Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Σενάρια για Οουεν!

Οι Αγγλοι γράφουν για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μάικλ Οοουεν, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Νιούκαστλ. «Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση», λένε οι άνθρωποι της ΠΑΕ. Τα θέματα των Κρουζ, Ενχελααρ και Κατσουράνη αναμένεται να κλείσουν μέσα στην εβδομάδα. Θετικοί ο Αργεντινός επιθετικός και ο Ολλανδός μέσος στο να αγωνιστούν στον Παναθηναϊκό. Θέμα χρόνου η », δήλωσε ο Σεντρίκ Καντέ.

Οι Αγγλοι γράφουν για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μάικλ Οοουεν, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Νιούκαστλ. «Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση», λένε οι άνθρωποι της ΠΑΕ. Τα θέματα των Κρουζ, Ενχελααρ και Κατσουράνη αναμένεται να κλείσουν μέσα στην εβδομάδα. Θετικοί ο Αργεντινός επιθετικός και ο Ολλανδός μέσος στο να αγωνιστούν στον Παναθηναϊκό. Θέμα χρόνου η μεταγραφή του «Κατσούρ». Συνεχίζουν να γράφουν οι Ιταλοί για ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. «Ο παίκτης δεν πωλείται», λένε από την «πράσινη» ΠΑΕ. «Ήθελα να κάνω πρωταθλητισμό», δήλωσε ο Σεντρίκ Καντέ.

Γράφουν για Οουεν

Τα ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν κάθε μέρα και κάτι καινούργιο για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα, λοιπόν, με αγγλικό Μέσο και συγκεκριμένα την «dailymail», οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται, μαζί με τη Ρόμα, για τον Μάικλ Οουεν! Κάτι τέτοιο, πάντως, διαψεύδεται από την ΠΑΕ. "Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση", λένε οι άνθρωποι της ομάδας.

Ο Αγγλος επιθετικός μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου από τη Νιούκαστλ, η οποία υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ και οι μάνατζέρ του τον προτείνουν σε πολλές ομάδες. Οι απαιτήσεις του κυμαίνονται περίπου στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ποσό το οποίο δεν είναι υψηλό. Ομάδες στις οποίες έχει προταθεί, επίσης, είναι οι Εβερτον, Αστον Βίλλα, Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Σίτι.


Κρουζ και Ενχελααρ σε πρώτο πλάνο

Είναι πολύ πιθανό μέσα στην εβδομάδα τα θέματα των Χούλιο Κρουζ και Ορλάντο Ενχελααρ να κλείσουν για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα να κλείσουν θετικά. Ο Αργεντινός επιθετικός θα απαντήσει μέχρι την Τρίτη στο «τριφύλλι» και όπως δηλώνουν και οι μάνατζέρ του, δεν αποκλείεται να πει το «ναι», μια και η πρόταση των «πρασίνων» είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του και ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Σε ό,τι αφορά τον Ολλανδό μέσο, είναι κι’ αυτός θετικός στο να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Ηδη, έχει μιλήσει με τον Τεν Κάτε και τον Αντωνίου και ίσως στο τέλος της εβδομάδας να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση.

Συνεχίζουν οι Ιταλοί για Ζιλμπέρτο

Ακόμη ένα δημοσίευμα της Ιταλίας εμπλέκει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα με τη Γιουβέντους. Σε αντίθεση, όμως, με το χθεσινό, που φιλοξενούσε δηλώσεις του Βραζιλιάνου μέσου του Παναθηναϊκού, το νέο της «calciomercato.com» αναφέρει ότι ο παίκτης όντως ενδιαφέρει τη «Γηραιά Κυρία» και αποτελεί επιλογή του διευθυντή ποδοσφαίρου της, Αλέσιο Σέκο.

Αρχικά το παραπάνω ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι οι «μπιανκονέρι» εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησης του κεντρικού τους αμυντικού, Όλοφ Μέλμπεργκ, στο «τριφύλλι». Στη συνέχεια επαναλαμβάνεται ότι ο 33χρονος άσος βρίσκεται στη μεταγραφική τους λίστα, με τη λεπτομέρεια ότι ο κ. Σέκο έχει ήδη ζητήσει την απόκτησή του.

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πάντως, ξεκαθαρίζουν ότι ο παίκτης βρίσκεται στα πλάνα για την επόμενη περίοδο και δεν συγκαταλέγεται στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. Μόνο αν φτάσει κάποια συμφέρουσα πρόταση θα τεθεί θέμα πώλησής του, αλλά αυτό ισχύει για κάθε ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας. Όσο για το αν τους έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση, οι ιθύνοντες των «πρασίνων» είναι ξεκάθαροι, αφού λένε πως: «δεν έχουμε καμία πρόταση για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ούτε βολιδοσκόπηση από κάποια ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x