Stoiximan Super League

Φιλομένο: «Έρχομαι σε μεγάλη ομάδα»

Περιχαρής για την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ ήταν ο Λούσιο Φιλομένο στις δηλώσεις που έκανε στη «SportDay». «Χαίρομαι πραγματικά που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός επιθετικός. Τον Μίρκο Σαβίνι στέλνουν στους Θεσσαλονικείς οι Ιταλοί.

Περιχαρής για την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ ήταν ο Λούσιο Φιλομένο στις δηλώσεις που έκανε στη «SportDay». «Χαίρομαι πραγματικά που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός επιθετικός. Τον Μίρκο Σαβίνι στέλνουν στους Θεσσαλονικείς οι Ιταλοί.

«Όσο γίνεται ψηλότερα»

Απόλυτα ικανοποιημένος για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ (σ.σ. απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις) εμφανίστηκε με δηλώσεις του στη «SportDay» ο Λούσιο Φιλομένο. Ο Αργεντινός επιθετικός απ’ το Μπουένος Άιρες όπου βρίσκεται δεν θέλησε να πει μεγάλα λόγια και να σταθεί σε υποσχέσεις για τίτλους, όμως τόνισε πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να φτάσει ο «δικέφαλος» του Βορρά όσο το δυνατόν ψηλότερα.

«Χαίρομαι πραγματικά που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Αυτός ήταν και ο στόχος μου εξάλλου. Από εδώ και πέρα, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα. Δεν θα πω εγώ ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα ή το Κύπελλο ή θα βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Δεν μπορώ να δώσω τέτοιες υποσχέσεις. Το μόνο που λέω είναι ότι θα δουλέψω πάρα πολύ και θα προσπαθήσω μαζί με τους συμπαίκτες μου να φθάσουμε τον ΠΑΟΚ όσο γίνεται ψηλότερα.

Η ομάδα εξαρτάται από την απόδοση πολλών παικτών και όχι ενός. Γι’ αυτό που χαίρομαι είναι ότι θα παίξω στη Θεσσαλονίκη και στην Τούμπα που θυμίζει περισσότερο από κάθε άλλο γήπεδο την ατμόσφαιρα που δημιουργείται και εδώ στην Αργεντινή. Ένιωθα παράξενα όταν έπαιζα σε αυτό το γήπεδο και τώρα ανυπομονώ να έρθω εκεί και να ξεκινήσω τη δουλειά με την ομάδα».

Στέλνουν Σαβίνι

Τον Μίρκο Σαβίνι στέλνουν τα ιταλικά ΜΜΕ στον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς είχαν ασχοληθεί και την περσινή σεζόν με την περίπτωση του Ιταλού αριστερού μπακ και απ’ ότι φαίνεται εξακολουθούν να καλοβλέπουν την περίπτωσή του.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής που πέρυσι έπαιξε στην Παλέρμο και αυτή τη χρονική στιγμή είναι ελεύθερος. Το όνομα του Σαβίνι είναι γνωστό από πέρυσι όταν και πάλι ο ΠΑΟΚ μέσα στον Αύγουστο είχε ενδιαφερθεί για τον παίκτη, ο οποίος είναι γνωστός του Βρύζα από την περίοδο 2004-2005, τότε που βρέθηκαν μαζί στη Φιορεντίνα. Ο Σαβίνι που έχει ύψος 1.82, ξεκίνησε από την ερασιτεχνική Λοντιτζιάνι όπου και έπαιξε από το 1996 έως το 2000. Την επόμενη διετία φόρεσε τα χρώματα της Φερμάνα για να ακολουθήσουν δύο σεζόν και 45 συμμετοχές με την Ασκολι. Την περίοδο 2004-2005 έπαιξε 31 φορές με τη Φιορεντίνα και ακολούθησε μία τετραετία με τη Νάπολι. Σε αυτό το διάστημα αγωνίστηκε σε 72 παιχνίδια. Πέρυσι στην Παλέρμο είχε 11 συμμετοχές και έμεινε ελεύθερος.

Πάντως οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ δεν αγχώνονται για τη θέση αυτή η οποία όπως όλα δείχνουν θα είναι και η τελευταία χρονικά.

• Ρουμανικά Μέσα Ενημέρωσης έγραφαν χθες ότι η Κλουζ, που έχει μεταγραφική συνεργασία με την Πόρτο, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βιεϊρίνια.

Μιλάει ο Ζαγοράκης

Συνέντευξη Τύπου με σκοπό να απευθυνθεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ θα παραχωρήσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης λίγες ημέρες πριν ή μετά την 1η Ιουλίου όπου έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είναι οργισμένος για τις επιθέσεις που δέχεται σχετικά με τη συνεργασία με τον Βασίλη Γκαγκάτση και σκοπεύει να δώσει τις απαντήσεις του, αλλά και να μιλήσει για άλλα θέματα όπως αυτό των μεταγραφών.

Φεύγουν τα «τσουχτερά» διαρκείας

Με την πώληση 4.953 εισιτηρίων διαρκείας έκλεισε η εβδομάδα στον ΠΑΟΚ και υπάρχει ικανοποίηση για το νούμερο αυτό δεδομένου πως διανύουμε ακόμα τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού. Μπορεί οι αντίστοιχες περσινές τέτοια εποχή να είχαν φτάσει τα 5.790 διατεθειμένα εισιτήρια διαρκείας, όμως τότε είχαν μεσολαβήσει 35 ημέρες απ’ την ημέρα έναρξής διάθεσής του, ενώ φέτος η διάθεση ξεκίνησε στις 6 Ιουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες τα εισιτήρια που φεύγουν πιο πολύ από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι τα ακριβά.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x