Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Τα βρήκε με Φιλομένο

Ακόμη μία μεταγραφή πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ. Ο επιθετικός που φαινόταν πως θα «κλείσει» αυτές τις μέρες δεν είναι κάποιος από τους παίκτες που ακουγόταν, αλλά ο Λούσιο Φιλομένο, που συμφώνησε χθες(19/6) αργά το βράδυ με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Ποια τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής. Τι συζήτησαν στη συνάντηση της Παρασκευής οι Ζαγοράκης, Βρύζας και Γεωργιάδης.

Ακόμη μία μεταγραφή πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ. Ο επιθετικός που φαινόταν πως θα «κλείσει» αυτές τις μέρες δεν είναι κάποιος από τους παίκτες που ακουγόταν, αλλά ο Λούσιο Φιλομένο. Μπορεί να είχε βγει προς τα έξω πριν καιρό πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον πρώην παίκτη του Αστέρα Τρίπολης από τον «Δικέφαλο του Βορρά», όμως τον τελευταίο χρονικό διάστημα δεν προέκυπτε από κάπου πως εξετάζεται ξανά αυτή η λύση.

Όμως, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος κινήθηκε με απόλυτη μυστικότητα και ολοκλήρωσε τη μεταγραφή αργά χθες(19/6) το βράδυ και ο 29χρονος επιθετικός θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο από το οποίο θα λαμβάνει 300.000 ευρώ ετησίως. Ο ΠΑΟΚ έψαχνε έναν περιφερειακό επιθετικό και τέτοιος είναι ο Φιλομένο, αλλά βέβαια μπορεί να ανταπεξέλθει αγωνιζόμενος και στην κορυφή της επίθεσης. Την περυσινή σεζόν ο Αργεντινός έβαλε 9 γκολ σε 27 εμφανίσεις με τον Αστέρα Τρίπολης και φέτος πέτυχε 7 γκολ σε 26 συμμετοχές.


Και τώρα αριστερός μπακ

Για περισσότερη από μιάμιση ώρα τα είπαν χθες οι Θοδωρής Ζαγοράκης, Ζήσης Βρύζας και Γιώργος Γεωργιάδης. Θέμα συζήτησης είναι τα μεταγραφικά και οι παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ με προτεραιότητα πλέον να είναι η απόκτηση ενός αριστερού μπακ, καθώς για την επίθεση «έκλεισε» ο Φιλομένο. Παρών δεν ήταν ο Φερνάντο Σάντος και ούτε επικοινώνησε τηλεφωνικά, διότι θεωρήθηκε πως δεν υπήρχε λόγος, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ενημερωμένος για τα θέματα που «τρέχουν» και βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Ζήση Βρύζα.

Η κουβέντα πήγε και στον Βιτόλο, αλλά δεν βγήκε κάποιο νέο. Για αυτό το θέμα το μόνο που κάνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι υπομονή μέχρι να μείνει ελεύθερος ο Ισπανός μέσος από την Σανταντέρ.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x