Stoiximan Super League

«Ηρθα να πάρω τίτλους»

Ο Ιλιε Ιορντάκε έφτασε στην Αθήνα και αμέσως πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, θα υπογράψει στην «Ενωση». «Είναι τεράστιο βήμα στην καριέρα μου. Ηρθα να πάρω τίτλους. Ηρθα σε μια ομάδα με πολύ καλό προπονητή και υπέροχο κόσμο», είπε ο Ρουμάνος χαφ. Στο περίμενε οι «κιτρινόμαυροι» για τον Μάκο.Πρώτη επαφή με .

Ο Ιλιε Ιορντάκε έφτασε στην Αθήνα και αμέσως πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, θα υπογράψει στην «Ενωση». «Είναι τεράστιο βήμα στην καριέρα μου. Ηρθα να πάρω τίτλους. Ηρθα σε μια ομάδα με πολύ καλό προπονητή και υπέροχο κόσμο», είπε ο Ρουμάνος χαφ. Στο περίμενε οι «κιτρινόμαυροι» για τον Μάκο.Πρώτη επαφή με Ταχτσίδη.

Ηρθε ο Ιορντάκε

Ο Ιλιε Ιορντάκε ήρθε στην Αθήνα πριν από λίγο και μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αν όλα πάνε καλά με τις ιατρικές εξετάσεις, τότε ο Ρουμάνος χαφ θα υπογράψει συμβόλαιο με την «Ενωση» και θα αποτελέσει το τρίτο της μεταγραφικό απόκτημα, μετά τους Καράμπελα και Λούκατς.

Ο Ιορντάκε δήλωσε ότι είναι τιμή του που θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. «Είναι τιμή μου που έρχομαι σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ. Είναι ένα τεράστιο βήμα για την καριέρα μου. Ηρθα να πάρω τίτλους. Ηρθα σε μια ομάδα με πολύ καλό προπονητή και υπέροχο κόσμο», ήταν τα λόγια του 24χρονου άσου.

To θέμα του Μάκου

Αισιόδοξοι όσον αφορά την υπόθεση του Γρηγόρη Μάκου εμφανίζονται στην ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν μέσα στην εβδομάδα την απάντηση του Πανιωνίου στην πρόταση που έχει καταθέσει για τον 22χρονο μέσο. Στην «Ένωση» εκτιμούν ότι ο Κωνσταντίνος Τσακίρης θα πει το πολυπόθητο «ναι» και θα πραγματοποιήσουν μια αρκετά σημαντική μεταγραφή.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση της ΑΕΚ φτάνει τις 800.000 ευρώ (σ.σ.: συν το 25% σε περίπτωση μεταπώλησης), ενώ οι «κυανέρυθροι» αξιώνουν περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του διεθνούς άσου. Αν τελικά δεν βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσε στις δύο ομάδες, τότε ο Μάκος αναμένεται να γίνει παίκτης της ΑΕΚ το επόμενο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x