Stoiximan Super League

«Καλύτερη πρόταση ο Ολυμπιακός για Μπομπό»!

Στην αποκάλυψη πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται πιο κοντά από τον καθένα στις απαιτήσεις της Μπεσίκτας για την αγορά του Μπομπό προέβη ο Κενάν Ονέρ. Με δηλώσεις του στην «hurriyet» ο παράγοντας των Τούρκων παραδέχτηκε ότι η πρόσφατη πρόταση του Ολυμπιακού είναι η μεγαλύτερη που έχει φτάσει στα γραφεία της ομάδας, αλλά συνεχίζει να απέχει από τα χρήματα που αξιώνουν.

Στην αποκάλυψη πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται πιο κοντά από τον καθένα στις απαιτήσεις της Μπεσίκτας για την αγορά του Μπομπό προέβη ο Κενάν Ονέρ. Με δηλώσεις του στην «hurriyet» ο παράγοντας των Τούρκων παραδέχτηκε ότι η πρόσφατη πρόταση του Ολυμπιακού είναι η μεγαλύτερη που έχει φτάσει στα γραφεία της ομάδας, αλλά συνεχίζει να απέχει από τα χρήματα που αξιώνουν.

«Την καλύτερη πρόταση για τον Μπόμπο την έκανε ο Ολυμπιακός. Ήταν ο σύλλογος με την ποιο σοβαρή προσέγγιση. Εμείς ζητήσαμε 7 εκατομμύρια ευρώ και το θέμα έμεινε εκεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ονέρ. Στην παρούσα φάση, οι ιθύνοντες των νταμπλούχων Ελλάδας δεν δείχνουν να ασχολούνται τόσο ζεστά με τον 24χρονο στράικερ. Τουλάχιστον μέχρι οι ιθύνοντες της Μπεσίκτας ρίξουν τις απαιτήσεις τους. Τα 7εκατ. ευρώ που ζητούν δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δοθούν από τους Πειραιώτες, εκτός και αν πέσουν στα 5εκατ.

Διάθεση των νταμπλούχων Ελλάδας είναι να δαπανήσουν μέχρι 2.5εκατ. ευρώ (τα υπόλοιπα ο μάνατζερ Φίχερ) και ούτε ευρώ παραπάνω… Όσον αφορά τη Βέρντερ Βρέμης, η οποία λέγεται ότι δίνει 6.5εκατ. ευρώ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει καταθέσει καμία απολύτως πρόταση. Εφόσον το αποφασίσει, θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα κάνει δικό της τον παίκτη.

Με 3 εκατ. ευρώ είναι δικός του

Σε καλό δρόμο βρίσκεται το θέμα Λέτο για τον Ολυμπιακό. Μπορεί η Λίβερπουλ να μην εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο του εκ νέου δανεισμού στους «ερυθρόλευκους» με οψιόν αγοράς, αλλά και στο να υπάρξει συνιδιοκτησία, όμως έχει ρίξει τις απαιτήσεις της. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως» ο παίκτης πωλείται 3 εκατ. ευρώ και φαίνεται πως το μπαλάκι είναι πλέον στην ελληνική πλευρά.

Επιπλέον, η αγγλική ομάδα είπε στον Ολυμπιακό πως είναι διαθέσιμοι προς πώληση και άλλοι δύο παίκτες της, αλλά με υψηλότερο κασέ και συγκεκριμένα κοντά στα 5 εκατ. ευρώ. Οι δύο αυτοί παίκτες είναι ο πλάγιος χαφ- εξτρέμ Γιόσι Μπεναγιούν που αγωνίζεται στους «κόκκινους» από το 2007 και ο δεύτερος είναι ο Αντρέι Βορονίν, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε ως δανεικός στη Χέρτα, πετυχαίνοντας 11 γκολ σε 20 παιχνίδια. Ο Ουκρανός είχε απασχολήσει παλαιότερα τον Ολυμπιακό, αλλά δύσκολα θα συμβεί κάτι τώρα, όπως και με τον Μπεναγιούν.

Πάντως, σε ερώτηση που έγινε στον Κόκκαλη από τους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος του συνεδρίου της Θύρας 7 για το αν θα παραμείνει ο Λέτο απάντησε χαμογελώντας: «Δεν ξέρω» και όταν του ζητήθηκε να αναφερθεί γενικότερα στα μεταγραφικά, είπε: «Δεν μπορώ να πω ονόματα. Με τις δύο κινήσεις ενισχυθήκαμε και θα έχουμε την ηρεμία για να προχωρήσουμε στις επόμενες χωρίς βιασύνη».

Έρχονται και υπογράφουν

Αύριο(22/6) θα έρθει στην Ελλάδα ο Όλοφ Μέλμπεργκ για να υπογράψει το συμβόλαιο του και να παρουσιαστεί, καθώς ο Σουηδός αμυντικός ήταν στον γάμο ενός φίλου του. Η απόκτηση του Ντέρμπισαϊρ ανακοινώθηκε, αλλά ο Άγγλος επιθετικός δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιο του και αυτό θα γίνει επίσης αύριο.

Δεύτερη και τελευταία επί ελληνικού εδάφους…

Τη…διήμερη προετοιμασία τους επί ελληνικού εδάφους μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές ολοκλήρωσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν σήμερα (21/6) το πρωί για τελευταία φορά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και τη Δευτέρα στις 08:30 θ’ αναχωρήσουν για το Ζέεφελντ της Αυστρίας όπου θα πραγματοποιήσουν και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Την αποστολή αποτελούν 24 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Φερνάντο Μπελούτσι, Ραούλ Σανφελίξ Μπράβο, Ντιόγκο Λουίς Σάντο, Ντιντιέ Ντομί, Ντουντού Σεαρένσε, Γιώργος Γκαλίτσιος, Λουτσιάνο Μάρτιν Γκαλέτι, Όσκαρ Γκονζάλεθ, Γιώργος Κατσικογιάννης, Πάβελ Κόβατς, Λεονάρντο Ντε Τζέσους Ζεράλντο, Μίχαλ Ρίζαρντ Ζεβλάκοφ, Αντώνης Νικοπολίδης, Λεωνίδας Παναγόπουλος, Τάσος Πάντος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Ούρκο Ραφαέλ Πάρντο, Ιεροκλής Στολτίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Ζαουάντ Ζαϊρί, Κώστας Μήτρογλου και Ανδρέας Βασιλογιάννης.

Στην προετοιμασία των Πειραιωτών θα ενταχθούν αργότερα οι Γιώργος Νικλητσιώτης και Άρης Σοϊλέδης οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με την ελληνική Μεσογειακή ομάδα, καθώς και οι Ματ Ντάρμπισαϊρ και Όλοφ Μέλμπεργκ (σ.σ. ο δεύτερος αφού υπογράψει το νέο του συμβόλαιο).

Στα του προγράμματος οι παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και παιχνίδια με τη μπάλα. Απ’ την προπόνηση έλειψε ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ ο οποίος έχει άδεια και θα ενταχθεί από αύριο ώστε να πετάξει με την ομάδα για την Αυστρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x