Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα»!

Και οι μεταγραφές στον Άρη συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς! Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα (21/6) μέσω της ιστοσελίδας της την απόκτηση των Ομάρ Ερνάντεθ Γκαρθία και Ίαν Ντέιλι για τα δύο επόμενα χρόνια.

Και οι μεταγραφές στον Άρη συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς! Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα (21/6) μέσω της ιστοσελίδας της την απόκτηση των Ομάρ Ερνάντεθ Γκαρθία και Ίαν Ντέιλι για τα δύο επόμενα χρόνια.

Ο Ομάρ Χερνάντεθ Γκαρσία είναι γεννημένος στις 2 Ιουνίου του 1988, έχει ύψος 1.80μ. και είναι 74 κιλά. Eίναι διεθνής με την εθνική Νέων της Ισπανίας και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Ο Ίαν Ντέιλι έχει γεννηθεί στις 20 Μαρτίου του 1990 έχει ύψος 1.79μ. και είναι 73 κιλά. Eίναι διεθνής με την Νέων της Ιρλανδίας και παίζει είτε ως μεσοεπιθετικός είτε ως σέντερ φορ. Έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Σίτι και φέτος βρισκόταν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή με την UNDER19 της Εθνικής Ισπανίας Omar Hernandez Garcia και του διεθνή με την UNDER19 της Ιρλανδίας Ian Daly. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια».

Βεβαιότητα για Νασούτι

Αισιόδοξοι πως το θέμα Νασούτι θα κλείσει θετικά- ίσως και μέχρι αύριο- είναι στον Άρη. Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που έκαναν λόγο για παραμονή του Αργεντινού αμυντικού στην Μπάνφιλντ ανησύχησαν τους «κίτρινους» και επικοινώνησαν χθες (20/6) με τον παίκτη. Θεωρούν πως θα υπάρξει θετική κατάληξη στο συγκεκριμένο θέμα, είναι διατεθειμένοι να κάνουν ότι μπορούν για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή, αλλά και σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό, τονίζουν πως έχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις.

Ο 27χρονος παίκτης αγωνίστηκε σε όλο το ενενηντάλεπτο κόντρα στην Αρχεντίνος Τζούνιορς με την οποία η Μπάνφιλντ ήρθε ισόπαλη (1-1). Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί τελικά αυτή η μεταγραφή θα είναι η έβδομη μετά από αυτές των Γκραρσιάν, Ναφτί, Αμπρέου, Αράνο, Ερνάντεθ και Ντέιλι.

Δυσκολεύει του Μαρκές

Μειώθηκαν οι πιθανότητες απόκτησης του Φερνάντο Μαρκές από τον Άρη. Ο Ισπανός πρώην μέσος του Ηρακλή ανέβασε τις οικονομικές του απαιτήσεις, ώστε να δεχθεί να υπογράψει το συμβόλαιο που του προτάθηκε με τους ειδικούς όρους για τα πειθαρχικά παραπτώματα, στηριζόμενος και στο ενδιαφέρον των άλλων ομάδων. Μάλιστα, τον έχει δελεάσει η πρόταση της Σέλτικ, που είναι καλύτερη οικονομικά από αυτή του Άρη.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς, Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x