Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Βεβαιότητα για Νασούτι

Σίγουροι πως θα ολοκληρώσουν τη μεταγραφή Νάσούτι είναι στον Άρη. Οι «κίτρινοι» επικοινώνησαν χθες με τον παίκτη και πιστεύουν πως τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί η απόκτηση του 27χρονου αμυντικού της Μπάνφιλντ. Πάντως, υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις. Αντιθέτως, δύσκολα θα γίνει του Μαρκές.

Αισιόδοξοι πως το θέμα Νασούτι θα κλείσει θετικά- ίσως και μέχρι αύριο- είναι στον Άρη. Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που έκαναν λόγο για παραμονή του Αργεντινού αμυντικού στην Μπάνφιλντ ανησύχησαν τους «κίτρινους» και επικοινώνησαν χθες(20/6) με τον παίκτη. Θεωρούν πως θα υπάρξει θετική κατάληξη στο συγκεκριμένο θέμα, είναι διατεθειμένοι να κάνουν ότι μπορούν για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή, αλλά και σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό, τονίζουν πως έχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις.

Ο 27χρονος παίκτης αγωνίστηκε σε όλο το ενενηντάλεπτο κόντρα στην Αρχεντίνος Τζούνιορς, όπου η Μπάνφιλντ ήρθε ισόπαλη(1-1). Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί τελικά αυτή η μεταγραφή θα είναι η πέμπτη μετά από αυτές των Γκαρσιάν, Ναφτί, Αμπρέου και Αράνο.

Δυσκολεύει του Μαρκές

Μειώθηκαν οι πιθανότητες απόκτησης του Φερνάντο Μαρκές από τον Άρη. Ο Ισπανός πρώην μέσος του Ηρακλή ανέβασε τις οικονομικές του απαιτήσεις, ώστε να δεχθεί να υπογράψει το συμβόλαιο που του προτάθηκε με τους ειδικούς όρους για τα πειθαρχικά παραπτώματα, στηριζόμενος και στο ενδιαφέρον των άλλων ομάδων. Μάλιστα, τον έχει δελεάσει η πρόταση της Σέλτικ, που είναι καλύτερη οικονομικά από αυτή του Άρη.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x