Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Με 3 εκατ. ευρώ είναι δικός του

Σε καλό δρόμο βρίσκεται το θέμα Λέτο για τον Ολυμπιακό. Η Λίβερπουλ έχει ρίξει τις απαιτήσεις στα 3 εκατ. ευρώ και πλέον οι πιθανότητες απόκτησης του Αργεντινού μέσου έχουν αυξηθεί αρκετά. Τους Μπεναγιούν, Βορονίν πρότεινε η αγγλική ομάδα. Πως αντιδρούν στον Πειραιά. Στην επίθεση είναι πιθανόν να γίνει η μεταγραφή «μπαμ». Ποια ονόματα παίζουν. οι Πειραιώτες πετάνε για το Ζέεφελντ της Αυστρίας όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται το θέμα Λέτο για τον Ολυμπιακό. Μπορεί η Λίβερπουλ να μην εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο του εκ νέου δανεισμού στους «ερυθρόλευκους» με οψιόν αγοράς, αλλά και στο να υπάρξει συνιδιοκτησία, όμως έχει ρίξει τις απαιτήσεις της. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως» ο παίκτης πωλείται 3 εκατ. ευρώ και φαίνεται πως το μπαλάκι είναι πλέον στην ελληνική πλευρά.

Επιπλέον, η αγγλική ομάδα είπε στον Ολυμπιακό πως είναι διαθέσιμοι προς πώληση και άλλοι δύο παίκτες της, αλλά με υψηλότερο κασέ και συγκεκριμένα κοντά στα 5 εκατ. ευρώ. Οι δύο αυτοί παίκτες είναι ο πλάγιος χαφ- εξτρέμ Γιόσι Μπεναγιούν που αγωνίζεται στους «κόκκινους» από το 2007 και ο δεύτερος είναι ο Αντρέι Βορονίν, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε ως δανεικός στη Χέρτα, πετυχαίνοντας 11 γκολ σε 20 παιχνίδια. Ο Ουκρανός είχε απασχολήσει παλαιότερα τον Ολυμπιακό, αλλά δύσκολα θα συμβεί κάτι τώρα, όπως και με τον Μπεναγιούν.

Πάντως, σε ερώτηση που έγινε στον Κόκκαλη από τους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος του συνεδρίου της Θύρας 7 για το αν θα παραμείνει ο Λέτο απάντησε χαμογελώντας: «Δεν ξέρω» και όταν του ζητήθηκε να αναφερθεί γενικότερα στα μεταγραφικά, είπε: «Δεν μπορώ να πω ονόματα. Με τις δύο κινήσεις ενισχυθήκαμε και θα έχουμε την ηρεμία για να προχωρήσουμε στις επόμενες χωρίς βιασύνη».

Ο Τετεϊ, ο Λεντέσμα και η «βόμβα»

Τα δεδομένα είναι γνωστά για τον Λεντέσμα. Ο Αργεντινός θέλει νέο συμβόλαιο και ο Ολυμπιακός θέλει να τον πουλήσει και θα συμβεί κάτι τέτοιο εφόσον έρθει κάποια καλή πρόταση. Όσο πάντως, δεν υπάρχει κάτι δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος για το θέμα του «λύκου». Αφού δεν έχουμε εξελίξεις σε αυτήν την περίπτωση, παραμένει στην επικαιρότητα και το θέμα Τέτεϊ. Σε ότι αφορά τον Κάλστρομ, που είναι ακριβός και τον θέλει ο Κετσπάγια, οι «ερυθρόλευκοι» υποστηρίζουν πως δεν έχουν κάνει κάποια κίνηση.

Η απόκτηση του Μέλμπεργκ αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό, όμως κάποιοι θεωρούν πως η μεταγραφή «μπαμ» θα γίνει στην επίθεση. Κυκλοφορούν φήμες για Μοριέντες, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι μέχρι στιγμής, ενώ στην Ισπανία επιμένουν για Σεβαντόν. Ίσως εμφανιστούν ξανά στην επιφάνεια οι Καβάνι και Βάνγκερ Λοβ.

Μάλιστα στη χθεσινή πρώτη προπόνηση του με τη νέα του ομάδα, ο Κετσπάγια προτίμησε το 4-4-2 και έχοντας μόνο τους Ντιόγο και Μήτρογλου για την επίθεση, αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τους Μπελούτσι και Όσκαρ στην επίθεση. Βεβαίως, έλειπε και ο Ντέρμπισαϊρ. Στην μία ομάδα ήταν οι Γκαλίτσιος, Ντομί, Τοροσίδης, Μπράβο (οι δύο τελευταίοι στο κέντρο της άμυνας), Γ. Παπαδόπουλος, Γκαλέτι, Βασιλόγιαννης, Οσκαρ, Ντιόγο και στην άλλη οι Πάντος, Λεονάρντο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος. Κατσικογιάννης, Ντουντού, Ζαϊρί, Μπελούτσι, Μήτρογλου.

Ο Κετσπάγια μίλησε χθες στους παίκτες του Ολυμπιακού, ξεκαθαρίζοντας πως πρώτος στόχος είναι είναι η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. «Να έχουμε όλοι μία καλή χρονιά και να είμαστε υγιείς. Στόχος μας είναι να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, να αποφύγουμε αυτά που έγιναν πέρσι, όταν εγώ ήμουν αντίπαλος. Δεν πρέπει να βγούμε εκτός στόχων. Πρώτα λοιπόν πρέπει να πετύχουμε αυτό τον στόχο και στη συνέχεια γνωρίζετε ότι θέλουμε να πάρουμε και το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο», είπε και συνέχισε:

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να είναι πάντα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει να είμαστε έτοιμοι και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Θα μάθουμε σύντομα και την κλήρωση για τον πρώτο μας αντίπαλο και θα ετοιμαστούμε. Θέλω να είμαστε σοβαροί και να δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις. Μόνον έτσι μπορούμε να πετύχουμε. Δεν μου αρέσουν τα πολλά και μεγάλα λόγια και το ίδιο πιστεύω και για σας».

Έρχονται και υπογράφουν

Αύριο(22/6) θα έρθει στην Ελλάδα ο Όλοφ Μέλμπεργκ για να υπογράψει το συμβόλαιο του και να παρουσιαστεί, καθώς ο Σουηδός αμυντικός ήταν στον γάμο ενός φίλου του. Η απόκτηση του Ντέρμπισαϊρ ανακοινώθηκε, αλλά ο Άγγλος επιθετικός δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιο του και αυτό θα γίνει επίσης αύριο.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x