Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Την Πέμπτη τα σπουδαία για Ντάρμπισαϊρ

Η αισιοδοξία στις τάξεις του Ολυμπιακού για θετική κατάληξη στην υπόθεση του Ματ Ντάρμπισαϊρ συνεχίζει να υφίσταται… Οι Πειραιώτες θεωρούν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα και ο Άγγλος επιθετικός θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσία του στην ομάδα. Αρχικά υπήρχε η αίσθηση πως το θέμα θα ολοκληρωνόταν την Τετάρτη, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ανακοινώσεις πήραν παράταση για το επόμενο 24ωρο.

Η αισιοδοξία στις τάξεις του Ολυμπιακού για θετική κατάληξη στην υπόθεση του Ματ Ντάρμπισαϊρ συνεχίζει να υφίσταται… Οι Πειραιώτες θεωρούν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα και ο Άγγλος επιθετικός θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσία του στην ομάδα. Αρχικά υπήρχε η αίσθηση πως το θέμα θα ολοκληρωνόταν την Τετάρτη, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ανακοινώσεις πήραν παράταση για το επόμενο 24ωρο.

Να σημειωθεί ότι η νέα πρόταση του Ολυμπιακού είναι της τάξεως των 3 εκατ. ευρώ (συν πάντα τις 600.000 ευρώ μπόνους επίτευξης συμμετοχών) και η Μπλάκμπερν αναμένεται να πει το πολυπόθητο «ναι».

Πολύ κοντά στον «Ντράγκο»

Μια… ανάσα από την απόκτηση του Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς είναι ο Ολυμπιακός. Οι διαπραγματεύσεις με τη Σεβίλλη και τον Σέρβο αμυντικό συνεχίζονται και το μόνο που απομένει είναι η μείωση των απαιτήσεων των Ανδαλουσιάνων (ζητούν περίπου 1,5 εκατ. ευρώ) για την παραχώρηση του παίκτη. Σε ό,τι αφορά τον Όλοφ Μέλμπεργκ, η περίπτωση του Σουηδού στόπερ είναι αρκετά δύσκολη και οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν έρθει δύο φορές σε επαφή με τη Γιουβέντους. «Τη μία μας είπαν έτσι και την άλλη μας είπαν αλλιώς», λένε στη διοίκηση για το θέμα του διεθνούς άσου. Μάλιστα, ο ιταλικός Τύπος υποστηρίζει ότι ενδιαφέρον για τον Μέλμπεργκ έχει δείξει και ο Παναθηναϊκός, στον οποίο φαίνεται πως θα υπογράψει το επόμενο διάστημα.

Τι ειπώθηκε στη χθεσινή σύσκεψη

Ξεκάθαρη ήταν η άποψη του Ανδρέα Νινιάδη για όλους τους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού, κατά τη χθεσινή σύσκεψη υπό την παρουσία του Σωκράτη Κόκκαλη. Ο αρχισκάουτερ των Πειραιωτών θεωρεί ότι ο Όλοφ Μέλμπεργκ «είναι καλύτερος παίκτης, είναι πιο στόπερ από τον Ντραγκουτίνοβιτς, είναι ηγέτης και, κυρίως, είναι δύο χρόνια μικρότερος», τόνισε, χωρίς να πει ότι δεν κάνει ο Σέρβος αμυντικός της Σεβίλλης. Σύμφωνος με τη γνώμη του Νινιάδη ήταν και ο Τιμούρ Κετσπάγια και υποστήριξε ότι τον θεωρεί έναν από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς της Premier League από τότε που έπαιζε στην Άστον Βίλα.

Σε ό,τι αφορά την επιστροφή του Κριστιάν Λεντέσμα, ο «Νίνι» υποστήριξε ότι ο Αργεντινός δεν θα είναι καθόλου χρήσιμος για την ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όταν του ζητήθηκε να προτείνει κάποιον παίκτη για το χώρο της μεσαίας γραμμής, είπε: «Μα, φυσικά, τον Τέτεϊ. Είχα μιλήσει γι' αυτόν από τον περασμένο Οκτώβριο και επιμένω. Είναι παίκτης ο οποίος θα ταιριάξει απόλυτα στον Ολυμπιακό, που κάνει πάρα πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο, που είναι κοινοτικός με μεταπωλητική αξία γιατί είναι μικρός σε ηλικία και με καριέρα που κάθε χρόνο πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο». Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους στη χθεσινή σύσκεψη ότι η τιμή του Νορβηγού χαφ έχει μεγαλώσει και η Ρόζενμποργκ δεν τον παραχωρεί με λιγότερα από 2,5 εκατ. ευρώ.

Καλή γνώμη για τον Τέτεϊ έχει σχηματίσει και ο Κετσπάγια: «Τον έχω παρακολουθήσει και εγώ μέσα από dvd και είναι αλήθεια ότι έχω σχηματίσει πάρα πολύ καλή άποψη. Είναι φανερό ότι είναι πολύ καλός παίκτης με τεχνικά και φυσικά προσόντα που σπανίζουν για τη θέση και την ηλικία του». Ωστόσο, για τη απόκτηση του 23χρονου άσου απαιτούνται περίπου 3,5 εκατ. ευρώ.

Ο Νινιάδης και ο Κετσπάγια φέρονται, επίσης, να συμφώνησαν για την υπόθεση του Μπομπό, παρότι αυτή τη στιγμή φαίνεται πως «κολλάει». Ο αρχισκάουτερ της ομάδας έπλεξε το εγκώμιο του Βραζιλιάνου επιθετικού, αλλά και ο 41 ετών προπονητής έχει καλή γνώμη για τον παίκτη της Μπεσίκτας. Ο Σωκράτης Κόκκαλης ρώτησε τους δύο άνδρες για την περίπτωση του Λέτο, με τον «Νίνι» κα τον Κετσπάγια να συμφωνούν ότι τα 5 εκατ. ευρώ, που αξιώνει η Λίβερπουλ είναι πάρα πολλά χρήματα. Μάλιστα, ο παλαίμαχος άσος τόνισε ότι με το συγκεκριμένο ποσό μπορει να έρθει ο Μαρκ Γκονζάλες. «Αυτός έπαιζε στη Λίβερπουλ σε πολλά ματς και βέβαια είναι βασικός και αναντικατάστατος στην Primera Division», είπε για τον Χιλιανό αριστερό εξτρέμ της Μπέτις.

Ο κ. Κόκκαλης εμφανίζεται διατεθειμένος να στηρίξει τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος συμφώνησε σε αρκετά ζητήματα με τον Νινιάδη (που εμπιστεύεται ο πρόεδρος), και να πραγματοποιήσει μεταγραφές στο πλαίσιο και τα οικονομικά μεγέθη που κινείται ο Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x