Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Αποθέωση στον «μπόμπερ»!

«Εκρήξεις» ενθουσιασμού και ικανοποίησης στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»! Περίπου πέντε χιλιάδες φίλοι του Άρη κατέκλεισαν για ακόμη μια φορά τον εξωτερικό χώρο και υποδέχτηκαν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους, Σεμπαστιάν Αμπρέου. Ο Ουρουγουανός επιθετικός έφτασε στη Θεσσαλονίκη και γνώρισε την απόλυτη αποθέωση από τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων». «Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα και αυτό με γεμίζει με ακόμη περισσότερες ευθύνες για να πετύχουμε τους στόχους», οι πρώτες δηλώσεις του διεθνούς στράικερ.

«Εκρήξεις» ενθουσιασμού και ικανοποίησης στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»! Περίπου πέντε χιλιάδες φίλοι του Άρη κατέκλεισαν για ακόμη μια φορά τον εξωτερικό χώρο και υποδέχτηκαν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους, Σεμπαστιάν Αμπρέου. Ο Ουρουγουανός επιθετικός έφτασε στη Θεσσαλονίκη και γνώρισε την απόλυτη αποθέωση από τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων».

Ο Αμπρέου με μία σημαία της Ουρουγουάης στα χέρια δεν σταμάτησε να χαιρετάει τον κόσμο που τον παρότρυνε να σκοράρει πολλά γκολ με την φανέλα του Άρη. Από νωρίς ξεκίνησαν οι… πανηγυρισμοί προς το πρόσωπου του νέου μεταγραφικού αποκτήματος για την ομάδα του Αρη. Μόλις μαθεύτηκε, ότι ο Ουρουγουανός επιθετικός θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη μέσω Φρανκούρτης, ομογενείς οπαδοί των «κίτρινων», έσπευσαν στο αεροδρόμιο της γερμανικής πόλης, για να αποθεώσουν τον Αμπρέου. Η λατρεία για τον «Loco» δεν σταμάτησε εδώ, αφού μόλις πάτησε το πόδι του στα αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», επικράτησε πανδαιμόνιο… Περίπου πέντε χιλιάδες οπαδοί του Αρη κατέκλεισαν το χώρο, δημιουργώντας τρομερή ατμόσφαιρα.

Πάντως, άτυχοι στάθηκαν όσοι ήθελαν να ακούσουν τις πρώτες δηλώσεις του 33χρονου επιθετικού επί ελληνικού εδάφους, αφού ο Ουρουγουανός, ο οποίος έμεινε έκπληκτος από την εικόνα που αντίκρισε, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο για να κατευθυνθεί προς το ξενοδοχείο…

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με την υποδοχή του κόσμου. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα και αυτό με γεμίζει με ακόμη περισσότερες ευθύνες για να πετύχουμε τους στόχους», τόνισε αρχικά ο δεύτερος σκόρερ της εθνικής Ουρουγουάης και συνέχισε αναφερόμενος στους στόχους του με τον Άρη:

«Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος και πεπεισμένος ότι η επόμενη χρονιά θα είναι καλή. Θεωρώ ότι πήρα τη σωστή απόφαση. Οι πρώτες πληροφορίες που είχα για την ομάδα δεν ήταν ποδοσφαιρικού επιπέδου, αλλά οπαδικού. Ήξερα ότι φίλαθλοι έχουν απαιτήσεις, ακολουθούν και στηρίζουν συνέχεια τους παίκτες. Στη συνέχεια έψαξα από το ίντερνετ να μάθω μερικά πράγματα για τον Άρη και τι μεταγραφές έχουμε κάνει».

Όσον αφορά το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, απάντησε με ειλικρίνεια πως: «Σίγουρα υπήρχαν και άλλες προτάσεις για να πάω. Ο σεβασμός και η σοβαρότητα, όμως, που με προσέγγισαν οι άνθρωποι του Άρη με κέρδισε, αλλά και μια προσωπική σχέση με τον Ντονατο, τον οποίο ξέρω από τη κοινή μας παρουσία στην Λα Κορούνια, με βοήθησε πάρα πολύ για να πάρω την απόφαση».

Από εκεί και πέρα, το Σάββατο στις 11:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του διεθνή επιθετικού από την ΠΑΕ Αρης. Στη συνέχεια ο «Loco», θα αναχωρήσει για την πατρίδα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x