Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Μέχρι τη Δευτέρα του Μάκου

Τη Δευτέρα, εκτός απροόπτου, θα τελειώσει θετικά το θέμα Μάκου στην ΑΕΚ. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η μεταγραφή του Λεονάρντο από τον Λεβαδειακό. Ανεπίσημη κρούση για τον Εντίνιο ένα στην «Ενωση» η Παρί Σεν Ζερμέν. Στο ακουστικό του Μάρκοβιτς, που θέλει οπωσδήποτε να αγωνιστεί στην ΑΕΚ.

Τη Δευτέρα, εκτός απροόπτου, θα τελειώσει θετικά το θέμα Μάκου στην ΑΕΚ. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η μεταγραφή του Λεονάρντο από τον Λεβαδειακό. Ανεπίσημη κρούση για τον Εντίνιο ένα στην «Ενωση» η Παρί Σεν Ζερμέν. Στο ακουστικό του Μάρκοβιτς, που θέλει οπωσδήποτε να αγωνιστεί στην ΑΕΚ.

Τη Δευτέρα του Μάκου, ακολουθεί ο Λεονάρντο

Μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται κλείσει θετικά η υπόθεση του Γρηγόρη Μάκου. Ο Πανιώνιος θα πάρει τελικά 800. 000 ευρώ, όμως αυτό το ποσό δεν θα καταβληθεί με δόσεις, αλλά θα δοθούν ταχύτερα τα χρήματα. Σειρά θα πάρει τις επόμενες ημέρες το θέμα του Λεονάρντο. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μέσου λήγει το καλοκαίρι του 2010 και είναι πιθανόν εκτός από μετρητά να δοθούν και έμψυχα ανταλλάγματα στον Λεβαδειακό.

Παρί για Εντίνιο

Ανεπίσημη κρούση για τον Εντίνιο έκανε στην ΑΕΚ η Παρί Σεν Ζερμέν. Συγκεκριμένα, διαμεσολαβητής που λειτουργεί για λογαριασμό της γαλλικής ομάδας ρώτησε την «Ένωση» για τον Πορτογάλο επιθετικό που είναι υπό παραχώρηση και κοστολογείται 1,5 εκατ. ευρώ. Αυτό που απομένει, είναι να δούμε εάν το ενδιαφέρον θα εκφραστεί και επίσημα τις επόμενες ημέρες, για να φανεί ποιες είναι οι πιθανότητες να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές.

Πριν λίγες εβδομάδες ο 27χρονος παίκτης είχε πει πως είναι ενήμερος για ενδιαφέρον της Παρι και είχε τονίσει πως θέλει να φύγει από την ΑΕΚ. Είναι ξεκάθαρο πως ο «δικέφαλος» θέλει να τον πουλήσει παίκτη και όχι να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού. Ούτε βεβαίως υπάρχει διάθεση να τον αφήσει ελεύθερο.

Στο ακουστικό του ο Μάρκοβιτς

Η επιθυμία του Μάριαν Μάρκοβιτς να αγωνιστεί στην ΑΕΚ είναι δεδομένη και εκφράστηκε μέσω δηλώσεων στη «SportDay», όμως θα πρέπει να περιμένει λίγες ημέρες για να μάθει εάν τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στην «Ένωση».

«Είχα μια επικοινωνία με άνθρωπο της ΑΕΚ και μας ενημέρωσε ότι δεν έχουν διαθέσιμες θέσεις για ξένους. Έτσι θα πρέπει να συζητηθεί το θέμα του Μάρκοβιτς τη Δευτέρα για να ληφθούν αποφάσεις για τους ξένους που θα διατηρηθούν στην ΑΕΚ. Την Τρίτη ή την Τετάρτη θα γνωρίζουμε αν γίνει κίνηση για την απόκτηση του Μάρκοβιτς», δήλωσε στη «SportDay» ο Ντάρκο Βούγιοβιτς που είναι μάνατζερ του Σέρβου δεξιού μπακ.

Η περίπτωση του πρώην παίκτη του Ερυθρού Αστέρα χαρακτηρίζεται ως καλή, αλλά δεν είναι η μοναδική που εξετάζουν οι «κιτρινόμαυροι». Υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Ογκαράρου που αγωνίζεται στην ίδια θέση, όμως δεν είναι σίγουρο ότι ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος από τον Άγιαξ και το κασέ το για τα δεδομένα της ΑΕΚ είναι υψηλό.

Αρχικά θα γίνει πρόταση για τριετές συμβόλαιο με 250.000 ευρώ συν μπόνους για ετήσιες αποδοχές. Είναι πιθανόν η διάθεση των «κιτρινόμαυρων» για τριετής συνεργασία να αποδειχθεί αβαντάζ για αυτήν την περίπτωση. Στα υπ’ όψιν βρίσκεται και ο 21χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ της Λανς, Έλντερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x