Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Υπογράφουν Ιορντάκε και Μανωλάς

Ημέρα υπογραφών φαίνεται πως είναι η σημερινή στην ΑΕΚ. Εντός της ημέρας θα επισφραγιστεί η συμφωνία με τον Ίλιε Ιορντάκε, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να αποκτήσουν τον Κώστα Μανωλά. Πρόκειται για τον ανιψιό του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, που δεν συνδέεται με το μέλλον του σε αυτή. Καμία εξέλιξη δεν σημειώθηκε στις υποθέσεις του Γρηγόρη Μάκου και του Λεονάρντο. «Στα 33 μου ίσως πάω στη Σαουδική Αραβία», είπε ο Ραφίκ Τζεμπούρ για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Αλ Ιτιχάντ για την απόκτησής του.

Ημέρα υπογραφών φαίνεται πως είναι η σημερινή στην ΑΕΚ. Εντός της ημέρας θα επισφραγιστεί η συμφωνία με τον Ίλιε Ιορντάκε, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να αποκτήσουν τον Κώστα Μανωλά. Πρόκειται για τον ανιψιό του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, που δεν συνδέεται με το μέλλον του σε αυτή.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εμμένει στην απόφασή του να παραιτηθεί, κάτι που αναμένεται επισημοποιήσει στο τέλος του μήνα. Μέχρι στιγμής ο κ. Μανωλάς εμφανίζεται αμετάπειστος, παρότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Νίκος Θανόπουλος έχουν προσπαθήσει να του αλλάξουν γνώμη.

Υπογράφει ο Ιορντάκε

Παίκτης της ΑΕΚ αναμένεται να γίνει και επίσημα ο Ίλιε Ιορντάκε. Ο Ρουμάνος αριστερός χαφ υποβλήθηκε χθες στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και σήμερα αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ένωση». Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», ο 24χρονος άσος θα λάβει περίπου 170.000 ευρώ την πρώτη σεζόν, με τις αποδοχές του να ανεβαίνουν κλιμακωτά κάθε χρόνο.

«Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα. Αύριο (σ.σ.: σήμερα) ο Ιλιε θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και να μπουν οι υπογραφές», δήλωσε στη «SportDay» ο μάνατζερ του παίκτη, Φλορίν Μανέα και επανέλαβε ότι: «Αν η ΑΕΚ το επιθυμεί, ο παίκτης θα εγγυηθεί προσωπικά, με ειδικό όρο στο συμβόλαιο, ότι σε περίπτωση που η Παντούρι δικαιωθεί, δεν θα έχει καμία επίπτωση η ΑΕΚ, παρά μόνο ο παίκτης».

Επενδύει στο μέλλον

Την απόφαση να επενδύσει στον ανιψιό του Στέλιου Μανωλά, Κώστα, πήρε η διοίκηση της ΑΕΚ. Η «Ένωση» συμφώνησε με τον Θρασύβουλο για την απόκτηση του 18χρονου κεντρικού αμυντικού και αναμένεται να τοποθετηθεί ρήτρα για ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης. Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του διεθνούς με την Νέων άσου αναμένεται να ανακοινωθεί ακόμη και σήμερα.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις τρεις πλευρές φαίνεται πως βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται ο νεαρός παίκτης να περάσει σήμερα από τα γραφεία της «Ένωσης» για να επικυρωθεί η συμφωνία με την υπογραφή του τριετούς, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», συμβολαίου. Ο νεαρός Μανωλάς τη φετινή σεζόν είχε έξι συμμετοχές με την ομάδα της Φυλής στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε.

Δεν κουνιέται φύλλο

Καμία εξέλιξη δεν σημειώθηκε στις υποθέσεις του Γρηγόρη Μάκου και του Λεονάρντο. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα ήθελε να αποκτηθούν οι δύο ποδοσφαιριστές, παρότι οι περιπτώσεις τους (η καθεμία ξεχωριστά) παρουσιάζουν «κολλήματα». Η ΑΕΚ περιμένει την απάντηση του Πανιωνίου στην πρόταση (800.000 ευρώ και 25% σε περίπτωση μεταπώλησης) που έχει καταθέσει για τον διεθνή μέσο. Σε ό,τι αφορά τον Βραζιλιάνο χαφ, οι «κιτρινόμαυροι» θα ασχοληθούν αφού κλείσει η υπόθεση του Μάκου. Αν τελικά υπάρξει αίσιο τέλος στα δύο παραπάνω θέματα, τότε η «Ένωση» αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ.

Τζεμπούρ: «Στα 33 μου ίσως…»

Στη διάψευση του δημοσιεύματος που ήθελε την Αλ Ιτιχάντ να έχει καταθέσει πρόταση της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ραφίκ Τζεμπούρ προχώρησε η διοίκηση της ΑΕΚ. Οι διοικούντες τονίζουν ότι δεν έχουν δεχθεί καμία πρόταση για τον Γαλλοαλγερινό επιθετικό από την πρωταθλήτρια Σαουδικής Αραβίας, ενώ ο παίκτης δεν «ψήνεται» να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. «Στα 33 μου ίσως πάω στη Σαουδική Αραβία», ήταν η ατάκα του 25χρονου άσου, όταν ενημερώθηκε για το σχετικό ρεπορτάζ.

Αισιοδοξία υπάρχει στην ΑΕΚ όσον αφορά τις ανανεώσεις των συμβολαίων του Νίκου Γεωργέα και του Παναγιώτη Ταχτσίδη. Στην «Ένωση» πιστεύουν ότι σύντομα οι δύο ποδοσφαιριστές θα βάλουν την υπογραφή τους και θα κλείσουν και τα συγκεκριμένα θέματα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x