Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Πιάνει λιμάνι

Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις απέμειναν για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Όλοφ Μέλμπεργκ στον Ολυμπιακό. Τα πάντα έχουν διευθετηθεί. Οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν με τη Γιουβέντους, ο Σουηδός αμυντικός συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο και απλά αναμένουμε την επισημοποίηση της μετακίνησής του στον Πειραιά.

Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις απέμειναν για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Όλοφ Μέλμπεργκ στον Ολυμπιακό. Τα πάντα έχουν διευθετηθεί. Οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν με τη Γιουβέντους, ο Σουηδός αμυντικός συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο και απλά αναμένουμε την επισημοποίηση της μετακίνησής του στον Πειραιά.

Θυμίζουμε πως για την επίτευξη της μεταγραφής, ο Ολυμπιακός έβαλε στον τραπεζικό λογαριασμό της «Γιούβε» 2.5εκατ. ευρώ, ένα περισσότερο απ’όσα λέγεται ότι προσέφερε ο Παναθηναϊκός. Ο παίκτης θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο, έναντι 1.5εκατ. ετησίως με μπόνους που θα φτάσουν τις απολαβές του κοντά στα 2εκατ. ευρώ (όσα δηλαδή είχε ζητήσει)!

Παράλληλα, οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι, ώστε ένας ισχυρός αντίπαλος στη διεκδίκηση του 32χρονου να βγει… άθελά του εκτός μάχης. Η πρώην ομάδα του, Άστον Βίλα, μόλις έμαθε ότι οι «μπιανκονέρι» ψάχνουν ομάδα να τον παραχωρήσουν μπήκαν στο κυνήγι της απόκτησής του.

Τα 2.5εκατ. ευρώ, όμως, που είχαν τεθεί σαν τιμή έναρξης των διαπραγματεύσεων κρίθηκαν υπερβολικά από την αγγλική ομάδα. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όχι μόνο δεν προσπάθησε να χαμηλώσει τις απαιτήσεις της «Γηραιάς Κυρίας», αλλά ζήτησε να τον πάρει ελεύθερο! Επομένως τέθηκε εύκολα νοκ- άουτ…

Τελικά, ο Μέλμπεργκ κατέληξε στον Ολυμπιακό. Για να «κλείσει» οριστικά το θέμα πρέπει να μπουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο (θα βρίσκεται στην Ελλάδα τη Δευτέρα). Μέχρι στιγμής στο λιμάνι έχουν φτάσει ορισμένα απαραίτητα έγγραφα από τον μάνατζερ του παίκτη, προκειμένου να τελειώσει και τυπικά το θέμα.

Η καριέρα του Μέλμπεργκ

Χρονολογία Σύλλογος Συμμετοχές (Γκολ)

1995/97 Ντέγκερφος
1998 (μέχρι τον Ιούλιο) ΑΙΚ Σόλνα
1998/2001 Ρασίνγκ Σανταντέρ 98 (0)
2001/2008 Άστον Βίλα 232 (8)
2008/09 Γιουβέντους 27 (2)

Ντάρμπισαϊρ: «Έγινε αυτό που ήθελα»

Ικανοποιημένος ήταν ο Ματ Ντάρμπισαϊρ για τη θετική έκβαση της υπόθεσής του. Ο Ολυμπιακός συμφώνησε έναντι 3 εκατ. ευρώ με την Μπλάκμπερν για την απόκτηση του Άγγλου επιθετικού, ενώ θα οριστεί ένα μπόνους της τάξεως των 500.000 ευρώ αν οι Πειραιώτες μέσα στην επόμενη τριετία κατακτήσουν (έστω και μία φορά) το πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά τον 23χρονο φορ, θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και οι ετήσιες απολαβές του θα φτάσουν τις 500.000 ευρώ. «Έγινε αυτό που ήθελα. Όλα πήγαν καλά. Ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό και αυτό έγινε», είπε ο Ντάρμπισαϊρ, ο οποίος αναμένεται τη Δευτέρα στην Ελλάδα για να υπογράψει και την Τρίτη θα πάει στο Ζέεφελντ για να ενσωματωθεί στην αποστολή των «ερυθρόλευκων».

Λέτο: «Δεν θα με αγοράσει ο Ολυμπιακός!»

Αρνητική τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση του Σεμπαστιάν Λέτο για τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει η «SportDay», πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες ενημέρωσαν τον παίκτη πως δεν πρόκειται να πληρώσουν τα χρήματα που ζητάει η Λίβερπουλ και ότι επιμένουν να τον πάρουν δανεικό με οψιόν αγοράς, κάτι που έχει αποκλειστεί από τον αγγλικό σύλλογο.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έλεγε χθες ότι «ο Ολυμπιακός δεν θα με αγοράσει και είμαι πολύ στεναχωρημένος για αυτό, αφού ήθελε να μείνω και πίστευα ότι θα βρεθεί μια λύση. Πέρασα μια πολύ καλή σεζόν στην Ελλάδα, ήθελα να μείνω, αλλά πλέον καταλαβαίνω ότι τελείωσαν όλα και πρέπει να βρώ άλλη ομάδα για να συνεχίσω την καριέρα μου».

Παρουσίασε τον Κετσπάγια ο Κόκκαλης

Παρουσία του Σωκράτη Κόκκαλη πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ολυμπιακός. Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ παρουσίασε στους παίκτες τον Τιμούρ Κετσπάγια και τους ζήτησε σκληρή δουλειά, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη φέτος.

Στη συνέχεια, ο κ.Κόκκαλης πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και συνάντησε τον Γιάννη Χρυσικόπουλο για τα τρέχοντα μεταγραφικά ζητήματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x