Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Μένουν οι ανακοινώσεις

Κοινό σημείο επαφής με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη βρέθηκε και η ΑΕΚ είναι πλέον μια «ανάσα» από την αγορά του Γρηγόρη Μάκου. Στην «Ένωση» υπάρχει ικανοποίηση για την τελική έκβαση της υπόθεσης και αισιοδοξούν ότι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση του νεαρού μέσου. Δεν πάει πουθενά ο .

Κοινό σημείο επαφής με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη βρέθηκε και η ΑΕΚ είναι πλέον μια «ανάσα» από την αγορά του Γρηγόρη Μάκου. Στην «Ένωση» υπάρχει ικανοποίηση για την τελική έκβαση της υπόθεσης και αισιοδοξούν ότι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση του νεαρού μέσου.

Καταλυτικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών έπαιξε ο συμβιβασμός του «δικεφάλου» στις προϋποθέσεις που είχε θέσει ο Πανιώνιος. Οι δόσεις «Κωτσόβολου» που είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων» δεν υφίσταται στη συγκεκριμένη υπόθεση, μια και οι ιθύνοντες των «κίτρινων» δέχτηκαν να ξοφλήσουν το ποσό σε δύο ισόποσες δόσεις. Συνολικά το κόστος της μεταγραφής του Μάκου αγγίζει τις 800.000 ευρώ και 25% ποσοστό ενδεχόμενης, μελλοντικής μεταπώλησης.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Λεονάρντο, ο Βραζιλιάνος μέσος του Λεβαδειακού θέλει να ενταχθεί στο ρόστερ της ΑΕΚ. Σύντομα αναμένεται να τα πουν ο Νίκος Θανόπουλος και ο Γιάννης Κομπότης για το παραπάνω ζήτημα. Οι διοικούντες την «Ένωση» περιμένουν να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος θα αποφασίσει ποιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να παραχωρηθούν ως δανεικοί στους Βοιωτούς. Δεδομένου ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν έμψυχα ανταλλάγματα, δεν αποκλείεται η μεταγραφή του 22χρονου παίκτη να κοστίσει περίπου 400.000 ευρώ.

Τέλος ο Φυσέκης

Το μέλλον της καριέρας του μακριά από την ΑΕΚ σκέφτεται από την Παρασκευή ο Γιάννης Φυσέκης. Ο νεαρός τερματοφύλακας δεν κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στην πρώτη ομάδα και συνέπεια αυτού ήταν να του λυθεί το συμβόλαιο: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Γιάννη Φυσέκη. Η διοίκηση της ομάδας εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρει η ανακοίνωση της «Ένωσης».

Θα «τραβήξει» του Ογκαράρου

Με την άφιξη του Ντούσαν Μπάγεβιτς θα δρομολογηθούν εξελίξεις στην ΑΕΚ και για την απόκτηση του δεξιού μπακ. Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Γκεόργκε Ογκαράρου, ο οποίος εμφανίζεται διατεθειμένος να δεχθεί ένα χαμηλό συμβόλαιο αλλά με μεγαλύτερη χρονική διάρκεια. Ο 29χρονος αμυντικός εκτιμά ότι θα μείνει ελεύθερος από τον Άγιαξ, με τον οποίο η συγκεκριμένη ιστορία αναμένεται να τραβήξει αρκετά.

Ο διεθνής Ρουμάνος δήλωσε στη «ProSport»: «Γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, είμαι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και σαφώς θα ήταν μια ενδιαφέρουσα προοπτική. Δεν υπάρχει, όμως, επίσημη πρόταση, όποτε δεν μπορώ να πω περισσότερα. Με το θέμα αυτό ασχολείται ο εκπρόσωπός μου, ο οποίος θα με ενημερώσει αν προκύψει κάτι επίσημο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x