Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Η μέρα του Μάκου

Οι μέρες πέρασαν, η νέα εβδομάδα έφτασε και στην ΑΕΚ περιμένουν να «κλείσει» οριστικά το θέμα της απόκτησης του Γρηγόρη Μάκου. Όπως πρόσφατα είχαμε αναφέρει, ο Έλληνας μέσος θα συνεχίσει- εκτός απροόπτου- την καριέρα του στην «Ένωση» και απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Οι μέρες πέρασαν, η νέα εβδομάδα έφτασε και στην ΑΕΚ περιμένουν να «κλείσει» οριστικά το θέμα της απόκτησης του Γρηγόρη Μάκου. Όπως πρόσφατα είχαμε αναφέρει, ο Έλληνας μέσος θα συνεχίσει- εκτός απροόπτου- την καριέρα του στην «Ένωση» και απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Δεν αποκλείεται στην αυριανή συνέντευξη Τύπου (13:00), ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης, να γνωστοποιήσει ότι αποδέχτηκε την πρόταση του Νίκου Θανόπουλου και συναινεί στην πώληση του διεθνούς άσου. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, οι «κυανέρυθροι» θα βάλουν στα ταμεία του 800.000 ευρώ και θα έχουν υπέρ τους 25% ποσοστό ενδεχόμενης μεταπώλησης του παίκτη.

Καταλυτικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών έπαιξε ο συμβιβασμός του «δικεφάλου» στις προϋποθέσεις που είχε θέσει ο Πανιώνιος. Οι δόσεις «Κωτσόβολου» που είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων» δεν υφίσταται στη συγκεκριμένη υπόθεση, μια και οι ιθύνοντες των «κίτρινων» δέχτηκαν να ξοφλήσουν το ποσό σε δύο ισόποσες δόσεις.

Ακολουθεί ο Λεονάρντο

Από τη στιγμή που η εκκρεμότητα με τον Μάκο διευθετηθεί, στην ΑΕΚ θα κινήσουν τις διαδικασίες απόκτησης του Λεονάρντο. Εντός των επόμενων ημερών, οι «κιτρινόμαυροι» θα προβούν σε μια πρώτη επαφή με τον Λεβαδειακό, ευελπιστώντας να πάρουν τη συγκατάθεση του κ. Κομπότη να προχωρήσουν τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Οι διοικούντες την «Ένωση» περιμένουν να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος θα αποφασίσει ποιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να παραχωρηθούν ως δανεικοί στους Βιωτούς. Δεδομένου ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν έμψυχα ανταλλάγματα, δεν αποκλείεται η μεταγραφή του 22χρονου παίκτη να κοστίσει περίπου 400.000 ευρώ.

Σκόκο: «Να μην ανησυχούν»

Προσπάθεια για να καθησυχάσει τους φίλους της ΑΕΚ έκανε μέσω της «SportDay» ο Νάτσο Σκόκο, ύστερα από τα όσα ακούγονται περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού.

Ο Αργεντινός μέσος έδειξε άγνοια για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. «Είναι η πρώτη φορά που το ακούω, δεν γνωρίζω τίποτα. Προτιμώ τώρα που είμαι σε διακοπές να είμαι αποσυνδεδεμένος απ' ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Θέλω να ξεκουραστώ, ώστε να επιστρέψω έτοιμος στην προετοιμασία και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», είπε ο 24χρονος παίκτης που βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ούσες του Σάντα Φε και πρόσθεσε:

«Εγώ είμαι παίκτης της ΑΕΚ και οφείλω πολλά σε αυτή, επειδή είναι η ομάδα που με εμπιστεύτηκε και με έφερε να παίξω στην Ευρώπη. Ήταν αυτό που ήθελα από τότε που ξεκίνησα να παίζω μπάλα. Δεν έχω κρύψει από τότε που ήρθα, πως το όνειρό μου είναι να αγωνιστώ κάποια στιγμή σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, είτε το ισπανικό, είτε το ιταλικό, είτε το αγγλικό. Αλλά κάτι τέτοιο ανήκει στα μελλοντικά και όχι στα άμεσα σχέδιά μου. Να μην ανησυχούν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ. Δεν θα πάρω μια μεταγραφή που δεν θα συναινεί και η ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x