Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Στα πράσινα ο Ένχελααρ!

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Ορλάντο Ένχελααρ. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΝovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο 30χρονος μέσος της Σάλκε προβάρει ήδη την πράσινη φανέλα και απομένουν ορισμένες, τυπικές λεπτομέρειες για να κλείσει οριστικά το θέμα. «», δήλωσε ο Έγκε Γκέραρντ στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Δύσκολα θα γίνει του Κρουζ. Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις στον Ερασιτέχνη.

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Ορλάντο Ένχελααρ. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΝovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο 30χρονος μέσος της Σάλκε προβάρει ήδη την πράσινη φανέλα και απομένουν ορισμένες, τυπικές λεπτομέρειες για να κλείσει οριστικά το θέμα. «Καλύτερος ο ΠΑΟ με Ένχελααρ», δήλωσε ο Έγκε Γκέραρντ στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Δύσκολα θα γίνει του Κρουζ. Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις στον Ερασιτέχνη.

Δεν «χαλάει» με τίποτα…

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση της δεύτερης μεταγραφής του βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Όπως αποκάλυψε χτες ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο Ολλανδός μέσος Ορλάντο Ένχελααρ πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης των «πρασίνων». Σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα «έπαιξε» η επιθυμία να συνεργαστεί εκ νέου με τον Χενκ Τεν Κάτε, κάτι που άλλωστε… διατυμπάνιζε στο περιβάλλον του.

Οι μάνατζερ του 30χρονου άσου έφυγαν από τη χώρα μας και το μόνο που απομένει για να κλείσει η μεταγραφή είναι να περάσει ο παίκτης τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Αυτό θα συμβεί μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ. Τα επόμενα 24ωρα ο Ένχελααρ θα γυρίσει στην Γερμανία για να διευθετήσει ορισμένες λεπτομέρειες με τη Σάλκε και ακολούθως θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα. Πιθανότατα το συμβόλαιό του θα είναι τριετούς διάρκειας, έναντι 1.2εκατ. ευρώ (μαζί με τα μπόνους) ετησίως.

Την Τετάρτη οι «πράσινοι» έλαβαν χτες το έγγραφο της Σάλκε, το οποίο ουσιαστικά άνοιγε το δρόμο για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του διεθνούς άσου (σ.σ. θα κοστίσει περίπου 2.2εκατ. ευρώ).

* Νέα δημοσιεύματα της Ισπανίας ανέφεραν ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει εκ νέου την περίπτωση του Αράνγκο. Ο αριστεροπόδαρος επιθετικός της Μαγιόρκα έχει προταθεί, αρέσει αλλά όπως αναφέρεται η Γκλάντμπαχ έχει τον πρώτο λόγο στην απόκτησή του.

Διστακτικός ο Μέλμπεργκ;

Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής για τον Όλοφ Μέλμπεργκ είναι αντικρουόμενες. Ορισμένες αναφέρουν ότι ο Σουηδός σέντερ μπακ της Γιουβέντους δεν βλέπει με καλό μάτι τη μεταγραφή του σε ελληνική ομάδα, δεν έχει αποδεχτεί καμία πρόταση και προσπαθεί να εξαντλήσει ό,τι προτάσεις έχει από σύλλογο ανώτερου πρωταθλήματος, ενώ άλλες ότι βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό. Λογικά τις επόμενες μέρες θα δοθεί… φως στην υπόθεση.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x