αμπρέου, ο οποίος θα φτάσει αύριο το απόγευμα στη συμπρωτεύουσα. Για την απόκτηση του Φερνάντο Μαρκές θα κινηθούν οι «κίτρινοι», σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay».

Θετικός στο ενδεχόμενο να γίνει παίκτης του Άρη εμφανίστηκε ο Κριστιάν Νασούτι, μιλώντας στη «SportDay». Ο Αργεντινός αμυντικός επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται στο «στόχαστρο» των Θεσσαλονικέων και προανήγγειλε τον ερχομό του, λέγοντας ότι «θέλω να παίξω στην Ευρώπη».

«Φυσικά και γνωρίζω το ενδιαφέρον του Αρη, όμως ακόμα οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν τελειώσει. Αυτό που μένει είναι η Ρίβερ Πλέιτ, η ομάδα στην οποία ανήκω, να απαντήσει στην πρόταση του Αρη για δανεισμό ενός έτους. Δεν έχω πρόβλημα να παίξω στην Ελλάδα επειδή θέλω να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Εύχομαι να πάνε όλα καλά», είπε μεταξύ άλλων ο 27χρονος άσος, ο οποίος περιμένει την απάντηση της ομάδας του, που ενδέχεται να τη δώσει την Τρίτη (σ.σ.: αύριο στην Αργεντινή είναι μεγάλη αργία).

Θα γίνει του… Αμπρέου!

Χαμός αναμένεται να γίνει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα στο «ARIS MEGASTORE», μετά την παρουσίαση του Λεάντρο Γκρασιάν. Η άφιξη του Σεμπαστιάν Αμπρέου έχει προγραμματιστεί για τις 17:50 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου οι φίλοι του Άρη του ετοιμάζουν «ζεστή» υποδοχή. Ο Ουρουγουανός επιθετικός θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει στους «κίτρινους». Θεωρείται πολύ πιθανό ο 33χρονος φορ να δώσει το «παρών» στη γενική συνέλευση της Λέσχης. Εξάλλου, ο Αμπρέου έγινε γνωστό ότι θα φοράει το «13» στην πλάτη και ήδη η φανέλα του πωλείται στην μπουτίκ της ομάδας.

Ακολουθεί ο Μαρκές!

Για την απόκτηση του Φερνάντο Μαρκές θα κινηθεί ο Άρης, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Αν ο Ισπανός μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή, τότε οι «κίτρινοι» δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια και θα προσπαθήσουν να τον κάνουν δικό τους. Την ίδια ώρα, η διοίκηση του Θανάση Αθανασιάδη βρίσκεται στην αναζήτηση ενός τερματοφύλακα και ενός αριστερού μπακ για να συμπληρωθεί το «παζλ» της επόμενης χρονιάς. Εν τω μεταξύ, ανοιχτά παραμένουν τα θέματα του Βανγκέλι και του Ρονάλντο Γκιάρο.

Αισιόδοξος όσον αφορά τις προσπάθειες που καταβάλει για την έκδοση κοινοτικού (σ.σ.: ιταλικού) διαβατηρίου εμφανίζεται ο Ντάρσι Νέτο. Ο Βραζιλιάνος μπακ θέλει ελευθερωθεί μια θέση ξένου στο ρόστερ του Άρη, όπου ήδη υπάρχουν οκτώ μη κοινοτικοί παίκτες (Γκαρσία, Αμπρέου, Γκρασιάν, Νέτο, Μπατιόν, Κάμπορα, Σιστόν και Αουρέλιο).

Την έναρξη συνεργασίας σε πολλά επίπεδα με τη Λέγκια αποσκοπούσε το πρόσφατο ταξίδι που πραγματοποίησε στην Πολωνία ο Γιάννης Κόντης. Σύμφωνα με τον πολωνικό Τύπο, ο εκτελεστικός διευθυντής του Αρη συζήτησε με τους ανθρώπους της Λέγκια την προοπτική συνεργασίας σε επίπεδο παικτών, που ενδέχεται να θεμελιωθεί με την επιστροφή του Πιοτρ Βλοντάρτσικ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x