Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Ερχονται για Κρουζ!

Μέσα στην ημέρα αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση του Χούλιο Κρουζ για τον Παναθηναϊκό. Οι μάνατζερ του Αργεντινού θα έρθουν το βράδυ στην Αθήνα, προκειμένου να συναντηθούν με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού». Αν δώσουν τα χέρια, η μεταγραφή θα γίνει σύντομα. Κοντά σε συμφωνία με του Κατσουράνη.

Μέσα στην ημέρα αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση του Χούλιο Κρουζ για τον Παναθηναϊκό. Οι μάνατζερ του Αργεντινού θα έρθουν το βράδυ στην Αθήνα, προκειμένου να συναντηθούν με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού». Αν δώσουν τα χέρια, η μεταγραφή θα γίνει σύντομα. Κοντά σε συμφωνία με Ένχελααρ οι πράσινοι. Αγγλικά σενάρια για Οουεν, τα οποία διαψεύδει η ΠΑΕ. Θέμα χρόνου η μεταγραφή του Κατσουράνη.

Ερχονται οι μάνατζερ του Κρουζ

Πολύ κοντά σε μια μεγάλη μεταγραφή είναι ο Παναθηναϊκός. Αναφερόμαστε στον Χούλιο Κρουζ, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα «κλείσει» στο «τριφύλλι». Οι μάνατζερ του Αργεντινού, Χόρχε Σιντερσπίλερ και Γκουστάβο Γκέτσι, θα έρθουν στην Αθήνα βράδυ, προκειμένου αύριο να συναντηθούν με τους διοικούντες την «πράσινη» ΠΑΕ. Αν όλα πάνε καλά, οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια και το μόνο που θα μένει θα είναι η άφιξη του πρώην επιθετικού της Ιντερ στην Αθήνα για να υπογράψει. Οι συζητήσεις θα δείξουν...

Γράφουν για Οουεν

Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν κάθε μέρα και κάτι καινούργιο για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα, λοιπόν, με αγγλικό Μέσο και συγκεκριμένα την «dailymail», οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται, μαζί με τη Ρόμα, για τον Μάικλ Οουεν! Κάτι τέτοιο, πάντως, διαψεύδεται από την ΠΑΕ. "Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση", λένε οι άνθρωποι της ομάδας.

Ο Αγγλος επιθετικός μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου από τη Νιούκαστλ, η οποία υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ και οι μάνατζέρ του τον προτείνουν σε πολλές ομάδες. Οι απαιτήσεις του κυμαίνονται περίπου στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ποσό το οποίο δεν είναι υψηλό. Ομάδες στις οποίες έχει προταθεί, επίσης, είναι οι Εβερτον, Αστον Βίλλα, Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Σίτι.

Καντέ: «Ήθελα να κάνω πρωταθλητισμό»

Το Champions League ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Σεντρίκ Καντέ επέλεξε να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό την καριέρα του. Ο Γάλλος αμυντικός, μιλώντας στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό «d'Europe 1», υποστήριξε ότι είχε προτάσεις από ομάδες της Γερμανίας και της Ισπανίας, αλλά η επιθυμία του να διεκδικήσει τίτλους τον οδήγησε στην απόφαση να υπογράψει στους «πράσινους».

«Ο Παναθηναϊκός είχε ενδιαφερθεί για μένα από τον Ιανουάριο, αλλά με περίμενε έξι μήνες ώστε να τελειώσει το συμβόλαιό μου με τη Νις και να μείνω ελεύθερος. Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Ήθελα πραγματικά να φύγω για το εξωτερικό. Είχα πολλές προτάσεις από Γερμανία και Ισπανία, αλλά ήθελα να κάνω πρωταθλητισμό και να παίξω στο Champions League. Αυτά με έκαναν να δεχτώ να συνεχίσω την καριέρα μου σε ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά κλαμπ», είπε ο 30χρονος άσος.

Δ. Δεσύλλας, Π. Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x