Stoiximan Super League

Τέλος εποχής για Γκούμα, «κληρώνει» για Κρουζ

Παρελθόν θα αποτελέσει για τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Γκούμας. Ο Κώστας Αντωνίου ειδοποίησε τον παίκτη ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν. Τι πρότεινε ο διευθυντής ποδοσφαίρου στον 34χρονο αμυντικό και ποια ήταν η αντίδραση του. Πολύ κοντά σε συμφωνία με τους πράσινους βρίσκεται ο Ορλάντο Ένχελααρ. Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του Νικόλα Πατέρα και του Κώστα Αντωνίου με τους μάνατζερ του Χούλιο Κρουζ και οριστικές εξελίξεις θα υπάρξουν μέχρι αύριο το πρωί.

Παρελθόν θα αποτελέσει για τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Γκούμας. Ο Κώστας Αντωνίου ειδοποίησε τον παίκτη ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των πράσινων πρότεινε δυο ενδεχόμενα στον 34χρονο αμυντικό.

Να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να αναλάβει πόστο στις ακαδημίες για τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του με τα μισά χρήματα που προβλέπονταν από την αρχική συμφωνία. Ενώ η δεύτερη πρόταση ήταν να μείνει ελεύθερος και να πάρει τα ίδια χρήματα. Ο Γιάννης Γκούμας απάντησε αρνητικά και αναμένεται να υπάρξει νέα επικοινωνία των δυο πλευρών.

Τα λένε για Κρουζ

Στην Ελλάδα έφτασε ο μάνατζερ του Χούζιο Κρούζ ο οποίος αυτή την ώρα είναι σε συνάντηση με τον Νικόλα Πατέρα και τον Κώστα Αντωνίου. «Ο παίκτης θέλει να έρθει εξαρτάται από τον σύλλογο το τι θα γίνει» δήλωσε ο εκπρόσωπος του παίκτη, ωστόσο οι οριστικές εξελίξεις για το θέμα του 35χρονου Αργεντινού αναμένονται μέχρι το πρωί της Τρίτης.

Πλησιάζει ο Ένχελααρ

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Ορλάντο Ένχελααρ, όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα από τη Γερμανία, καθώς θεωρείται δεδομένο, ότι οι δρόμοι της Σάλκε και του ποδοσφαιριστή θα χωρίσουν. «Η μεταγραφή δεν έχει τελειώσει ακόμα, όμως όλα δείχνουν, πως θα ολοκληρωθεί», είπε σχετικά ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιόζεφ Σνούσενμπεργκ.

Ο 29χρονος μέσος «μετακόμισε» στο Γκεζέλκιρχεν από την Τβέντε το περασμένο καλοκαίρι, έναντι 5,5 εκ. ευρώ. Όμως, ο νέος προπονητής της ομάδας, Φέλιξ Μάγκατ, δεν συμπεριλαμβάνει στα πλάνα της νέας χρονιάς τον Ολλανδό διεθνή, και το όνομά του είναι στη λίστα των υπό αποχώρηση παικτών. Τέλος, η Αϊντχόβεν και ο Άγιαξ ενδιαφέρονται επίσης για τον Ένχελααρ, αλλά οι Γερμανοί θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του στην Ελλάδα, αφού η πρόταση του «τριφυλλιού» είναι η καλύτερη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x