Stoiximan Super League

ΠΑΟ: «Πρασινίζει» ο Ένχελααρ!

Μία «ανάσα» απ’ την απόκτηση του Ορλάντο Ένχελααρ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, όπως πρώτος μετέδωσε ο NOVAΣΠΟΡ FM 94,6. Αύριο ή μεθαύριο αναμένεται να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για να αποτελέσει έτσι ο Ολλανδός τη δεύτερη μεταγραφή των «πράσινων». Έφυγε για διακοπές στην Αργεντινή ο Χούλιο Κρουζ λένε οι Ιταλοί! Το ΥΠΕΧΩΔΕ σωτηρίας για τον Ερασιτέχνη. Φήμες ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναλαμβάνει το πόλο.

Μία «ανάσα» απ’ την απόκτηση του Ορλάντο Ένχελααρ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, όπως πρώτος μετέδωσε ο NOVAΣΠΟΡ FM 94,6. Αύριο ή μεθαύριο αναμένεται να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για να αποτελέσει έτσι ο Ολλανδός τη δεύτερη μεταγραφή των «πράσινων». Έφυγε για διακοπές στην Αργεντινή ο Χούλιο Κρουζ λένε οι Ιταλοί! Το ΥΠΕΧΩΔΕ υπέγραψε την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το γήπεδο στον Βοτανικό. Συμφώνησε για τη μετακίνηση του Μέλμπεργκ, γράφουν η «Tuttosport» και η ιστοσελίδα «lastampa.it». Συνάντηση σωτηρίας για τον Ερασιτέχνη. Φήμες ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναλαμβάνει το πόλο.

Προβάρει τα πράσινα ο Ένχελααρ!

Τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού μετά τον Σεντρίκ Καντέ θ΄ αποτελέσει όπως όλα δείχνουν ο Ορλάντο Ένχελααρ. Όπως πρώτος μετέδωσε ο NOVAΣΠΟΡ FM 94,6, σύμφωνα με τους Γερμανούς ο 30χρονος Ολλανδός είναι μία ανάσα απ’ τους «πράσινους» και αύριο ή το αργότερο μεθαύριο αναμένεται να υπάρξει συμφωνία και απ’ ότι φαίνεται πολύ δύσκολα θα χαλάσει ο «γάμος». Με τα ως τώρα δεδομένα ο διεθνής μέσος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τις ετήσιες αποδοχές να φτάνουν τα 1.2 εκατ. ευρώ.

Έφυγε για διακοπές ο Κρουζ!

Οριστικά φαίνεται πως χάλασε η μεταγραφή του Χούλιο Κρουζ. Ο Παναθηναϊκός είχε δώσει διορία 24 ωρών στον ποδοσφαιριστή για ν’ απαντήσει στην πρόταση που του έκαναν, όμως όπως αναφέρουν ιταλικά Μέσα, ο Αργεντινός επιθετικός έφυγε για διακοπές στην πατρίδα του! Δεδομένου πως έτσι και αλλιώς δύσκολα θα προχωρούσε το θέμα του με τις απαιτήσεις του, αλλά και με το ταξίδι του στη Λατινική Αμερική, το «τριφύλλι» θα πρέπει να κοιτάξει τις επόμενες περιπτώσεις επιθετικών που έχει τσεκάρει.

Τρία «κανόνια» στη λίστα

Μετά την αρνητική τροπή στην υπόθεση του Κρουζ, στο πράσινο στρατόπεδο υποχρεούνται να προετοιμάσουν το έδαφος για άλλες περίπτωσεις επιθετικών. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η "SportDay", οι ιθύνοντες έχουν βγάλει από το συρτάρι τρεις περιπτώσεις αξιόλογων στράικερ και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν εκ νέου διαπραγματεύσεις με τις ομάδες και τους ίδιους.

Ο Χοσέ Σαντ της Λανούς βρισκόταν ανέκαθεν στη λίστα, όμως η περίπτωσή του «χάνει» έπειτα από την αρνητική εισήγηση του Χουάν Ρότσα. Εκείνος που είχε ξεχαστεί, αλλά όπως όλα δείχνουν θα «παίξει» γερά, είναι ο Λούκας Μπάριος της Κόλο Κόλο. Στην παρούσα φάση, το όνομα που φαίνεται να απασχολεί εντονότερα τους ιθύνοντες είναι αυτό του Άριτς Αντούριθ.

Οι επαφές με τη Μαγιόρκα συνεχίζονται. Οι «πράσινοι» προσφέρουν περί τα 3.5εκατ. ευρώ και τον Νασίφ Μόρις ως έμψυχο αντάλλαγμα, ενώ οι Ισπανοί κοστολογούν τον παίκτη τους 6εκατ. ευρώ.

*Δύσκολα η Βέρντερ Βρέμης θα ανάψει το «πράσινο φως» για την παραχώρηση του Ούγκο Αλμέιδα. Η αρνητική στάση της μάλιστα φάνηκε από την «πόρτα» που έδειξε στην πρόταση των 5εκατ. ευρώ του «τριφυλλιού».

Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x