Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Τελεσίγραφο σε Kρουζ

Μέχρι την Τετάρτη θα προκύψουν οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Χούλιο Κρουζ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει γραπτώς στους μάνατζέρ του την ακριβή πρότασή του και θα περιμένει απάντηση σε 24 ώρες. «Συζητάμε μεταξύ μας για τον Κρουζ. Δεν μπορώ να σας πω κάτι παραπάνω», τόνισε ο Γκουστάβο Γκέτσι, μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού, στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις αν δεν προκύψει συμφωνία. Συμφώνησε για τη μετακίνηση του Μέλμπεργκ, γράφουν η «Tuttosport» και η ιστοσελίδα

Μέχρι την Τετάρτη θα προκύψουν οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Χούλιο Κρουζ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει γραπτώς στους μάνατζέρ του την ακριβή πρότασή του και θα περιμένει απάντηση σε 24 ώρες. «Συζητάμε μεταξύ μας για τον Κρουζ. Δεν μπορώ να σας πω κάτι παραπάνω», τόνισε ο Γκουστάβο Γκέτσι, μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού, στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Για να προκύψει θετική κατάληξη στο θέμα, οι ατζέντηδες πρέπει να ρίξουν θεαματικά τις απαιτήσεις τους. Θυμίζουμε πως το «τριφύλλι» προσφέρει στον 34χρονο άσο διετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές 2εκατ. ευρώ και μπόνους που θα ανεβάσει το ποσό στα 3εκατ. ευρώ. Χθες, όμως, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι του παίκτη ζήτησαν 3.5 εκατ. ευρώ ετησίως, συν μπόνους άλλο ένα και 2 εκατ. ευρώ για τους ίδιους!

Τρία «κανόνια» στη λίστα

Εφόσον η νέα επαφή για τον Κρουζ δεν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, στο πράσινο στρατόπεδο υποχρεούνται να προετοιμάσουν το έδαφος για άλλες περίπτωσεις επιθετικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες έχουν βγάλει από το συρτάρι τρεις περιπτώσεις αξιόλογων στράικερ και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν εκ νέου διαπραγματεύσεις με τις ομάδες και τους ίδιους.

Ο Χοσέ Σαντ της Λανούς βρισκόταν ανέκαθεν στη λίστα, όμως η περίπτωσή του «χάνει» έπειτα από την αρνητική εισήγηση του Χουάν Ρότσα. Εκείνος που είχε ξεχαστεί, αλλά όπως όλα δείχνουν θα «παίξει» γερά, είναι ο Λούκας Μπάριος της Κόλο Κόλο. Στην παρούσα φάση, το όνομα που φαίνεται να απασχολεί εντονότερα τους ιθύνοντες είναι αυτό του Άριτς Αντούριθ.

Οι επαφές με τη Μαγιόρκα συνεχίζονται. Οι «πράσινοι» προσφέρουν περί τα 3.5εκατ. ευρώ και τον Νασίφ Μόρις ως έμψυχο αντάλλαγμα, ενώ οι Ισπανοί κοστολογούν τον παίκτη τους 6εκατ. ευρώ.

*Δύσκολα η Βέρντερ Βρέμης θα ανάψει το «πράσινο φως» για την παραχώρηση του Ούγκο Αλμέιδα. Η αρνητική στάση της μάλιστα φάνηκε από την «πόρτα» που έδειξε στην πρόταση των 5εκατ. ευρώ του «τριφυλλιού».

Από βδομάδα ο Ένχελααρ

Πολλές πιθανότητες για θετική κατάληξη στη μεταγραφή του Ορλάντο Ένχελααρ στον Παναθηναϊκό έδωσε ο Γιόζεφ Σούσενμπεργκ. Ο πρόεδρος της Σάλκε παραδέχτηκε χθες στο «Κicker» ότι οι διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του Ολλανδού μέσου βρίσκονται σε καλό δρόμο και η επίτευξη της συμφωνίας βρίσκεται προ των πυλών.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο 30χρονος άσος θα έρθει την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι «πράσινοι» θα βγάλουν από τα ταμεία τους περί τα 3.5εκατ. ευρώ και θα προσφέρουν στον παίκτη συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές, μαζί με τα μπόνους, ύψους 1.2εκατ. ευρώ.

"Έκλεισε Μέλμπεργκ", γράφουν οι Ιταλοί

Την καριέρα του στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Η είδηση αυτή προέκυψε από την ιταλική εφημερίδα «Tuttosport», η οποία στο σημερινό της φύλλο αποκάλυψε ότι οι «πράσινοι» συμφώνησαν με τη Γιουβέντους για την αγορά του 32χρονου σέντερ μπακ.

«Η Γιουβέντους ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό χθες το βράδυ για την πώληση του Μέλμπεργκ στα 3,5 εκατ. ευρώ. Οι δύο ομάδες είχαν διαπραγματεύσεις τις τελευταίες ημέρες και κατέληξαν σε συμφωνία, οπότε ο Σουηδός στόπερ πάει στους Ελληνες», αναφέρει το δημοσίευμα. Στον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαίωναν ότι έκλεισε ο παίκτης, αλλά ότι με κάποιες προϋποθέσεις μπορεί να γίνει.

Τέλος εποχής για τον Γκούμα

Παρελθόν θα αποτελέσει για τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Γκούμας. Ο Κώστας Αντωνίου ειδοποίησε τον παίκτη ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των "πρασίνων" πρότεινε δύο ενδεχόμενα στον 34χρονο αμυντικό.

Να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να αναλάβει πόστο στις ακαδημίες για τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του με τα μισά χρήματα που προβλέπονταν από την αρχική συμφωνία. Η δεύτερη πρόταση ήταν να μείνει ελεύθερος και να πάρει τα ίδια χρήματα. Ο Γιάννης Γκούμας απάντησε αρνητικά και αναμένεται να υπάρξει νέα επικοινωνία των δύο πλευρών.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x