Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Θέλει Ζακί! (video)

Ο Αμρ Ζακί είναι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Ο Αιγύπτιος επιθετικός της Ζάμαλεκ, που τη χρονιά που πέρασε έπαιξε δανεικός στη Γουίγκαν, έχει απασχολήσει τους «πράσινους», οι οποίοι μάλιστα έχουν καταθέσει πρόταση στην ομάδα του, σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr. Τελειώνει του Κατσουράνη. «», τόνισε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Αμρ Ζακί είναι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Ο Αιγύπτιος επιθετικός της Ζάμαλεκ, που τη χρονιά που πέρασε έπαιξε δανεικός στη Γουίγκαν, έχει απασχολήσει τους «πράσινους», οι οποίοι μάλιστα έχουν καταθέσει πρόταση στην ομάδα του, σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr «Ο παίκτης μας έχει προταθεί. Είναι στη λίστα», λένε από την ΠΑΕ. Τελειώνει του Κατσουράνη. «Να μείνει ήσυχος ο κόσμος», τόνισε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Στο στόχαστρο ο Ζακί

Ο Αμρ Ζακί, ο Αιγύπτιος εξαιρετικός επιθετικός, είναι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» έχουν κάνει πρόταση στην Ζάμαλεκ, ζητώντας τον δανεικό, αλλά για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και η Λιόν. Ο 26χρονος φορ την προηγούμενη σεζόν έπαιξε δανεικός στην Γουίγκαν και ήταν εκπληκτικός. Αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια και έβαλε 10 γκολ. Είναι διεθνής με την Αίγυπτο, μετρώντας 50 συμμετοχές και 26 γκολ.

Ο Παναθηναϊκός κάνει την προσπάθειά του να τον αποκτήσει. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό επιθετικό, ύψους 1,85, που έχει όλα αυτά τα στοιχεία που θέλει ο Χενκ Τεν Κάτε. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνουν για πρόταση και λένε το εξής: «Ο παίκτης μας έχει προταθεί. Είναι στη λίστα»



Παίρνει Κατσουράνη

Παρά τη φημολογία των τελευταίων ημερών και τα όσα ειπώθηκαν ότι η μεταγραφή του Κώστα Κατσουράνη στον Παναθηναϊκό «χαλάει», το θέμα αναμένεται να τελειώσει θετικά μέσα στην εβδομάδα. Οι «πράσινοι» μίλησαν με τον ποδοσφαιριστή το Σάββατο και το μόνο που περιμένουν είναι να αποκτήσει την ελευθέρας του από την Μπενφίκα. Οι Πορτογάλοι αναμένεται να πάρουν περίπου δυο εκατομμύρια ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται να ικανοποιηθεί οικονομικά και η ΑΕΚ, προκειμένου να μην υπάρξει νέο πρόβλημα. Ο μάνατζερ του Κατσουράνη είναι αυτός που έχει αναλάβει την υπόθεση και όλα δείχνουν ότι μέσα στην εβδομάδα θα τελειώσει θετικά το σήριαλ.

Ακολουθεί του Πουιγκρενιέ

Ο Παναθηναϊκός θέλει πρώτα να πάρει επιθετικό και μετά να πάει για αμυντικό. Ο Πουιγκρενιέ είναι πάντα το φαβορί. Οι «πράσινοι» είναι σε συνεχείς επαφές με τη Ζενίτ και δίνουν 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη. Η ομάδα του ζητάει 2,8 εκατομμύρια και εκτιμάται ότι η διαφορά θα καλυφθεί.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x