Stoiximan Super League

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θέλει «μπαμ» με Λαριβέι

Για την απόκτηση του Χοακίν Λαριβέι κινείται ο Αστέρας Τρίπολης, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Ο Αργεντινός επιθετικός της Κάλιαρι είχε απασχολήσει τους διοικούντες και το καλοκαίρι του 2007, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε λόγω των απαιτήσεων που είχε η Ουρακάν (στην οποία προηγουμένως αγωνιζόταν). «Στον Αστέρα μού είπαν ότι δεν με υπολογίζουν επειδή άργησα να απαντήσω στην πρόταση που μου έκαναν και πως τώρα έχουν πάρει άλλον στη θέση μου», αποκάλυψε ο Μάουρο Μιλάνο στη «SportDay».

Για την απόκτηση του Χοακίν Λαριβέι κινείται ο Αστέρας Τρίπολης, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Ο Αργεντινός επιθετικός της Κάλιαρι είχε απασχολήσει τους διοικούντες και το καλοκαίρι του 2007, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε λόγω των απαιτήσεων που είχε η Ουρακάν (στην οποία προηγουμένως αγωνιζόταν). Τώρα φαίνεται πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και η ιταλική ομάδα εμφανίζεται διατεθειμένη να πουλήσει τον 25χρονο φορ.

Οι «κυανοκίτρινοι» ενημερώθηκαν ότι ο παίκτης ζητεί περίπου 500.000 ευρώ, ενώ οι απαιτήσεις του συλλόγου του δεν ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ. Να σημειωθεί ότι οι αξιώσεις του Λαριβέι ήταν ο λόγος για τον οποίο δεν ασχολήθηκε παραπάνω ο ΠΑΟΚ, αλλά οι διοικούντες την αρκαδική ομάδα εμφανίζονται αποφασισμένοι να κάνουν το «μπαμ».

Μιλάνο: «Δεν κρατάω κακία σε κανέναν»

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν μπήκε σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τον Μάουρο Μιλάνο και του ανακοίνωσε τη λύσης της συνεργασίας τους, όπως αποκάλυψε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στη «SportDay». «Στον Αστέρα μού είπαν ότι δεν με υπολογίζουν επειδή άργησα να απαντήσω στην πρόταση που μου έκαναν και πως τώρα έχουν πάρει άλλον στη θέση μου. Επίσης, μου είπαν πως αν είχα διαβατήριο, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Δεν μου άρεσε που μου το είπαν την τελευταία στιγμή. Θα μπορούσαν να με είχαν ενημερώσει νωρίτερα. Ηθελα να μείνω στον Αστέρα για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο, αλλά τελικά...».

Καταλήγοντας, ο 25χρονος παίκτης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας. «Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον κόσμο για τη συμπεριφορά τους αυτά τα δύο χρόνια και τον τρόπο που με δέχτηκαν. Αν δεν είχα αρκετούς τραυματισμούς, θα μιλούσα τώρα για δύο τέλεια χρόνια στην Τρίπολη».

Σήμερα στις 18:00 θα παρουσιάσει ο Αστέρας Τρίπολης τον Μάριο Γκόμες, ο οποίος θα αναχωρήσει για την πατρίδα του για να μαζέψει τα πράγματά του. Ο Αργεντινός τεχνικός ζήτησε από τους διοικούντες να δει dvd με τους Ελληνες παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x