Stoiximan Super League

ΠΑΟ: «Ναυάγιο» με Ενχελααρ!

Είναι, πλέον, οριστικό! Η μεταγραφή του Ορλάντο Ενχελααρ στον Παναθηναϊκό οδηγήθηκε σε «ναυάγιο». Ο Ολλανδός μέσος προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην Αϊντχόφεν, για οικογενειακούς λόγους και παρά τις προσπάθειες του Χενκ Τεν Κάτε να τον μεταπείσει, η υπόθεση πήρε αρνητική τροπή για το «τριφύλλι». «Υπάρχει χρόνος και χρήμα. Το μοναστήρι να’ ναι καλά», ο Νίκος Πατέρας.

Είναι, πλέον, οριστικό! Η μεταγραφή του Ορλάντο Ενχελααρ στον Παναθηναϊκό οδηγήθηκε σε «ναυάγιο». Ο Ολλανδός μέσος προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην Αϊντχόφεν, για οικογενειακούς λόγους και παρά τις προσπάθειες του Χενκ Τεν Κάτε να τον μεταπείσει, η υπόθεση πήρε αρνητική τροπή για το «τριφύλλι».

Οι Ολλανδοί έκαναν καλύτερη προσφορά στη Σάλκε (4 εκατομμύρια, αντί για 2,2 που έδινε ο Παναθηναϊκός), αλλά και στον ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος θα βρεθεί στην πατρίδα του, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με την PSV.

«Χτυπάει» Σισέ!

Χωρίς μεγάλα λόγια και τυμπανοκρουσίες, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει την υπέρβαση με την απόκτηση ενός φορ εγνωσμένης αξίας. Ξεκαθαρίζουμε εξ αρχής ότι πλέον δεν τίθεται θέμα με τον Χούλιο Κρουζ. Από τα ονόματα που ακούγονται και φαίνεται να έχουν πέσει στο τραπέζι είναι του Τζιμπρίλ Σισέ. Το «αγκάθι» στην περίπτωση του Γάλλου φορ είναι το υψηλό κασέ και η επιθυμία του να παίξει σε ομάδα ανώτερου πρωταθλήματος. Το ελληνικό δεν το ξεγράφει, αλλά είναι μακριά από τις προτιμήσεις του.

Παράλληλα, το κασέ του κυμαίνεται στα 3εκατ. ευρώ και οι απαιτήσεις της Μαρσέιγ κοντά στα 10εκατ. ευρώ. Οι «πράσινοι», όμως, θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις να βρουν λύση και να τον πάρουν στην Παιανία. Εφόσον δεν τα καταφέρουν, υπάρχουν έτοιμες οι γνωστές εναλλακτικές λύσεις. Ο Αντούριθ δεν έχει σταματήσει να ενδιαφέρει αλλά το θέμα έχει «παγώσει» τις τελευταίες μέρες (η Μαγιόρκα θέλει περίπου 6εκατ. ευρώ), ενώ ο Λούκας Μπάριος της Κόλο Κόλο συνεχίζει να βρίσκεται στα υπ’ όψη. Ο Χουάν Ρότσα έχει σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος κοστολογείται γύρω στα 6εκατ. ευρώ.

Αγοράζει Πουιγκρενιέ

Καθοριστικές αναμένονται οι επόμενες ημέρες για το θέμα της απόκτησης του Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ. Πλέον στον Παναθηναϊκό έχουν ανοίξει νέο κύκλο επαφών με τη Ζενίτ, μια και οι Ρώσοι αποφάσισαν να πουλήσουν τον Γάλλο σέντερ μπακ και όχι να τον δώσουν δανεικό. Οι αρχικές τους απαιτήσεις είναι κοντά στα 3εκατ. ευρώ, όμως οι «πράσινοι» θεωρούν πως με την κατάλληλη προσέγγιση θα πέσουν στα 2.5εκατ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x