Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε ο Ιορντάκε

Παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Ιλιε Ιορντάκε, όπως ανακοινώθηκε από την «Ενωση». Την περίπτωση του Γκεόργκε Ογκαράρου εξετάζει σοβαρά η ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Αναμονή για Μάκο, Λεονάρντο.

Παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Ιλιε Ιορντάκε, όπως ανακοινώθηκε από την «Ενωση». Την περίπτωση του Γκεόργκε Ογκαράρου εξετάζει σοβαρά η ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Αναμονή για Μάκο, Λεονάρντο.

Ανακοινώθηκε ο Ιορντάκε

Ο Ιλιε Ιορντάκε είναι ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και επίσημα, όπως ανακοινώθηκε από την «Ενωση».

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ilie Iordache. Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός (23/3/1985) υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων».

Μετά την υπογραφή συμβολαίου του, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που ανήκω σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο της ομάδας, έχω ακούσει ότι είναι συγκλονιστικός και ότι στηρίζει πολύ τους παίκτες. Απο την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα πολύ καλά στην ομάδα, όλοι με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Γνωρίζω αρκετούς παίκτες από όταν ήρθα και προπονήθηκα με την ομάδα προκειμένου να με δει ο προπονητής, έτσι θα είναι πιο εύκολες οι πρώτες μου ημέρες εδώ με την ομάδα. Επίσης, η ΑΕΚ είναι γνωστή και από άλλους συμπατριώτες μου, όπως ο Ντόμπος που έπαιζε στην ΑΕΚ αλλά και οι Ι. Ντουμιτρέσκου και Ν. Ντουμιτρίου, που ήταν προπονητές στην ομάδα αυτή».

Ο Ρουμάνος αναφέρθηκε ξανά στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση του, που είναι ο μεγάλος στόχος για την ομάδα: «Θέλω να βοηθήσω κι εγώ ώστε να δώσουμε ένα τέλος σε αυτά τα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα. Να πάρουμε έναν τίτλο φέτος. Έχω τρία χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα και ελπίζω και τα τρία να έχουν τίτλους. Είμαι ένας παίκτης που μου αρέσει να ξεσηκώνω τον κόσμο με τις ενέργειές μου, να προσφέρω θέαμα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να έχω μια πολύ καλή συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο και τον προπονητή κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς που με επέλεξε, γιατί έχω ακόμη πολλά να μάθω. Ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα».

Βλέπει Ογκαράρου

Την περίπτωση του Γκεόργκε Ογκαράρου εξετάζει σοβαρά η ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Ο 29χρονος αμυντικός του Άγιαξ προτάθηκε στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι εκτιμούν ότι ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να καλύψει τη δεξιά πλευρά της άμυνας. Ο Ρουμάνος άσος αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν ως δανεικός στη Στεάουα Βουκουρεστίου και είχε 20 συμμετοχές, χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ. Ο Ογκαράρου είναι 11 φορές διεθνής και έχει τιμηθεί από τον πρόεδρο της πατρίδας του (με το «Αθλητικό Μετάλλιο της Τιμής») για την παρουσία της εθνικής στο Euro 2008.

Ποιος είναι ο Ογκαράρου

Ημερομηνία γέννησης: 03/02/1980
Εθνικότητα: Ρουμάνος
Ύψος: 1,78 μ.
Βάρος: 72 κ.
Θέση: Δεξιός μπακ-χαφ
Ομάδα: Άγιαξ
Διεθνής: 11 φορές

Η καριέρα του

Χρονολογία Σύλλογος

1998/2006 Στεάουα Βουκουρεστίου
2006/08 Άγιαξ
2008/08 Στεάουα Βουκουρεστίου (δανεικός)

Εν αναμονή της απόφασης του Στ. Μανωλά

Στην απόφασή του να αποχωρήσει από το πόστο του εμμένει ο Στέλιος Μανωλάς. Οι προσπάθειες των ανθρώπων της ΑΕΚ να μεταπείσουν τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας πέφτουν στο «κενό» και ο παλαίμαχος άσος αναμένεται να προβεί σε ανακοινώσεις στο τέλος του μήνα. Η απόκτηση του Κώστα Μανωλά και η παρουσία του θείου του στην υπογραφή του συμβολαίου στα γραφεία της ΠΑΕ χθες, έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι άλλαξε γνώμη. Παρόλα αυτά, ο Στέλιος Μανωλάς δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να μείνει άλλο στο πόστο του και παρότι διατηρεί καλές σχέσεις με τον Φλορίν Μανέα (σ.σ.: μάνατζερ του Ιορντάκε), δεν συναντήθηκε μαζί του για το θέμα του Ίλιε Ιορντάκε.

Αναμονή για Λεονάρντο

Σε ό,τι αφορά τον Λεονάρντο, οι κιτρινόμαυροι» θα κινηθούν όταν ολοκληρωθεί το θέμα του Μάκου. Ο Λεβαδειακός φαίνεται πως δεν έχει δεχθεί πρόταση από την ΑΕΚ για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου μέσου και οι διοικούντες λένε ότι «πολλές φορές λέγονται διάφορα πράγματα χαριτολογώντας, μεταφέρονται και δημιουργείται κλίμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x