Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Παίρνει παράταση του Μπομπό

Στην Ελλάδα είναι ο Γιάννης Χρυσικόπουλος, παρά τα δημοσιεύματα στην Τουρκία, που τον ήθελαν να βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη με σκοπό να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του Μπομπό. Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση του Ίβιτσα Ντραγκουντίνοβιτς. Αύριο αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις στο θέμα του Ματ Ντάρμπισαϊρ, ενώ η Λίβερπουλ απαιτεί μια άμεση απάντηση για τον Σεμπαστιάν Λέτο. .

Στην Ελλάδα είναι ο Γιάννης Χρυσικόπουλος, παρά τα δημοσιεύματα στην Τουρκία, που τον ήθελαν να βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη με σκοπό να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του Μπομπό. Ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και το θέμα του Βραζιλιάνου επιθετικού της Μπεσίκτας παραμένει στάσιμο.

Για την απόκτηση του Μπομπό ενδιαφέρεται μια γερμανική ομάδα, όμως οι Πειραιώτες βασίζονται στον Χουάν Φίχερ, ο οποίος θέλει να πάρει άλλο 50% των δικαιωμάτων του 24χρονου άσου και προσπαθεί να πείσει τους «μαύρους αετούς» να πουλήσουν τον πελάτη του με λιγότερα από 3,5 εκατ. ευρώ.

Επικίνδυνη θεωρείται, όμως, η περίπτωση στην οποία οι Γερμανοί θα καταθέσουν μια πρόταση που θα είναι δύσκολο οι πρωταθλητές Τουρκίας να αρνηθούν. Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του παίκτη είχε πει στους νταμπλούχους Ελλάδας ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Μπεσίκτας για να οριστεί ένα ραντεβού μεταξύ των εκπροσώπων των δύο ομάδων, παρουσία και του ίδιου.

Το θέμα του «Ντράγκο»

Το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Σεβίλλη για την απόκτηση του Ίβιτσα Ντραγκουντίνοβιτς. Οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία με τους Ανδαλουσιάνους με ένα ποσό της τάξεως του 1 εκατ. ευρώ, αλλά η υπόθεση φαίνεται πως κολλάει στις ετήσιες απολαβές του παίκτη. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου (σ.σ.: διετούς διάρκειας συμβόλαιο), όμως ο παίκτης αξιώνει περίπου 1,4 εκατ. ευρώ ετησίως.

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν 1 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους, ωστόσο προβληματίζονται από την ηλικία του Σέρβου αμυντικού. Ο 34χρονος άσος λέγεται ότι βρίσκεται στην πατρίδα του και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση.

Το… μέτωπο της Αγγλίας

Αύριο αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά την υπόθεση του Ματ Ντάρμπισαϊρ. Ο Ολυμπιακός ανέβασε στα 2,5 εκατ. ευρώ (από 2 εκατ. ευρώ) την προσφορά του και ελπίζει ότι ο εκπρόσωπός του Άγγλου επιθετικού θα καταφέρει να πείσει τη διοίκηση της Μπλάκμπερν να παραχωρήσει τον πελάτη του. Ο μάνατζερ του 23χρονου άσου εκτιμά ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή και η μεταγραφή θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί έναντι 3 εκατ. ευρώ. Ο διεθνής με την Ελπίδων της Αγγλίας άσος έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνστεί στους Πειραιώτες, με τους οποίους έχει την προοπτική να παίξει στο Champions League και να διεκδικήσει κι άλλους τίτλους.

Σε ό,τι αφορά τον Σεμπαστιάν Λέτο, η Λίβερπουλ απαιτεί μια άμεση απάντηση στην υπόθεση Αργεντινού μεσοεπιθετικού. Ίσως οι «κόκκινοι» να πιέζονται από τον παίκτη, ο οποίος θέλει να μάθει σύντομα την ομάδα που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν. Οι νταμπλούχοι Έλλαδας έχουν συμφωνήσει με τον 23χρονο άσο, αλλά η ομάδα του Άνφιλντ δεν πέφτει κάτω από τα 4 εκατ. ευρώ (με τα οποία οι Άγγλοι υποστηρίζουν ότι είχαν συμφωνήσει με τους Πειραιώτες). Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι τα χρήματα είναι πολλά και προσπαθούν να κάνουν έναντι 3 εκατ. ευρώ τον Λέτο δικό τους.

* Τα χρήματα που θα μπουν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός αναμένεται να γίνουν γνωστά εντός της εβδομάδας. Οι Πειραιώτες εκτιμούν ότι με περίπου 20 εκατ. ευρώ θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν με επιτυχία τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό. Με βάση τα ποσά που έχουν ακουστεί, οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται 3,5 εκατ. ευρώ για το 50% του Μπομπό, 4 εκατ. ευρώ για τον Λέτο, 3 εκατ. ευρώ για τον Ντάρμπισαϊρ, 1 εκατ. ευρώ για τον Ντραγκουντίνοβιτς και 3 εκατ. ευρώ για έναν αξιόλογο μέσο, χωρίς να αποκλείεται αυτός να είναι ο Τετέι, που χαίρει της εκτίμησης του Ανδρέα Νινιάδη.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x