Stoiximan Super League

Κετσπάγια: «Είχα τα κότσια και ήρθα»!

Πιστεύει στις δυνάμεις και τις ικανότητές του και είναι έτοιμος να αποδείξει με πράξεις ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης δικαίως τον επέλεξε να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν αμφέβαλλε ούτε στιγμή αν έχει τα φόντα να καθοδηγήσει τους νταμπλούχους Ελλάδας και με δηλώσεις του στην κυπριακή εφημερίδα «Αθλητική της Κυριακής», τόνισε πως: «Μακάρι να πάνε όλα καλά και δεν έχω στόχο να φύγω για να πάω κάπου αλλού. Ο Ολυμπιακός με γεμίζει απόλυτα. Αν ο κ. Κόκκαλης δεν μου είχε εμπιστοσύνη θα με έπαιρνε στην ομάδα»;Τελειώνει σύντομα του .

Πιστεύει στις δυνάμεις και τις ικανότητές του και είναι έτοιμος να αποδείξει με πράξεις ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης δικαίως τον επέλεξε να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν αμφέβαλλε ούτε στιγμή αν έχει τα φόντα να καθοδηγήσει τους νταμπλούχους Ελλάδας και με δηλώσεις του στην κυπριακή εφημερίδα «Αθλητική της Κυριακής», τόνισε πως: «Μακάρι να πάνε όλα καλά και δεν έχω στόχο να φύγω για να πάω κάπου αλλού. Ο Ολυμπιακός με γεμίζει απόλυτα. Αν ο κ. Κόκκαλης δεν μου είχε εμπιστοσύνη θα με έπαιρνε στην ομάδα»;

Mεταξύ άλλων ο Γεωργιανός τεχνικός είπε στην κυπριακή εφημερίδα «Αθλητική της Κυριακής»:

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού:

«Θεωρώ φυσιολογικό κάποιοι να διερωτώνται και να αμφιβάλουν, όμως ξέρω πως όταν δουλέψουμε και έρθουν τα αποτελέσματα, όλοι θα είναι μαζί μας. Εγώ δεν νιώθω ότι ανέλαβε ρίσκο ο Κόκκαλης. Είναι μεγάλη ευκαιρία να δουλέψω στον Ολυμπιακό, είναι κάτι που είχα ως στόχο να δουλέψω σε μία μεγάλη ομάδα, αλλά το πιο σπουδαίο και με κάνει δυνατό και αποφασισμένο είναι η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Ο κ. Κόκκαλης με εμπιστεύεται και αυτό μου δίνει δύναμη και με πεισμώνει περισσότερο. Εγώ πιστεύω απόλυτα στις δυνάμεις μου και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εμπιστεύονται εμένα.

Αν δεν είχα κότσια δεν θα πήγαινα στον Ολυμπιακό. Είχα ακούσει ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφερόταν για εμένα και όταν ήρθαν κάποιες άλλες προτάσεις από ομάδες δεν βιάστηκα. Χωρίς κανένα δισταγμό απάντησα θετικά και άφησα τις άλλες συζητήσεις. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πολλούς τίτλους στην Ελλάδα και συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μακάρι να πάνε όλα καλά και δεν έχω στόχο να φύγω για να πάω κάπου αλλού. Ο Ολυμπιακός με γεμίζει απόλυτα. Δεν είναι ένα απλώς βήμα στην καριέρα μου».


Για τις μεταγραφές:

«Δεν είναι εύκολο να πάρουμε τους παίκτες που θέλουμε και δεν είναι μόνο τα λεφτά. Το πρώτο είναι να θέλουν οι παίκτες να έρθουν στην Ελλάδα. Προτεραιότητα έχουν άλλες χώρες και εμείς προσπαθούμε να τους πείσουμε. Ελπίζω πως μέχρι να πάμε στην Ολλανδία για προετοιμασία θα έχουμε τους παίκτες που είναι απαραίτητοι για κάποιες θέσεις. Δεν θέλουμε μεταγραφές εντυπωσιασμού αλλά ουσίας».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού και τις αλλαγές που θέλει να κάνει στον τρόπο παιχνιδιού:

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος και κάθε χρόνο πρέπει να έχει το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε στους ομίλους και φυσικά να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν είναι εύκολο το ποδόσφαιρο σήμερα και δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Το περσινό μάθημα του Ολυμπιακού πρέπει να γίνει μάθημα. Κάθε προπονητής θέλει να δώσει κάτι νέο σε μία ομάδα. Θέλω και εγώ να περάσω την δική μου φιλοσοφία και να βελτιώσουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ιδιαίτερα στο Καραϊσκάκη θέλω να παίζουμε ποδόσφαιρο που θα ελκύει τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Κόκκαλης:

«Τόσα χρόνια στην προεδρία δεν ξέρουμε τι πέτυχε και πόσα λεφτά έχει βάλει στον Ολυμπιακό; Αν δεν μου είχε εμπιστοσύνη θα με έπαιρνε στην ομάδα; Και επειδή κάποιοι μιλούν για λεφτά νομίζω ότι αδικούν τον πρόεδρο. Δεν θα σκεφτόταν το μισό εκατομμύριο ή το ένα για τον προπονητή, όταν ο προϋπολογισμός είναι δεκάδες εκατομμύρια. Και εγώ δεν πήγα τζάμπα στον Ολυμπιακό. Αυτά που ήθελα τα πήρα και δεν με νοιάζει τι θα έπαιρνε ο άλλος τεχνικός που θα ερχόταν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x